dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentColonel trakteert fans op nieuwe song

Colonel trakteert fans op nieuwe song

-

Does Travel - naar Suriname

Van de populaire Surinaamse artiest Colonel verschijnt binnenkort een nieuwe single op de markt. Het nummer heet ‘Me gi tangi dat mi know Jah’ (Ben dankbaar dat ik God ken), geproduceerd door de talentvolle Rotterdamse producer Darr3N bekend van de hits ‘Het is een feit’ van Broederliefde en ‘Baller’ van Bollebof.

Een voorproefje van de song is te horen in het filmpje dat hij op zijn facebookpagina plaatste waarin hij sprak over het ongelukje tijdens een potje voetballen. ‘Mi gi tangi dat mi know Jah’ is de eerste single van de lang verwachte EP van Colonel die voor het einde van het jaar wordt gelanceerd. De artiest die momenteel in België woont, geeft in december een concert in zijn geboorteland Suriname.

Over welk lichaamsdeel Colonel kwijt raakte tijdens een potje voetballen wil hij nog steeds niets vertellen. “Pas als de wond helemaal genezen is, ga ik het prijsgeven. Nog even geduld”, belooft hij. De veelbelovende artiest is de fans en collega artiesten heel dankbaar voor hun ondersteuning.

Gardel Tuart, zoals Colonel eigenlijk heet, scoort hits als ‘ Grafsteen’, ‘More Than Friends’ en ‘Precious Love’, ‘Je bent laat’ (Morgenstond) en ‘Gek Op Jou’ feauring Jayh.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES