Nisha Madaran meest genomineerd bij Su Music Awards 2017

5
Nisha Madaran meest genomineerd bij Su Music Awards 2017

De in Suriname woonachtige zangeres Nisha Madaran, die vorig jaar de grote winnares was van de Su Music Awards, heeft dit jaar de meeste nominaties op haar naam staan. Ze maakt kans op een prijs in onder meer de categorieën Best Female, Beste Hindi Artiest of Groep, Best Music Video en Best Gearrangeerde Song 2017 voor haar nummer ‘Mere Sonyaa’.

De organisatie achter het evenement, G Summer Events, heeft dit jaar maar liefst zes nieuwe categorieën toegevoegd. Het gaat hier om Beste Inheemse Zangeres, Beste Marron Zangeres, Best Geschreven en Gearrangeerd Songs en Beste Muziekvideo. Opvallend is dat maar liefst 28 artiesten in de race zijn voor de fel begeerde People Choice Award.

DE ‘Su Music Awards’ is de enige onderscheiding voor Surinaamse artiesten en wordt dit jaar voor de vijfde keer gehouden. De uitreiking vindt vandaag, donderdag 28 september 2017, plaats tijdens een gala event in de Congreshal.


5 REACTIES

 1. Ja hóór wereldberoemd in Suriname. Daar schiet je veel mee op.
  Heb Nisha’s liedjes door o.a. kenners van Indiase liedjes laten beluisteren. Is alleen maar naaperij zeiden ze.
  Nisha komt er niet ver mee. Is niet uniek. Is net als soundmixen of The Voice. Goed na kunnen doen en dan een eigen draai aan geven.


  Maak melding

 2. In het genre waarin zij zit, Harrij, is het knap lastig, want als je eigen platen maakt dan verkoop je er niet veel.
  In het Engels of Nederlands zingen doet meer deuren opengaan, maar in het Hindi zingen buiten India, moeilijk. Niettemin doet ze het behoorlijk.
  Zouden er lyric-writers en componisten van formaat zijn, dan zou ook zij en velen als haar veel meer kunnen laten zien van hun talenten.


  Maak melding

 3. Wij houden van papegaaien in Suriname. nisha is de bekendste pokai die (ouwe) Bollywood songs verminkt. Dat ze zoveel nominaties krijgt komt doordat er geen echte muziekkenners in Suriname zijn.


  Maak melding

 4. Liever dat ze slecht Hindiliedjes zingt dan heel goed Engelstalige liedjes hoor. Veel zangeressen van Hindieliedjes zijn er niet. Dit moeten we dus waarderen, in ieder geval niet afkraken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.