zondag, juni 23, 2024
HomeFotoFly Allways start met vluchten tussen Curaçao en Suriname

Fly Allways start met vluchten tussen Curaçao en Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 26 jun – De Surinaamse luchtvaartmaatschappij Fly Allways is gisteren gestart met haar rechtstreekse verbinding tussen Suriname en Curaçao. De bestemmingen worden vanaf nu twee keer per week, op zondag en woensdag, met elkaar verbonden. De vlucht word uitgevoerd met deze Fokker 70, die een capaciteit heeft van tachtig stoelen.

Fly Allways startte in januari 2016 met haar dienstverlening en biedt vluchten aan tussen Suriname en destinaties in het Caribische gebied en het noorden van Zuid-Amerika. De twee Fokker 70’s in de vloot vlogen voorheen bij KLM Cityhopper.

Met de verbinding wordt het gat gedeeltelijk opvult dat door Insel Air is achtergelaten. Die maatschappij heeft vanwege financiële problemen de internationale activiteiten sterk moeten beperken.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. Het lijkt me wel een aanwinst als de maatschappij enkele regionale routes van Insel Air mag overnemen. De extra verdiende dollars komen voor een groot deel terecht in de Surinaamse economie. Dit is goed voor de economie van switie Sranan.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES