dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentEerste driedaagse festival in Suriname

Eerste driedaagse festival in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het komend weekend van 30 juni, 1 juli en 2 juli staat in het teken van SunGlam Weekend Festival te White Beach. Het populaire evenement is terug met een nieuw concept: voor het eerst in Suriname kunnen feestgangers genieten van een 3-daags festival. En elke dag van het festival heeft een eigen concept.

Vrijdag 30 juni is vanaf 18.00 uur de Urban editie, waar een van de meest populaire Nederlandse Urban acts van het moment ‘AfroBros’ voor is uitgenodigd. Het DJ duo bekend van hits als 18+ en Energie wordt ondersteund door lokale super dj’s als: Alsparo, Alex Riva, Shaq-L Weza, Danny Play, Marnix, Darryl Nevin, Jaysan Haimer, Gilly Gonzales, Andy Safado en MC Danni Minino en MC Laco.

Op zaterdag 1 juli is de House editie. Vanaf 14.00 uur kan men genieten van House beats verzorgd door: Mitchell Lam, Loco Moco, Joa the Boa, Alli-D, Rovtrax, Gutierrez, Issiah Roberts, AmbroG, C Futego, Oefmeister en MC Gabriel Santos. Deze talentvolle artiesten zullen samen met de main acts: Aaron Gill & Mitchell Niemeijer en Kill The Buzz het publiek op hun kop zetten.

Het Weekend Festival wordt afgesloten op zondag 2 juli met de AfterParty. Vanaf 12.00 uur gaan de poorten open, waar DJ’s als Nesh, Madd Asian, Alvin Yorks, Finx, Mario, Oefmeister en Cat klaar staan om de mensen te entertainen. De avond wordt knallend afgesloten met diverse live acts en bands, zoals Cyriel & The More Love Band, Lodilikie, Norma & Asopropo Band, Jackson Blai, Aptijt, Koyeba & Badderman en MC Super Starboy Chileman.

Naast muziek is er ruimte voor ontspanning op het strand, lekkere cocktails, goed eten en speciale verassingen!

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES