vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentBijzondere editie 'LULverhalen' in Suriname

Bijzondere editie ‘LULverhalen’ in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Na Aruba, Bonaire en Curaçao is Suriname aan de beurt voor de opvoeringen van de theatershow ‘LULverhalen’ van cabaretier Howard Komproe. Speciaal voor Suriname is er een bijzondere versie gemaakt, namelijk ‘The Caribbean Edition’. Volgens Komproe heeft het even geduurd voordat hij een partij vond die deze show samen met hem in Suriname wilde draaien. Hij verwacht een avond met mooie en grappige verhalen.

De eerste voorstelling vindt plaats op 7 juli met een VIP-show in de Royal Ballroom van hotel Torarica. Op 8 juli is de reguliere show in theater Thalia. ‘LULverhalen’ is een avondvullend programma waarin naast humor ook ruimte is voor het ‘raken van de gevoelige snaar’. De actrice en zangeres Manoushka Zeegelar Breeveld, Gerda Havertong en de stand-up comedian Anuar leveren ook een bijdrage aan ‘The Caribbean Edition’.

Komproe vond in 2012 dat het tijd werd om een mannelijke tegenhanger te maken van het toneelstuk Vagina Monologen van de Amerikaanse schrijfster en feministische activiste Eve Ensler. Hierdoor is ‘LULverhalen’ ontstaan.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Er wordt hier al jaren niets anders vertelt.!

  Telsur lening??

  1 meter glasvezelkabel kost in china 0,5 usd.
  de benodigde apparatuur kost ook 0,5 usd per meter.
  Dus 1 meter kabel kost 1 usd
  stel er is 50.000 km kabel nodig voor heel Suriname dan is dit 50.000.000 x 1 usd is 50miljoen usd
  Nieuwe hardware (schakelkasten) 10 miljoen
  salaris 10 miljoen
  benodigd is dit ruim gerekend zonder onderhandelingen
  70 miljoen.
  voor wie is de rest??????? 115- 70 – 45 miljoen
  inbreng telesur 15 miljoen 45 – 15 = 30 miljoen

  Voor wie is 30 miljoen????

  ONE MAN ONE VOTE!!


  Maak melding
 2. Mensen zijn zo arm geworden geestelijk, dat ze betalen om naar kletsverhalen te gaan luisteren. Of kan ook zien dat ze niet meer op familiebezoek gaan. Misschien die familie komt altijd met klaagzangen ipv samen gezellig zijn.


  Maak melding
 3. Als je goede verhalen wil horen, dan je moet die bijbel lezen.
  Verhalen zoals, Mozes sloeg met die stok op een rots en ineens stroomde daar water of de 80-jarige zeer geile Abraham pakte z’n dienstmeisje en bezwangerde haar of God vergiftigde eerstgeboren zonen of die zee spleet open en het water weigerde door te stromen of de mensen hoereerden erop los en toen werd die stad vernietigd. Zoveel spannende verhalen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES