‘Bordo’ begint carrière als artiest en komt naar NL

16
'Bordo' begint carrière als artiest en komt naar NL

De in Suriname woonachtige Joël ‘Bordo’ Martinus, bekend als de rechterhand van Ronnie Bravo Brunswijk en voorzitter van de voetbal vereniging sv Notch, is (rap)artiest geworden. Hij opereert onder de naam ‘Money Hond Bordo’. Zijn eerste single heet ‘F..k Around’ en is een samenwerking met Bakaa Boi.

Money Hond Bordo is bij velen ook bekend om zijn korte video’s op social media. Leuzen zoals: Vette Nek, Rij Pet A Dagu”, die hij in die korte filmpjes gebruikt zijn enorm populair de jongeren. Niet lang geleden lanceerde hij een nieuwe song ‘President Tek A Telefoon’. Deze was voor de promotie voor zijn show die 20 mei in Anthony Nesty Sporthal in Suriname plaats vond.

Bordo ziet zich zelf als een echte entertainer en treft momenteel ook voorbereidingen voor optredens in Europa. Bekend is dat hij op 27 mei live te bewonderen is tijdens een White Night Party in club Zappa in België. Zijn welkomstfeest vindt op vrijdag 26 mei in Club 26 Twelve in Almere.


16 REACTIES

 1. Net een varken gedraagt hij in het verkeer ,dan willen dezecgasten suriname overnemen nou we zijn helemaal vervallen de goeie niet na gesproken .


  Maak melding

 2. Deze man, Bordo, wilde dat bravo na de verkiezing van 25 mei 2010 met ddb moest samen werken. Do you remember!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 3. Deze ziekelingen worden ook nog bewonderd in Su.Tje mi Gado wat gebeurt er met ons?Asiosaler kan het niet.Het word steeds gekker in dit land.Als het van mij zou afhangen mag hij in Nederland blijven.1 idioot minder.


  Maak melding

 4. Donder toch op. Terug naar de rimboe waar je thuis hoort.
  Ga maar kijken wie naar zijn optredens komen kijken. Rara……

  Dat zijn geen Surinamers!!!!!!!!!


  Maak melding

 5. Rechterhand van Brunswijk en voorzitter van ….
  Dit zegt genoeg over deze vent. Allemaal criminelen.

  Wat komt hij in ons Ned. doen. Rot toch op terug naar de jungle waar je thuis hoort. Ga maar kijken wie er allemaal naar zijn optredens komen, rara…..

  Jammer dat dit soort mensen Surinamers zijn.


  Maak melding

 6. Hoe asocialer,hoe ontspoorder gedrag hoe verder je het in Suriname schopt.Suriname,een mooi land maar vele landgenoten hebben een zieke geest.Ze kunnen geen goed van kwaad onderscheiden.Normen en waarden hebben ze naast hun neergelegd.Er is totaal geen structuur in hun levenswijze en hun gedachten gang.Zooo jammer,als Nederland wilt mogen ze de visum plicht afschaffen.Ze zullen van een koude kermis thuis komen..


  Maak melding

 7. @Diana, je hebt groot gelijk. Zonder na te denken lopen ze als apen achter anderen vandaar dat het ook fout gaat.

  Normen en waarde is inderdaad bij velen ver te zoeken. Zie ook velen die op deze forum reageren, omdat ze weg zijn van Bouterse.
  Ze praten alles goed wat fout is en het zijn juist deze mensen hun gezinnen die weer in de fout gaan.
  De opvoeding speelt daarom een belandrijke rol.


  Maak melding

 8. Alleen maar bla bla, betweters!!! Weten jullie überhaupt wat het woord crimineel inhoudt. Blijkbaar niet. Dommeriken bij elkaar. Laat er een wet komen in Suriname, waarbij onderzoek wordt gedaan naar de herkomst van de bezittingen van Surinamers. Dan zullen we zien wie de criminelen allemaal zijn. Suriname is diep gevallen….dat is jou mening……hoe is het dan ooit geweest? Praten zonder te weten waar je over praat….dat was toch een kip zonder kop? Wat jullie asociaal vinden……het woord asociaal bestond niet in jou tijd toch? Ga de geschiedenis van Suriname bestuderen……in plaats van rond te kakelen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.