zondag, april 14, 2024
HomeFotoVlaamse gemeenschapscommissie in Suriname

Vlaamse gemeenschapscommissie in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een delegatie van de Raad van de Vlaamse gemeenschapscommissie(l) vertoefde vorige week in Suriname voor een werkbezoek. De leden brachten een beleefdheidsbezoek aan de voorzitter van De Nationale Assemblee(DNA) van Suriname, Jennifer Geerlings – Simons (r). De delegatie werd ontvangen in de conferentie kamer, voor een bespreking met de voorzitter van DNA en de griffier van de DNA (2de vanuit links). Hierbij werden de onderwerpen taal, onderwijs en religiën in Suriname besproken.

opening
Fernandes Express
BODO Party

3 REACTIES
 1. Belgische bestuurders hebben een snoep reisje gekregen naar Suriname maar daar ga ik even niet op in. jennifers deze gasten zijn in het algemeen heel behulpzaam. met wederzijdse respect en hulp kunnen jullie de regering heel veel bereiken.


  Maak melding
 2. Er zijn maar enkele Nederlands sprekende landen in de wereld en Suriname en België horen daar bij. Dat schept een band en met dit bezoek wordt die band versterkt en leert men elkaar beter kennen. Dat lijkt mij een positieve zaak.
  Suriname zou daar zonder eer voordeel van kunnen hebben. Je vrienden help je eerder dan onbekenden.


  Maak melding
 3. Aloha…….Absoluut de Vlaamse Commissie heeft goede bedoelingen met Suriname.Omdat op de wereld heel weinig landen zijn waar het Nederlandse taal gesproken wordt.
  Het is een perfecte en positieve zaak ,dat de Vlamen nu Suriname hebben bezocht om te zien en mee te maken ,dat in Suriname de moedertaal Nederlands is. Bravo Vlaamse Belgen. Proficiat!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES