zondag, februari 25, 2024
HomeFotoVirtual Reality film over regenwoud Suriname slaat aan

Virtual Reality film over regenwoud Suriname slaat aan

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Stichting Toerisme Suriname is wederom voor de zevende keer de trekker geweest voor Surinames participatie aan de ITB-beurs. De ITB is een toonaangevende vakbeurs voor reisorganisaties en populaire destinaties en wordt jaarlijks gehouden te Berlijn, Duitsland. Deze beurs is een belangrijk business platform voor toeristische aanbiedingen in de wereld.

Een grote attractie tijdens de beurs is de vertoning van de Virtual Reality Film ‘Under the Canopy’ van Conservation International Suriname in de Suriname stand. ‘Under the Canopy’ laat de bezoekers, in virtuele realiteit, het ongerepte tropische regenwoud van Suriname beleven. Tijdens de openingsdag zijn bezoekers enorm onder de indruk geraakt van deze film.

Behalve de Stichting Toerisme Suriname en Conservation International, zijn er negen vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven aanwezig tijdens de ITB-beurs die duurt tot en met 12 maart 2017.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

6 REACTIES
 1. AMG ,ik ben het eens met je. Helaas zal dat nooit gebeuren. Het domme surinaamse volk geloofd liever fabels dan de werkelijkheid. Als je als zelfstandige iets wil opzetten wordt je dwars gezeten door allerlei z.g.n. aandeelshouders. Het toerisme zal voorlopig uitblijven. Suriname heeft op dit moment niks maar dan ook niks te bieden.


  Maak melding
 2. Niet zo negatief mensen of willen jullie beweren dat het mooie binnenland van Suriname met haar mooie fauna en flora in het prachtige natuurschoon door de schepper geschapen niets voorstelt?

  Indien je de ogen ervoor sluit en vol zit met negatieve sentimenten is de vraag heb je nog zin in het leven?


  Maak melding
 3. Eindelijk wat positief nieuwe ik kwam een tijdje geleden ook zoiets tegen een foto van die Muhammad Ali in su en zo zijn er ook nog veel meer dingen van suriname die nog ontdekt moet worden ten eerste het slavennij verleden want weet zekker velen kunnen geen plaats of slaaf noemen die we als hero’s moeten zien en al onze erfenissen want mijn kind van 6 moet ook weten waar ze vandaan komt laten we ons zelf respecteren en in ons zelf geloven want dit wat r gebeurt is gewoon bij mij denken na 30jaar is het hele land niet meer van ons en die bouterse ze hebben een gezegde life by the gun ,,,,, want die kan gewoon niet man ieder land denkt vooruit wij alleen denken die andere richting


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES