Documentaire POWA belicht 3 sterke vrouwen

2
Documentaire POWA (kracht) belicht 3 sterke vrouwen

In de onlangs verschenen Surinaamse documentaire ‘Powa’ (kracht) omschrijven drie vrouwen hun levensstijl waarin fysieke kracht centraal staat. Van een uit de hand gelopen hobby tot een verslaving. Drie vrouwen uit Suriname met diverse achtergronden specificeren hun motivatie om een intens zware inspanning aan te gaan.

Op deze Internationale Dag van de Vrouw belicht POWA drie sterke vrouwen, letterlijk en figuurlijk. Zij hebben als overeenkomst dat zij aan krachttraining doen. In deze documentaire zien wij hun lichamelijke en geestelijke offers die zij brengen om hun doelen te bereiken.

Bekijk de documentaire hier:


2 REACTIES

  1. Huh, alle mensen zijn leuk, tenzij ze niet leuk bewezen worden.Hoe bewijs je dat ze niet leuk zijn en maar doen alsof ze leuk zijn; check Wilders.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.