zondag, april 21, 2024
HomeNieuws uit NederlandSuriprofs Legends tegen Oud-Feyenoord op 22 maart

Suriprofs Legends tegen Oud-Feyenoord op 22 maart

-

Does Travel - naar Suriname

Op woensdag 22 maart is er een speciale benefietwedstrijd van Feyenoord tegen FC Dordrecht bedoelt om het Sophia Kinderziekenhuis te steunen. Voorafgaand aan de benefietwedstrijd speelt Oud-Feyenoord een voorwedstrijd tegen de Suriprofs Legends. Diverse oud-spelers van Feyenoord, waaronder Pierre van Hooijdonk, Christian Gyan en Patrick Paauwe, hebben al toegezegd op 22 maart hun voetbalschoenen weer eens aan te trekken.

De opbrengst van de avond is bestemd voor het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Met dit geld kan extra onderzoek worden gedaan naar de sikkelcelziekte. Omdat de ziekte relatief vaak voorkomt in Suriname hebben de Suriprofs zich al eerder ingezet voor de bestrijding ervan. Een flink deel van de recette van de benefietwedstrijd tegen FC Den Bosch in 2004 kon worden aangewend voor voorlichting, onderzoek en vaccinaties.

De voorwedstrijd begint om 18:45 uur in De Kuip en maakt deel uit van het voorprogramma van het duel tussen Feyenoord en FC Dordrecht, waarvan de aftrap om 20:15 uur is. Tussen beide duels is er een optreden van de Hermes House Band, terwijl in de rust Lee Towers het publiek zal vermaken. De poorten van De Kuip gaan om 18:30 uur open. Kaarten zijn te koop via de online ticketshop van Feyenoord.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES