Roué Verveer en Edsilia Rombley in Dance Dance Dance

2
Roue Verveer en Edsilia Rombley in Dance Dance Dance

Cabaretier Roué Verveer​ en zangeres Edsilia Rombley​ gaan dit najaar de strijd met 4 andere danskoppels aan in het RTL4 programma ‘Dance Dance Dance’. Dat heeft de zender vandaag bekend gemaakt. Over een aantal dagen gaan zij vol passie en enthousiasme beginnen aan de maandenlange en loodzware trainingsperiode die hoort bij deelname van dit spectaculaire programma.

De andere koppels die meedoen zijn Miss Nederland 2016 Zoey Ivory & goede vriend Marnix Lenselink, de Shownieuws-collega’s Renate Gerschtanowitz & Koos van Plateringen, The Voice-winnares Maan haar maatje Kaj van der Voort en de GTST’ers Toprak Yalçiner & Stijn Fransen. Elk koppel verdient een geldbedrag dat ze schenken aan een door hen zelf gekozen goed doel.

De in Suriname geboren cabaretier geniet momenteel van een korte vakantie met zijn vrouw in Phoenix. “Als ik straks terug ben moet ik flink aan de slag. Ik train nu al flink voor m’n eigen shows, maar trainen voor ‘Dance Dance Dance’ dat is andere koek” aldus Roué vanuit zijn vakantieadres tegen Waterkant.Net.

UPDATE 19 maart 2017. De eerste repetitiebeelden:


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.