Bouterse: ik weet dat velen bidden voor Bouterse

84

PARAMARIBO, 25 feb – “Ik weet dat velen bidden voor land, regering en voor Bouterse. Mensen kunnen het zwaar hebben en soms verschrikkelijk zwaar. Ik ben blij dat jullie voor me bidden, maar jullie hoeven geen medelijden met me te hebben in tijden van tegenspoed. We dragen het kruis geduldig, we weten dat het zo moet.” Dit zei president Desiré Bouterse bij de herdenking van de coup van 1980.

“Dit land bevindt zich op een bepaald moment, het heeft een grote verzoening nodig. Natuurlijk zijn er mensen die gewoon niet willen. Als we kunnen bewijzen dat wij verzoening werkelijk kunnen realiseren, zullen we Suriname op de kaart plaatsen”, zei Bouterse. Hij bracht ook een ode aan de overleden medecouppleger Badrisein “Niet omdat Sital de laatste jaren er aparte ideëen op na hield, moeten we hem veroordelen.”

Parlementsvoorzitter Jennifer Simons noemde de periode na de coup markant. “Maar deze periode is voorbij, we kunnnen er niets aan veranderen. We moeten zeker toegeven dat hoewel er successen zijn geweest, er nog zaken zijn die onveranderd bleven. Dat betekent dat het werk niet af is. Laten we tot het punt komen, waarbij we begrijpen dat we het moeten afmaken, een sociaal rechtvaardige maatschappij moeten realiseren.”

- Advertentie -

84 REACTIES

 1. Typisch verhaal van pukie en ka trijntje. Waarom moeten velen bidden voor een moordenaar ? Zou Choenie en Kross dat ook willen doen ? Ik dacht het niet , bidden voor een moordenaar betekent dat je zijn zonden overneemt. Dan nog hem onderstent.
  Bouterse is ongeneeslijk gek, geloof in zijn eigen leugens en verzinsels. Echt om te kotsen en spugen.

 2. Hij doelt zeker op de masochistische paarse meute die voor hem bidt bij de duivel. Ze hebben niets en vereren de didibri die ze nog meer ellende bezorgt.
  Deze narcistische idioot is een vloek voor dit land.

 3. Schaamteloos!Hoeveel mensen hebben maar deze ballenjongen geluisterd? Ik bid dat hij terstond dood valt; Amen!

 4. Dief/drugscrimineel/moordenaar DDB, niemand bidt voor je. De mensen vervloeken jou elk seconde van de dag, want met de boevenbende heb jij (ezel) ze arm gemaakt. Ze willen dat je zsm dood gaat en in de hel terecht komt. Badrissein is daar nu de baas en die wil jou niet hi hi

 5. “Ik weet dat velen bidden voor land, regering en voor Bouterse.

  Dat zal wel zo zijn maar met de opmerking erbij dat het voorspoedig mag gaan met het lad Suriname en dat de huidige regering op korte termijn anders moet gaan denken en dat Bouterse nu eens en voor altijd de waarheid zal spreken inzake 8 december en daarna gelaten zijn straf ondergaat en met de nodige respect en eerbied voor de democratisch gebeuren in Suriname

 6. Monument van revolutie .. Dat Surinamers deze onzin nog geloven.
  Bouterse en zijn bende zijn erger dan de kolonisator !!
  Dat laat hij al 37 jaar zien !!

 7. Bouterse probeert meer Hindoestanen aan zich te binden. Zij zijn toch makkelijk te beïnvloeden. Hindoestanen zijn slim maar je kan ze makkelijk dom houden.
  De NDP wordt de grootste partij van de Hindoestanen.

 8. Kijk. Tegen deze mensen moet je maar een ding zeggen en dat is:”Eet mijn mars”.
  Wij hadden rijkdom verwacht, maar in plaats daarvan hebben wij ellende gekregen.

 9. @ NDP

  De Nationale Djokkie Partij,
  is de beste partij voor domme en arrogante Hindoestanen.

  Bouterse is groot geworden dankzij deze sufferds.

 10. KUMA heeft zijn enorme RIJKDOM vergaard dankzij deze zogenaamde Coup:

  BROKO MIE BAKA als buitenverblijf waar meneertje gaat Chillen met zijn DALTONS:

  WIE GAAT ER NOU BIDDEN VOOR EEN VEROORDEELDE DRUGSCRIMINEEL??

  Ik hoop dat hij A.S.A.P DOOD NEER VALT!!

 11. @ allen,

  Vanaf aan ons slapeloze nachten zijn toegewenst, “draag ik mijn kruis geduldig” tot de dag des oordeels !!!

 12. Mensen zijn praktisch ingesteld. Ze kijken niet wat mis gaat, wat veel beter had kunnen zijn, maar naar wat ze hebben gekregen.
  Inderdaad, er is gewerkt aan bruggen, wegen, stroom- en watervoorziening, kinderbijslag, ouderdomspensioen en een poging tot een ziekenfonds. Heel wat mensen profiteren dagelijks van deze dingen, die Venetiaan hen niet heeft gegund. Daarom bidden ze ook voor deze man. Terecht of onterecht, wie zal dat uitmaken?

 13. Ja Bouterse heeft groot gelijk. Ik bid en roep alle beschikbare Goden aan van Allah, God, Jahweh en de Bhagwan om het welzijn voor Suriname en ik bid dat er eindelijk eens het verstand van de Creoolse bevolking gaat werken dat alleen een Aziaat (Hindoestaan en of Chinees) het land van de afgrond kan redden. De Creolen zijn al zo lang aan de macht; van Pengel tot Bouterse en allen hebben alleen het eigen belang gediend. Laat GOD aub de Creolen dit tot het verstand brengen want ik word hier zo moe van.

 14. Katrijntje: “Het werk is nog niet af”.
  Logische vertaling: Nog niet alles is kapot, Suriname moet volledig vernietigd worden.

 15. Bouterse heeft gezorgd voor verdeeldheid en discriminatie.
  Bouterse heeft gezorgd voor nationale en internationale schande.
  Bouterse heeft Suriname de afgrond ingeduwd !!

 16. Wel tijd voor een domme nietszeggende toespraak i.v.m. een ordinaire slachtpartij, maar geen tijd om in het Parlement te verschijnen!!!!

 17. Hoe achterlijk zou je in je hoofd moeten zijn, om voor deze moordenaar te bidden,die het heeft kunnen klaarspelen, om dit mooie rijke land op alle fronten, naar de kloten te hebben geholpen, laat deze mislukkeling vandaag lekker zijn eigen feestje vieren met veel blue label,zodat zijn weinige hersencellen die nog over gebleven zijn ook afsterven,want begint nu al te dementeren.

 18. Volgens de sprekende pop, de parlementsvoorzitter, heeft de zogenaamde revo eenheid gebracht in Sranan !

  JAWEL, ALLE burgers/loontrekkers en gepensioneerden zijn GELIJKELIJK GERIPT door de MACHTHEBBERS via wanbeleid z.a. Verdampen staatsreserves, Devaluaties, ontelbare Prijsverhogingen en mega-Leningen voor ON-produktieve doeleinden !

  PS : Leve een president die de regels in de Grondwet negeert en strafzaken saboteert !!!

  EINDSTAND : SRANAN FAILLIET !!!

 19. Je zou denken dat vrouwen niet verkrachten, maar in Suriname lopen enkele vrouwelijke serieverkrachters rond, zoals Silos, Simons, Susanne.

 20. Bouterse is 10 : 90
  10 % zogenaamde winst, verbloeming en 90 % verlies voor de samenleving.
  Alleen kortzichtige mensen kunnen dit revolutie noemen en toejuichen.

 21. DDB, het is zeer twijfelachtig dat er velen voor je bidden en waarom zouden anderen voor je moeten bidden, denk je dat God een gebed eerder verhoort als er veel mensen voor je bidden? Je hebt Steve toch al in dienst genomen om voor je te bidden, waarom moeten anderen in deze precaire tijd gratis voor je gaan bidden? De beste oplossing is dat je zelf gaat bidden, telkens wanneer je in de assemblee zou moeten zijn en er niet bent, is dat een mooie gelegenheid om te bidden, je weet dan zeker dat er voor je gebeden is en bovendien ben je goedkoper uit omdat je die waardeloze Steve niet meer hoeft te betalen.

 22. Ik denk dat deze debiel wartaal praat. De niet paarse kleurlingen bidden wel voor een beter Suriname,voor een beter leven,maar absoluut niet voor de persoon Bouterse. Tevens, God vergeeft geen moordenaar..

  Als we kunnen bewijzen dat wij verzoening werkelijk kunnen realiseren…WE/WIJ??? Dat is BS…Hij moet eerder zichzelf gaan verzoenen,de waarheid durven vertellen..Praat niet over zalige Sital,hij is er niet meer….niets te veroordelen..Laat de rechter juist nu Bouterse veroordelen,want hij is er nog.. wake up people of Suriname…P.U.S.H….Pray Untill Something Happen

 23. Waarom zou het volk medelijden moeten hebben met de rijkste man in Sur.??? Rijkdommen vergaard uit criminele activiteiten en corruptie op hoog niveau.bouta waarom sta je op de lijst van INTERPOL ??Zomaar he! Interpol heeft medelijden met je.Zand in de ogen v/h volk strooien is een tactiek van jou,waar de analfabeten in trappen.

 24. Hallo, ik ga jou killen en ga me daarna met jouw familie verzoenen.
  Hoe noem je zoiets? Ziekelijk? Walgelijk?

 25. Ik denk dat het nooit meer goed komt met Su. Maar het volk wou zelf niet door blanken geleid worden maar door afrikaanse mama docs, papa docs, mugabe’s enz. enz.

  De gevolgen hiervan kun je wel merken de afgelopen 40 jaar.

  Ik zou zeggen nog tien jaar stemmen om hem te beschermen voor de decemberproces, daarna komt Dino uit de gevangenis om zijn presidentschap over te nemen.

 26. Die domme bidders hadden dan beter kunnen bidden voor een gezonde economie en voor welvaart. In kiezen (stemmen) maakten ze al de vereerde keuze, nu ook al met bidden.

 27. Hhahahahahah,, “Ik weet dat velen bidden voor land, regering en voor Bouterse. Mensen kunnen het zwaar hebben en soms verschrikkelijk zwaar. Ik ben blij dat jullie voor me bidden.

  1 ding is wel duidelijk, hij weet dat er gebeden wordt, hij weet ook wat de grote gros mensen hem inhoudelijk toewensen in hun gebeden .En dat is niet mis!

  Dus , het is een sarcastisch opmerking als hij zegt: Jullie hoeven geen medelijden met mij te hebben. hahahahahah.

  Wat men zaait dat oogst ie ook, ook al duurt het even.

  Het is een kwestie van gedult.

  Zo staat het ook in de heilige Geschriften.

 28. Des temeer kan men nu zien hoe verwrongen het zelfbeeld is van deze idioot met zijn persoonlijkheidsstoornis. Er is in deze sprake van een gebrekkige gewetensvorming. Men moet er vanuit gaan dat zo’n persoonlijkheid niet in staat is tot zelfreflectie om te komen tot verandering. DDB is een narcist die een gevaar is en blijft voor de andere. Dies lawziekie no abie dresie

 29. Verzoening ! Me REET !!!!! VEROORDELING en GEVANGENIS STRAF zul je bedoeling !!!!

  Zij die voor hem bidden zijn natuurlijk het ACHTERLIJKE PAARSE stemvee, de PAARSE RIOOLRATTEN die vaak hier op WKN verschijnen, de PAARSE HANGBEJAARDEN in de ” Saloon ” tegenover de Palmentuin, de 26 PAARSE JA-knikkers in het KLEUTERLOKAAL en de notoire OVERLOPERS die zich ervan bewust zijn dat ze GÉÉN graantje meer zullen kunnen meepikken wanneer de dag aanbreekt waarop ” Desiderius “, de ZWAKZINNEGE STRONTVLIEG, letterlijk en figuurlijk door de STRONT ZAKT !!!!

  Het ” revolutionair ” GEWAUWEL van Hoofd kleuterleidster , ” Jennie SKEERlings “, was gewoon bedoeld om IETS zeggen omdat er IETS gezegd moest worden. SLAP GEOUWEHOER dus !!!!!!@@%#**

  Trevlig helg! CHAVÉZ

 30. Suriname is een grote DEMONEN-RIJK.net als Haiti.

  Ik heb het met eigen ogen gezien hoe men zijn eigen demonen aanbidt. Gruwelijk voor woorden.

  De Djoeka’s de Indianen , Hindostanen Javanen zijn hierin de extremisten.

  blijf uity de buurt van dit soort dingen!

 31. Eigen Mening Democraten,

  De christenen zijn de grootste demonenaanbidders. De bijbel staat vol demonen, die ze dan engelen moemen.
  Als christen ben je pas serieus te nemen voor andere christenen wanneer je een demon-engel kunt aanroepen. Je zult altijd zien bij die zieke tv-dominees bijv. dat ze altijd demon-engelen aanroepen en om iemands vernietiging vragen.

 32. Het is beter dat Bouta en simons rattengif innemen!! De hele probleem in SU is dan opgelost!! Welke idioot of een Awarie gaat voor Bougta bidden?? Ik wens hem de alle ziektes toe en hoop dat de bakru hem en zijn zijnen komt ophalen nanga tranga!!

  Deze rioolrat gelooft ook nog in zichzelf!! Inderdaad! de paardenvirus is hij zelf!!! Jorka kon teka tingie Bofru!!!! Duivels!! waar zijn jullie voor vraag ik mij af!!

  Sa simons ey lul?? zeker een goede beurt van Bouta gehad! A Grasnefi ey har na ing sey!!!!

 33. Ja velen bidden voor jou dat je gaat verdwijnen en dat ons land bevrijd zal worden va jou!Bidden voor een moordenaar voor zijn ziel en zaligheid?!
  Dat gebeurd in Ocer alleen::De rest bid echt dat je zal verdwijnen,verdwijn bouta ,verdwijn!!

 34. Lolke@

  Als de christenen zich zouden houden aan De Griekse en Hebreeuwse geschriften, dan zouden zij zich niet schuldig maken wat jij zegt.

  En what about dit! Hilter wou een ( Arisch Ras ) sympathiseerde met de katholicisme.( Rome )

  Als hij aan de macht was gekomen, waren er enkel blanke mensen op aarde.

  Think about it, Black catholic and the church

 35. @ Tell me,

  U bent heel goed in uw woorden,eens met U..die stoornis weet niet meer wat hij moet zeggen…zijn verstand is mischien per ongeluk ook gedialiseerd…Ziekmens….kan je voorstellen..

 36. Ook kinderen en familieleden van deze coupplegers zijn direct en indirect slachtoffers geworden. Slachtoffers besmet met het paarse moorddadig, roofzuchtig, corrupt, drugs snuivend virus. Dino zit vast voor drugs, Meriba zit vast voor roof en zo ook vele militairen die debet zijn aan het grote paarse geestelijk immoreel verval van verworden SurHaiti olv van de baas der moordenaars. Alleen paars benevelde knettergekke debiele dwaze aanhangers zullen bidden voor de aanhoudende misdaadvloek ( ddb) die het gehele land teistert sinds 1980. Een werkelijke godvrezend mens zal nooit van zijn leven stemmen op moordenaars en hen als afgod aanbidden en vereren, want er staat geschreven dat alle moordenaars en leugenaars vervloekt zijn. Ook allen die deze moordenaar als afgod aanbidden worden paars kwaadaardig vervloekt. Kijk maar om u heen 70% van de misdaden worden begaan door ndper’s. Geen misdaden zoals stelen van een gasbom of ketting. Maar moord, roof, drugssmokkel en drugshandel, corruptie, fraude, leegroof van de staatskas, het volk bedriegen en bedreigen. Het wordt nooit meer goed, wel paars kut als men blijft hopen en geloven dat de paarse vloek van het land, ddb en duivelse trawanten rust, vrede en voorspoed zullen brengen. Aan de boom herkend men de vruchten en desondanks die mislukte revo vruchten hebben oerdomme paarse dwazen willens en wetens oerdom gestemd voor het weder planten van de mislukte revo bittere vruchten. Wo ka, zevenmalen erger zal het verworden, schaarste onrust, onvrede en grote armoede, groot geestelijk verval, dood en paars verderf is wat komen gaat. Wacht maar af, zeer slecht paars dom volk, want zeer slechte goddeloze mensen, die belijden met hun mond dat ze christen en het menen met het volk, maar hun wan- en misdaden spreken boekdelen zijn gekozen om jullie te lijden naar de slachtbank. Wo ka en niemand gaat helpen, ook de Gerechtigheid en Waarheid niet, omdat wederom gekozen is voor paars onrecht en paars bedrog in 2010 en 2015. Wo ka.

 37. De fractieleider van de Geld/Monetaire Reserve-VERDAMP-PARTIJ, dominee MISIEKABA, zegt dat het land in goede handen is van de HOOFD-FAILLIETMAKER van ons land !

  Suriname lijkt een groot toneelstuk, echter in werkelijkheid lijden vele MENSEN en verkeert men IN NOOD, door het FAILLISSEMENT van de staat en de LENINGZSIEKE/ STAATSSCHULDVERHOGENDE machthebbers !

 38. Taaante Ziedonia, Hooge Priester Mi Zi Ka Ba, De Drugscriminee/Veroordeelde, Moordenaar, ea verdraaien alles om hun leugens, verval, moorden, enz te verbloemen en zich staande te houden.

  DDB ea horen in de gevangenis te worden opgesloten in USA, Nederland, Suriname. DDB ea zijn een grote, zware criminelen van Suriname.

  Suriname wordt sinds 25 februari 1980 misbruikt door DDB ea die aan hun eigen belang denken, zich zelf te verrijken en uit de gevangenis te blijven.

  Het Surinaamse Volk is nog nooit zo verdeeld geweest in hokjes oa een kleine rijke groep om DDB, familie, adviseurs die zichzelf verrijken en bij het grote volk grote armoede, enz. De grondwet wordt vertrapt, de moordenaar die vrij wil rond lopen, geen respect heeft voor mensenrechten, de krijgsraad/rechtbank, de grondwet van Suriname en deze wel misbruikt voor zijn doelen en om voor verdeeldheid te zorgen oa in het onderwijs/onderwijsbonden, de bevolking, enz.

  DDB en de gangsters zijn niets anders dan verdeeldheid en heersen over het Surinaamse Volk en daardoor zich en gang staande te houden.

  Niet de Surinamers hebben Suriname gemaakt hoe het er nu voor staat, maar DDB en de gangsters hebben Suriname in verval gebracht. 3 x skeer, geen valuta, ontwaarding sdr, armoede, slechte financiële, economische, sociale situatie in het land en bij de Surinamers, geen normen en waarden, grote criminaliteit, enz.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs

 39. Meneer BOUTERSE mag van mij echt een boek schrijven
  wanneer hij ex-president is.

  Eentje uit Venetiaan’s hand zou trouwens ook niet slecht zijn!
  Jammer dat die gewoon niets van zich laat horen…

 40. Slachtoffer van Roofoverval, wat heb jij voor racistische kolder in je kop? Jij met je obsessie voor de goede blanke en de slechte Afrikaan? Ik generaliseer niet net als jij, maar ik zou duizend keer liever kiezen voor de zwarte ‘Afrikanen’ Mandela en Obama, dan voor de de blanke ‘Europeanen’ Hitler en Tromp als president van Suriname. Wanneer gaan figuren als jij eindelijk verder kijken dan hun neus lang is?

 41. Ik denk dat vele ouderwets denkende hindustanen nog steeds niet beseffen hoe goed deze man Desi Delano Bouterse voor ze zijn,degenen die wel meegegaan zijn,met de tijd weten dat wel te waarderen,de oprechte participatie wat hij ze biedt is ongekend,dat zou nooit gebeuren onder de nps,veel hindustanen krijgen kansen,die ze nooit bij een andere partij zouden,hebben gehad,en wij zijn hem erg dankbaar daarvoor,en wij zijn ook daarom bereidt voor hem te sterven,de arme hindustanen moeten zich afvragen wat de vhp voor ze gedaan hebben,dan onze ouders werden voorgehouden dat als de creolen aan de macht komen onze dochters verkracht zouden worden,en zo denken de ouderwetse hindustanen nog steeds,maar gelukkig zijn wij de progressieve groep een andere mening toegedaan,en wij ervaren het ook,middels de kansen,die aan ons aangeboden worden,vooral onder de moslim ,die dwepen met deze man

 42. Dus zonder Bouterse zouden de Hindoestanen niks kunnen bereiken en daarom zijn ze nu bij de Nationale Djokkie Partij. Nou dan ben je inderdaad een zielige Hindoestaan en is de Nationale Djokkie Partij de beste partij voor zulke Hindoestanen.

 43. Baja alleen groot spraak van de Fronters hier. Als het moet zullen jullie allemaal knielen voor excellentie Bouterse en verder geen gelul. Beetje meer respect voor de Surinaamse staatshoofd is wel op zijn plaats.

 44. Mijn goede ; hoe kan deze Man denken, dat mensen voor hem bidden ? Je moet toch goed gek zijn omdat te denken zou ik zeggen, en zijn volgelingen denken inderdaad dat zo is ! Ik wens hem niet de dood maar wat mij betreft, mag hij zo snel mogelijk optieven. Su is beter vanaf zonder hem als President, hij zegt dat de mensen geen zorgen om hem moeten maken. Nou dat begrijp ik wel, hij zit goed in de slappewas door zijn duistere praktijken. Dat deze man s´avond nog kan slapen begrijp ik niet,maar aan de andere kant wel weer, omdat hij geen geweten heeft.
  Er rust zoveel vloek op deze man, maar hij heeft een olifanten huid en daar kan men er niet door heen kunnen kijken.

  sari tori

  Jacko

 45. Bouterse:
  “Bouterse merkte op dat Surinamers elkaar moeten ondersteunen. Toch zijn er mensen die steun gaan zoeken in Den Haag, bij de kolonisator die mensen tot slaaf heeft gemaakt en contractarbeiders enorm veel leed heeft bezorgd. Hij haalde het boek aan van Rajinder Bhagwanbali aan, waarin de strijd van de contractarbeiders uitvoerig is beschreven. Bouterse zei dat leiders van het land beter gewaardeerd moeten worden. Er moet meer onderzoek komen naar de strijd van de contractarbeiders. ”

  Wat een vals stuk vreten…..deze gek is echt de weg volkomen kwijt.

 46. De keiharde waarheid,hmolenaar 2016,ga dat boek van Rajinder Bhagwanbali eerst lezen voor dat jij j gal begint te spuwen,j bent zeker een wannabee hollander,die zijn Hindu afkomst probeerd te maskeren,ik ken vele van jou soort,en dat is heel jammer,vandaar dat vele hindustaanse en moslim hun heil nu zoeken bij de NDP,want jou soort heeft ze niets te bieden,dan alleen maar afgunst.

 47. Die meneer of mevrouw Khasiat, is volgens mij uit een inrichting gevlucht. Wat de hindoestanen denken of doen moet hij maar voor zichzelf houden. Laat die denken wat hij of zij voor Su heeft gedaan, en niet de ogen sluiten voor wat er nu gaande is in Su is nooit zo erg geweest. Hij zit op rozen met het geld van het arme volk en dan nog zo een smoel hebben schande voor Suriname, echt triest… We zijn gezakt naar het laagste nivo. jammer Su verdient het niet…

 48. Drugsgebruik en onderontwikkeling maken dat deze onwelkome gast alleen maar wartaal,tegenstrijdigheden uitkraamt. Eerst het volk slapeloze nachten toewensen, de mensen in extreme armoede,criminaliteit onderdompelen en dan stellen dat velen voor hem bidden. Een gevaarlijk verwarde meedogenloze machiavellistische geest.

 49. Baabre Baab…’k ken vele van jou soort,en dat is heel jammer,vandaar dat vele hindustaanse en moslim hun heil nu zoeken bij de NDP”

  Noem er eens twee dan, Paarse Kakkerlak,

  Hoe ver kan Bouterse Paarse Ratten zoals jij nog de stront induwen voor jullie wakker worden?

 50. SHARMILLA GEETA MANSARAM,van de VHP.

  Heeft er genoeg van de VHP.,…die corrupte bende.,…ze heeft alles bij LIMBO verteld,welke PANNENKOEK hier durft haar tegen te spreken,..steek maar jullie vieze vinger op.ORANJE houtluizen.
  Bouta will always be YOUR president.

 51. Met dit soort uitspraken is Bouterse rijp voor het gekkenhuis, maar dan wel een gesloten afdeling, wat een arrogante levensgevaarlijke idioot

 52. vergeet deze president soms dat hij democratisch gekozen is en waarom een revo nogsteeds gevierd moet worden,want die zijn tegenpool van elkaar want het volk heeft gekozen om democratisch bestuurlijk geleidt te worden en niet door een revolutie die ver van hun bed show willen hebben je ziet toch de teleurstellende opkomst, t.a.v de voorzitter van de dna ze moet haar schamen om door te geven dat het werk nog afgemaakt moet worden t.a.v, de revo. wiens belang behartigd ze die van haar baas of het volk die haar daargeplaatst heeft en als ze gesteld had dat de revo achterwege moeten laten en ons beter uit de puinhoop dat door haar voorzitter en partij het volk is terrecht gekomen.foei toch

 53. Piroti@ , bedoel je dit! hahahahahah

  Zwarten hebben een gemiddeld IQ van 70, blanken scoren 100 en Aziaten zelfs 106. Het zijn gegevens die de basis vormen voor een wetenschappelijke theorie over de evolutionaire verschillen tussen de rassen.

 54. sranangmang hou vol jullie krijgen jullie krijgen onder het bewind van de NDP nog 3 en een half gratis een portie bruine bonen met zoutvlees. Na 2020 gaan jullie echt pinaren. Door de hele dag in je hangmat te blijven liggen bouw je je land niet op, dit verschijnsel komt ook voor in het continent waar een bepaalde groep vandaan komt !!!!

  Het continent is rijk aan natuurlijke hulpbronnen maar de armste landen van de wereld is in dat continent. Opoh yu eye no kantie dong.

 55. @ Johnsjikara,
  welke waarde moet je hechten aan testen over IQ, kortgeleden hebben schotse onderzoekers ontdekt dat ook de lengte van de mens met IQ te maken zou hebben, hoe langer hoe meer IQ Nu zijn noord europeanen met name de Nederlanders de langste mensen ook zijn de afrikaanse mensen gemiddeld langer dan aziaten,
  Lekker met elkaar in tegenspraak dus

 56. Ik weet niet wat ze daar gebruiken maar zowel het verstand als het geweten is door dat spul wat ze gebruiken bij de mannen uitgeschakeld. Het functioneert niet meer.
  Uit betrouwbare bronnen zijn er berichten dat binnen 10 minuten na aankomst van Sital in het ziekenhuis Bouterse als was geïnformeerd.
  Instructie was dat Sital via de achterdeur (dood dus) er uit moet. Daarom heeft Sital zo lang gewacht om naar het ziekenhuis te gaan.
  En nu staat Bouterse zijn “oude strijdmakker” te bejubelen.
  Hij misbruikt de dood van Sital om zijn revolutieviering op te leuken.
  En de dominee Misiekaba die vindt dat het land in goede handen is bij Bouterse.
  Deze rovers zijn heel simpel en redeneren als volgt:
  door de toename van armoede neemt de intelligentie van de bevolking af.
  en ze zijn aardig op weg.

 57. Ik zei je toch ..
  Jullie willen me niet geloven en schelden me uit ..
  Maar jullie bewijzen wel dat ik gelijk heb ..

 58. Is er dan een reden waarom er voor de man gebeden zou moeten worden???

  “Dit land bevindt zich op een bepaald moment, het heeft een grote verzoening nodig.”
  DDB haalde in zijn speech aan dat met onwillige honden het moeilijk hazen vangen is. Wilgo Valies zou ook zo iemand zijn.
  “We dragen het kruis geduldig, we weten dat het zo moet.”

  De man is helemaal van het padje af…

 59. Johnsjikara; wat j vergeten bent bij te vertellen is dat een IQ test een moment opname is,en het biedt ook geen garantie voor een hoogopleidings niveau,de meeste gasten met een IQ van 130 uit een Frans onderzoek is gebleken dat 40% maar na de middelbare school doorstuderen,en bij een score van 145,houdt 51% het voorgezien na 3jr middelbare onderwijs ,een nietszeggende test dus,de Hollanders zijn meesters in het uitvoeren van dit soort onbenullige testen,ga hun verleden maar na,de meeste gasten die moorden hebben een IQ lager dan 70,ga onderzoeken,wie de gasten zijn die het meest hebben gemoord op deze aardbol,je zult versteld staan,wat een contradictie,rara wie zijn de moordlustige volkeren,heus geen moeilijke vraag;

 60. @Ray

  [Ja velen bidden voor jou dat je gaat verdwijnen en dat ons land bevrijd zal worden va jou!]

  Hoezo “ons” land. Je zit zelf met je schreeuwreet in Nederland. Je bent een dieptrieste mongool. Flikker gewoon een keer van een trap ofzo.

 61. Bouta ie fuck a kondre baldadig ja baldadig up!
  Ja we gaan zeker voor je bidden maar dan dat de man daar boven jouw zo snel mogelijk neemt. Dan is er een week lang feest in suriname!
  Joe sara sara beest!!!!!

 62. Waarschuwing aan het alle ndper’s zijn.

  Ezechiël 22

  3 Stad van de moorden, veroordeeld en vervloekt bent u; stad van afgoden, walgelijk en onrein;
  4 u bent zowel schuldig aan moord als aan afgoderij. De dag van uw oordeel is in aantocht. Uw jaren zijn geteld. Ik zal u belachelijk maken, een mikpunt van spot voor de hele wereld.
  5 Mensen van veraf en dichtbij zullen u uitlachen en bespotten, als een stad vol schande en chaos.
  6 Iedere leider, die binnen uw muren woont, maakt misbruik van zijn macht om te kunnen moorden.
  7 Vaders en moeders worden met minachting behandeld; immigranten en bezoekers worden gedwongen u te betalen voor uw ‘bescherming’; wezen en weduwen wordt onrecht aangedaan.
  8 De heilige dingen van God worden veracht; mijn sabbatten worden verwaarloosd.
  9 In uw midden wonen kwaadsprekers, die er op uit zijn bloed te vergieten, die hun offermaaltijden houden op de bergen en overal schandelijke dingen doen.
  10 Er zijn onder u mannen die overspel plegen met de vrouw van hun vader en gemeenschap hebben met ongestelde vrouwen.
  11 Overspel met een buurvrouw, een schoondochter, een zuster; het is voor velen een heel gewone zaak.
  12 Huurmoordenaars, beroepsrellenschoppers en afpersers zijn er in overvloed. Nooit denkt u zelfs maar aan Mij of aan mijn geboden, zegt de Oppermachtige HERE.
  13 Maar Ik zal nu in mijn handen klappen en zo uw oneerlijke winsten en het bloedvergieten een halt toeroepen.
  14 Hoe flink en moedig zult u zijn op de dag van de afrekening? Want Ik, de HERE, heb gesproken en Ik zal doen wat Ik heb gezegd.
  15 Ik zal u verspreiden onder de volken, u over de hele wereld uiteenjagen en afrekenen met uw goddeloosheid.
  16 U zult worden onteerd in de ogen van de volken en er achter komen dat Ik de HERE ben.”
  17 De HERE vervolgde:
  21 Ik zal het vuur van mijn toorn over u aanblazen.
  22 U zult smelten als zilver in die enorme hitte. Dan zult u weten dat Ik, de HERE, mijn toorn over u heb uitgegoten.”
  Op de dag van mijn toorn zult u zijn als een droge wildernis, een woestijn zonder regen.
  25 Uw koningen hebben tegen hun onderdanen samengespannen als brullende leeuwen die hun prooi bespringen. Zij beroven velen van het leven; zij stelen schatten en waardevolle voorwerpen. Door hun toedoen komen er steeds meer weduwen in het land.
  26 Uw priesters hebben mijn wetten overtreden en mijn tempel en heiligheid verontreinigd. Voor hen zijn de dingen van God niet belangrijker dan andere alledaagse dingen. Zij hebben mijn volk het verschil tussen goed en kwaad niet geleerd en besteden geen aandacht aan de ontheiliging van mijn sabbatten. Daardoor hebben zij mijn heilige naam onteerd.
  27 Uw leiders zijn net wolven, die hun slachtoffers verscheuren; zij vernietigen mensenlevens, enkel en alleen om er rijker van te worden.
  28 Uw ‘profeten’ beschrijven visioenen die zij niet hebben gehad. Zij geven boodschappen door die zij van God zouden hebben gehad, hoewel Hij geen woord tegen hen heeft gezegd. Zo dekken zij hun misdaden af met een dun laagje stucwerk!
  29 Ook de gewone mensen onderdrukken en beroven de armen en noodlijdenden. Buitenstaanders persen zij genadeloos af.
  30 Ik heb zonder resultaat gezocht naar iemand die de muur van rechtvaardigheid weer zou kunnen opbouwen. Iemand die op de bres zou kunnen staan om u te beschermen tegen mijn gerechtvaardigde aanvallen. Maar Ik heb niemand gevonden.
  31 En daarom zegt de Oppermachtige HERE: Ik zal mijn toorn over u uitgieten; Ik zal u verteren met het vuur van mijn toorn. Ik geef u de volledige straf voor al uw zonden.”

 63. Heel suriname pinaart vreselijk om 1 persoon bouterse aka alias moordenaar!
  Serie torie!
  Zelfs banken zijn failliet! !!!!!!!!!

 64. Ik bid dat deze hebie en zijn criminelen bende worden opgepakt en hun straf gaan uitzitten .zie die mensen die zeggen su op grote hoogte te hebben gebracht ..suriname is door bouterse ten onder gegaan en dit is nog maar het begin .die leningen die ze steeds weer afsluiten gaat su niet kunnen betalen ,de komende regeringen zullen het zwaar krijgen en het zijn deze zelfde ndpers die de komende regering gaat bekritiseren .de ndp is een vloek voor suriname .ongeschoolde krachten staan aan het roer.alle respekvoor vene die su op de kaart had gezet .vene heeft een fout gemaakt en dat is het geval somo .hij moest die pedofiel reeds lang de rug toe keren .su is op dit moment in verval.

 65. Excellentie, WIJ ZIJN FAILLIET !

  YU WANBELEID FAILLIET A KONDRE !

  W’e BEGGIE FU YU GWE !!!!!

  PS : SET SURINAM PEOPLE FREE !!!!!

 66. Na berechting verzoening!Niemand heeft het recht een ander zijn of haar leven te ontnemen ook Bouterse niet.Hij is toch geen God.

 67. Mijn gebed is eenrichtingsverkeer; God wanneer neemt Gij moorddadig imbeciel mee. En dump hen dan in HEL.
  U heeft al een deel van zijn nieren in bezit.
  Neem AUB alvast die apparaten dat hij in huis heeft, en gejat uit het ziekenhuis laat deze disfunctioneren zodat hij kan LIJDEN.

 68. Bouterse zei in zijn toespraak “wie zijn wij om te oordelen” .. Dus je mag doen en laten wat je wilt, er zijn geen wetten, regels en rechters nodig.
  Dit verklaard gewoon duidelijk waarom Suriname een puinhoop is geworden.

  Revo? Bevrijd van de kolonisator?
  Maar wel lenen bij de vereniging van alle kolonisators bij elkaar nml IMF

 69. grote verzoening in het land zal komen als jij weg bent want bouterse jij ben de man wie dit heeft gedaan met surinaame er zal een grote feestdag komen en die is als jij weg bent

 70. God’ molen@

  Die spreek van jouw slaat nergens op.
  Als je toch de pastor wilt uithangen doe het dan goed en gebruik een goede vertaling

  God heeft een naam Jahweh en geen Here , probeer anderen niet op de verkeerde been te zetten .

  Tell the True, ,,

 71. Beste heer Bouterse,

  Ik hoop dat u heel snel maar dan ook heel snel het veld ruimt op wat voor manier dan ook.
  Ik schaam me dat ik van Surinaamse afkomst ben en dat komt door u! Ik zal Suriname zolang u aan het bewind bent niet meer bezoeken.

  Gegroet en God wake over Suriname zij heeft het nodig

  Wendell

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.