JCI bezoekt minister Sport en Jeugdzaken Suriname

3
JCI bezoekt minister Sport en Jeugdzaken Suriname

Deputy president Gisèle Tjon Kie Sim (l) en president Donaghy Malone (2de vanuit links) van de Junior Chamber International (JCI) hebben een kennismakingsbezoek gebracht aan minister Joan Dogojo van Sport en Jeugdzaken in Suriname (2de vanuit rechts). JCI is een op leden gebaseerde non-profit organisatie bestaande uit actieve burgers in de leeftijdsklasse 18 – 40 jaar. Zij zijn gecommitteerd aan het teweeg brengen van positieve veranderingen in de gemeenschap.

Minister Dogojo ziet de samenwerking met de organisatie als een must, daar in de komende periode landelijk jongeren in het proces van jeugdparticipatie meegenomen zullen worden. De leiderschapstrainingen die JCI verzorgd, zullen een van de instrumenten zijn die het ministerie zal aanreiken om de jongeren te helpen hun manier van jeugdparticipatie in te vullen.


3 REACTIES

 1. Zoals DDB. Deze grote leider heeft voor enorme vooruitgang gezorgd. Alle armoede en problemen zijn verdwenen sinds hij leiding geeft. Suriname bloeit.


  Maak melding

 2. Begieman,

  Met jouw naam doe je je bijdrage eer aan.
  Hoe kom je erbij dat er geen armoede meer is. Je waant jezelf in Dubai.
  Sma e pina en…. deng sma e begi.
  Hoe toch op!
  If je hebt het over een ander land. Kijk goed om je heen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.