Brunswijk over Bouterse: zeg als je het niet kan!

58

PARAMARIBO, 14 jan – “Als je het werk niet aankan, moet je het zeggen.” Dit stelt Ronnie Brunswijk, parlementariër en voorzitter van de politieke partij ABOP. De aanpak van de problemen waar Suriname voor staat, wekt de indruk dat vooral president Desiré Bouterse het benauwd heeft.

Maar de indruk is ook, in elk geval bij ABOP, dat de man er moeite mee heeft zijn grenzen te erkennen. Het zou niet mogen. “Ik weet dat het hard is om te doen, maar je moet het gewoon zeggen als je het niet aankan”, zegt Brunswijk tegenover de Times of Suriname. Of het ooit ook gebeurt, is maar de vraag. ABOP heeft zich tot nog toe vrij afzijdig gehouden van kritiek en protest. Lang zal het niet meer duren.

“Wij van ABOP geven de regering tot mei om fouten te herstellen. Wij zullen geen mensen op straat brengen en actie voeren, maar zullen onze stem wel laten horen als de president geen oplossing brengt”, aldus Brunswijk. Hoewel Bouterse ooit beweerde dat ABOP geen ontwikkelingsvisie heeft, ligt er een plan klaar. Maar dat plan blijft intern. “Laten zij het maar oplossen. Het is niet onze taak om voor hen te denken.”


58 REACTIES

 1. Domme politicus Ronny de bankrover.
  Het is niet ons taak om met oplossing te komen zegt hij.
  Surinaamse politicus moeten nog veel leren.
  In Nederland is men het vaak ook niet eens maar om landsbelang werkt men toch samen.
  Een voorbeeld is pensioen en AOW leeftijd die fors verhoogd is.
  Prettige weekend en denk vooral aan jullie bloeddruk
  Dankzij medewerking van Alexander Pechtholt.
  Ander voorbeeld is dat Rutte 2 keer is gekozen door het volk.
  En wat kregen wij hiervoor terug.
  Verhoging van huur woningen en cao jaren op nullijn.
  Dus ik vind dat de oppositie altijd mee moet denken in landsbelang en niet in eigenbelang.
  Prettig weekend en denk aan je bloeddruk


  Maak melding

 2. Waar praat die Brunswijk over,alsof het met deze crimineel wel zou lukken, om uit deze puinhoop te komen, deze man laat ook weer eens een keer van zich horen, nadat hij al die tijd het te druk had in het binnenland met zijn goud en houtconsessies, die het volk toebehoren.


  Maak melding

 3. Die man heeft maar één doel.Uit handen van justitie blijven.En daarvoor schrijdt hij alle grenzen over.Ook als zijn vrijheid vraagt om enkeltjes fort uit te delen,gaat hij het doen.Hij zorgt net als Lonnie dat hij binnen de grenzen van Sur.blijft.Wetten leggen deze mensen geen grenzen op binnen Sur.


  Maak melding

 4. “Look who is talking”; de man die bedelde om samen met Bouterse weer de Regering te vormen !! Op de fpt 2-schurken bij elkaar !!
  Brunswijk wordt betaald als DNA-lid door geld van de belastingbetalers, voornamelijk uit Paramaribo en de kustvlakte !! Maar hij komt alleen op de Djoaka’s in het binneland en Gebieden als Sunny Point waar deze Djoeka’s wonen !! Foto-Negre en anderen hebben niets aan deze bankrover en in Nederland veroordeelde drugssmokkelaar!
  Laat hij zijn achter,de roofmoordenaars tot orde roepen !!!!


  Maak melding

 5. Of Brunswijk ook een crimineel is of niet, het laat onverlet dat hij in deze gelijk heeft.
  De mannen die nu de regering vormen hebben te weinig kennis. Als je het niet kan doe het dan niet!
  Nog een paar adviseurs stel ik voor.


  Maak melding

 6. Om te zien hoe diep in de shit ons land is gevallen.
  Een criminele president die doet wat hij wil met het volk en een stelletje non-valeurs als Brunsie en Somo die denken het beter te weten.


  Maak melding

 7. Bouterse maakt er inderdaad een grote puinzooi van, maar we zitten er beslist niet op te wachten dat Brunswijk, Somohardjo en Soemita (ik zie hem op de foto) het van Bouterse overnemen, we kunnen dan veel beter direct een atoombom op Suriname gooien, dan zijn we tenminste direct uit ons lijden verlost.


  Maak melding

 8. maar het overgrote deel van het volk heeft gekozen vo nog eens 5 .en niemand gaat Bouta weghalen .hebben jullie dat nog niet door.kijk maar bij de lerarenstaking ,heel politie macht op de been maar als er roofovervallen worden gemeld dan hebben ze geen wagens .


  Maak melding

 9. Zowel Brunswijk als Bouterse hebben persoonlijk ervoor gezorgd dat Suriname in een zeer slechte situatie verkeerd niet alleen nu maar ook voor toekomstige generaties! Daarnaast zijn de daden waarin of waarbij deze 2 namen veelvuldig genoemd worden niet te omzien, gewoon weerzinwekkend.

  Suriname is een stap verder naar herstel als beide lugubere figuren z.s.m. voorgoed van het toneel verdwijnen!

  Hopelijk bevrijdt de USA ons als eerste van Brunswijk. Het was niet voor niets stil rondom hem, hij was natuurlijk zijn vermogen veilig gaan stellen naar aanleiding van de behandeling van de anti corruptiewet!


  Maak melding

 10. Ronnie Brunswijk, parlementariër en voorzitter van de politieke partij ABOP ziet in tussen welke OER-RACISTEN hij zich bevindt en dat Bouterse in feite NOOIT, NEVER, NUNCA behoort toe te geven aan deze VHP-RACISTEN, deze Valse Hoop op Paé-partij RACISTEN. Wijs van Ronnie Brunswijk om deze RACISTISCHE SCHAAMTELOZE HYPOCRIETEN zijn steun te ONTZEGGEN, dan wel te WEIGEREN met zoveel woorden.

  Laat die OER-RACIST Santhoki aangeven of er ZELFS maar één NOEMENSWAARDIGE SURINAMER van een ander ras anno 2017 in zijn partij zit, los van die TRADITIONELE RACISTISCHE BENDE. Als deze van LIST & BEDROG druipende OER-RACIST, geen enkele SURINAMER kan overtuigen zich bij z’n RACISTISCHE BENDE aan te sluiten, hoe zou zo een persoon anno 2017 willen worden geaccepteerd door het SURINAAMSE VOLK met haar .pluriformiteit als het gaat om AFKOMST.

  KRITIEK leveren kan ELKEEN. SABOTAGE is trouwens ook een bezigheid.

  We kennen ALLEMAAL genoeg van ‘die BESTE STUURLUI, die aan WAL stonden’.

  Wie wil door Vieze Hopen Poep terug worden geworpen in de RACISTISCHE tijd?

  MEER of MINDER RACISTEN

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 11. Bon-Korosrananmang

  Wat een onzin schrijf je toch. Wel dankzij deze Djoeka kan je nu deze onzin schrijven. Als hij niet was opgestaan om tegen de dictator Bouterse op te komen, zou je nooit durven om deze onzin ter schrijven.
  Dat hij dezelfde Bouterse in het zadel heeft geholpen, daar ben ik ook fel tegen, maar laat de dappere djoeka’s buiten wanneer jij je rotzooi schrijft.
  Noem één regering die iets voor het binnenland heeft betekent. De mensen worden daar met kwik vergiftigd. Wie geniet het meest van?
  Weet wat je schrijft aub…


  Maak melding

 12. Brunswijk en bouta ..beiden criminelen.
  De ene crimineel denkt dat hij een beter crimineel is dan de andere! Beiden hebben ons land naar de moer geholpen !
  Tjallie jou verzoek ik om je mond dicht te houden!
  Brunswijk is een crimineel ,een bankrover en we hebben hem niks te danken!Wat b etekent het binnenland voor ons?!
  Niks ze hoeven niks te betalen alles is gratis voor ze,wij verzorgen hun.Weet waarover je praat!En wanneer het komt om te stemmen stemmen ze op de crimineel alsof het gedrukt staat ergens zo te doen,Ze weten het niet beter.
  De binnenland bewoners velen wonen als vluchtelingen elders vooral Frans Guyana .Zij moesten hun woongebieden vluchten omdat brunsie en bouta in oorlog met elkaar waren.Vele onschuldigen werden slachtoffers met dank aan bouta en brunsie.


  Maak melding

 13. Een Volk Dat Voor Tirannen Zwicht Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen Dan Dooft Het Licht.

  Regeren Is Vooruit Zien!

  Er Was meer dan Genoeg Kasgeld Aanwezig op 25 mei 2010 Toen DDB En De Gangsters De Verkiezingen Gewonnen Hadden.

  Nergers In De Wereld Waar Militairen Zich Inlaten Met Een Land Besturen Gaat Het Goed.

  Schoenmaker Houdt Je Aan Je Leest, Ja Toch?

  DDB Kan Het Beste De Handdoek In De Ring Gooien En Er Een Zakenkabinet Met Technocraten, Samen met de Surinamers in Het Buitenland en Buitenlandse Landen/Ondernemers Weer Orde Op Zaken Stellen, Sociaal-Cultureel, Financieel, Economisch, Ondernemend, Bestuurlijk, waardoor er weer orde, veiligheid, vertrouwen, vooruitgang, welzijn en welvaart, enz in De Republiek Suriname komt.

  Het Surinaamse Volk Verdient Wat Er Momenteel in Suriname gebeurt niet. DDB En De Gang(sters) Wezen Jullie Nu Een Keer Eerlijk Naar Jullie Zelf Toe En Laat Anderen Orde Op Zaken Stellen.

  Sinds 25 februari 1980 hebben Jullie Meer Dan Genoeg Mogelijkheden Gehad En Zie Het Resultaat, Sranan tot 3 x Skeer!

  Wezen Jullie Eerlijk naar Jullie Zelf Toe en Trek De Conclusie.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 14. Zo,nu gaan criminelen onderling certificaten van goed gedrag uitgeven?!Waarvoor?!Bewijs van bv dat de ene crimineel beter is dan de andere crimineel?! Dat de ene crimineel kennis heeft van zaken en dat de andere crimineel een leeghoofd is !?

  Give me a break,,,,


  Maak melding

 15. Ronnie Brunswijk, parlementariër en voorzitter van de politieke partij ABOP ziet in tussen welke OER-RACISTEN hij zich bevindt en dat Bouterse in feite NOOIT, NEVER, NUNCA behoort toe te geven aan deze VHP-RACISTEN, deze Valse Hoop op Paé-partij RACISTEN. Wijs van Ronnie Brunswijk om deze RACISTISCHE SCHAAMTELOZE HYPOCRIETEN zijn steun te ONTZEGGEN, dan wel te WEIGEREN met zoveel woorden.

  Laat die OER-RACIST Santhoki aangeven of er ZELFS maar één NOEMENSWAARDIGE SURINAMER van een ander ras anno 2017 in zijn partij zit, los van die TRADITIONELE RACISTISCHE BENDE. Als deze van LIST & BEDROG druipende OER-RACIST, geen enkele SURINAMER kan overtuigen zich bij z’n RACISTISCHE BENDE aan te sluiten, hoe zou zo een persoon anno 2017 willen worden geaccepteerd door het SURINAAMSE VOLK met haar .pluriformiteit als het gaat om AFKOMST.

  KRITIEK leveren kan ELKEEN. SABOTAGE is trouwens ook een bezigheid.

  We kennen ALLEMAAL genoeg van ‘die BESTE STUURLUI, die aan WAL stonden’.

  Wie wil door Vieze Hopen Poep terug worden geworpen in de RACISTISCHE tijd?

  MEER of MINDER RACISTEN.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 16. @Tjallie
  nee we hebben niks te danken aan brunsie.Sinds wanneer zeg je dank je wel aan een crimineel,een bankrover nog erbij?We hebben ook niks te danken aan bouta hij is geen haar beter dan brunsie.


  Maak melding

 17. @@Do the RIGHT thing!, je schrijft zoveel nonsens op dat ik mijn afvraag of je werkelijk een onderzoek heb gedaan wie wel of niet bij die racistische VHP partij zit.

  Ik zal het voor jou herhalen:::Jou baas Bouterse zou meer dan de helft in de gevangenis zetten, maar zie nu met wie jou baas in zee is gegaan, met die zelfde racisten van de VHPérs.

  Ik ben niet van de VHP, maar als ik hoor hoe Santhoki gesprekken voert, dit tegenover jou baas Bouterse, zou ik Bouterse adviseren weer in de schoolbanken te gaan zitten met al zijn leugens en populistische praatjes.

  Een ding van de hindoestanen:::zij proberen als het kan hun kinderen altijd te stimuleren om hogerop te komen in het onderwijs, of in de landbouw te gaan werken waar nodig is. Deze groep is ondernemend, maar wat doet jou baas Bouterse tegenover het volk::;:LEUGENS verkondigen en niet waarmaken wat hij heeft beloofd!!!

  Ik ben ook niet van de ABOP, maar in deze heeft Brunswijk wel gelijk, omdat het een ramp is met deze regering en die corruptie gaat steeds verder. Zie nu weer die Alcoa deal !!!!


  Maak melding

 18. HOOLIGAN Ray(tje), jou AFSTRAFFING van 25 MEI 2015 is niet één, twee, drie te verwerken. Daar hebben wij met z’n allen BEGRIP voor.

  SURINAME heeft KORTE METTEN gemaakt met RACISTEN, hoe PIJNLIJK dit gegeven ook moge zijn. Jou STOORNIS verdwijnt JAMMER GENOEG niet op de één of andere dag

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 19. Do the RIGHT thing!:

  “Racisten, Racisten, Racisten…Racisten etc”

  Ik zou als ik jou was mij aansluiten bij Arttikel 1 van Silvama Simons.

  Haar vocabulaire en denkwijze kent ook maar 1 woord: “”Racisten, Racisten, Racisten…Racisten etc”


  Maak melding

 20. HOOLIGAN Ray(tje), jou AFSTRAFFING van 25 MEI 2015 is niet één, twee, drie te verwerken. Daar hebben wij met z’n allen BEGRIP voor.

  SURINAME heeft KORTE METTEN gemaakt met RACISTEN, hoe PIJNLIJK dit gegeven ook moge zijn. Jou STOORNIS verdwijnt JAMMER GENOEG niet van de één op andere dag.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 21. Ai boi , Ik lig weer krom van het lachen. Volgen mij bedoel hij : Als je geen Bananen ( schuren met de tollie ) dans kan ., Dan kan ik het wel. ( zie pic dat laast gepost is.


  Maak melding

 22. De Grootste STOORNIS is de Leeggeplunderde Staatskas van ons land !

  Daarom, korte Metten Maken met de Staats-BOEVEN en Corrupte “POLITICI”, die Sranan VERNIETIGEN !!!

  PS : Allemaal berechten en bestaande drugs-VONNISSEN gewoon uitvoeren, op naar Santoboma !!!!!


  Maak melding

 23. Ooh, dus er was sprake van RACISME van Brunsie en Sommo bij de Nep-Amnestieverlening aan DDB !!!

  En daarom zijn wij als Land, nu zwaar FAILLIET !!!

  Dusss…………………………….


  Maak melding

 24. Ook deze geweldenaar is debet aan het paars corrupt gevolg. Het land is goed, maar al die paarse bewoners paars slecht. Door hun toedoen lijdt het volk door de paarse lijder op wie deze oerdomme idioten hebben gestemd. Baas no e go gwe geen ene ka. Het volk betaald het gelag voor de oerdomme keuze..soso lobi baas, soso lobi het onrecht, soso lobi misdaad, soso lobi drugs, soso lobi roof, kirie, lee wahahaha wo ka. Want voor deze paarse vloek heeft men gestemd. Wahahahahaha wo ka.


  Maak melding

 25. je kunt lullen wat je wil,, die brunsie heeft groot gelijk..

  die 26 leden van die boeven bende coa. die kunnen niet tot 10 tellen en wachten elk maand af wat het gaat opleveren voor het niks doen..
  hun verstand zit je weet wel al waar..

  wat heeft dee bende tot heden bijna twee jaar gerealiseerd..

  ze zouden toch cassave fabriek heropen, waar meer dan 10 miljoen gestolen is door de baas zijn eigen partij genoten, bewijs ,,, lackien met al zijn binnen- buiten vrouwen.

  hij zou toch re-shuffelen wie gaat hij nu benoemen, , de meeste mensen lopen hard weg, bovendien niet bekwaam genoeg, de meeste zijn ontletterd..


  Maak melding

 26. @do the wrong thing
  Jou baasje heeft op 25 mei 2010 bewezen dat hij weet te manipuleren.,te intimideren en de boel wederom te verraden.Hij weet de angst dat hij teweeg brengt en zijn bedreigingen nemen we heel serieus denk aan 8 dec 1982.
  brunsie zouden wij een tweede kans geven maar hij heeft ons met een dolkmes in ons rug gestoken.Alles dat uit zijn mond komt is een groffe leugen.Hij is geen hoogheid maar een crimineel neals je baasje.


  Maak melding

 27. Zelfs Brunswijk ziet in dat Bouterse het niet aankan en er een puinhoop van maakt. Dan moet je toch behoorlijk achterlijk zijn om nog steeds in Bouterse en de NDP te geloven.


  Maak melding

 28. Breaking news :
  Bouta heeft toegegeven aan verzoek Bruns te zeggen dat hij het niet kan, zegt luid en duidelijk :

  IK GEEF HET TOE, IK KAN NIET REIZEN !!

  Maar Brunsi, jij hebt ook NOOIT toegegeven dat je OOK NIET kan reizen !!!

  Brunsi : Maar mijn straf is KORTER , buuhuuh !!!!!

  PS : Opa Des zegt, ZAND EROVER, het zijn toch stomme Europese strafvonnissen !!!!


  Maak melding

 29. het zijn de oer domme blakas die geloven tot in de dood van hun moordenaar lijder..

  ze zullen het nooit beter krijgen, hun lot is verbonden met het leven als ondergeschikte debillen..

  je zou sme best kunnen verdelen in Coppename rivier tot de coranteijn en alle zwarten weg halen aldaar, zie dan hoe snel dat gedeelte ontwikkeld wordt..


  Maak melding

 30. Do the Right thing, misschien weet je het niet, maar ik heb een hekel aan racisten, maar ik heb liever een racist dan een moordenaar, die zonder onderscheid te maken naar ras, kleur, geslacht en geloof, bereid is, iedereen wiens politiek hem niet aanstaat, te vermoorden. Een racist die je racistisch bejegend heeft in het verleden, kan zijn fout herstellen waardoor hij geen racist meer is. Een moordenaar die je vermoord heeft kan dat nooit meer herstellen; EENS EEN MOORDENAAR, ALTIJD EEN MOORDENAAR..


  Maak melding

 31. GOEDE AVOND MR /MEVROUW. Mensen die racial zijn, zijn geboren uit ontucht. Overgrootmoeder werd verkracht door blanken, toendertijd. Lichtkleuriğe mensen kwamen niet uit Afrika. Ze zijn hier verkracht. Ze denken dat ze beter zijn dan mensen met donkere huidskleur. Ze schelden blanken uit voor:… Maar ze zijn zo als hun verkrachters, overgrootvader en vader,heden. DONKERE MENSEN WETEN HUN BESTAAN, MAAR RACISTEN NIET. Ik kan ’t aantonen :Jullie zijn uit ontucht geboren. Bij Voorbaat dank u


  Maak melding

 32. Interessante uitspraak van meneer Brunswijk. Tot Mei om de fouten te corrigeren. Als dat niet gebeurt dan gaan we onze plan uitvoeren. Wow. De crisis moet wel bijten in het binnenland.

  Laat zien. Bouterse gaat op jacht naar dat plan. Hij gaat zijn marron undercover opzoek laten gaan naar het plan. Plan B . Hij laat zijn obia man de essentiele punten van het plan laten vertellen.

  Brunswijk zegt van te voren dat er geen marrons de straat zullen opkomen. Zo dan verbale reacties op het beleid? Bouterse kan tegen dat een honderd jaar volhouden.

  Wel laten we afwachten wat Brunsie gaat doen.


  Maak melding

 33. Bouta en hoefdraad hebben suriname tot en met opgefokt!!!!
  Bouta ongeschoolde kanker rot toch op!
  Op minuut basis wordt deze pleesident hier in suriname gevloekt en uitgescholden!
  Bouta als ik jouw was zou ik me diep schamen omdat je het volk voor de gek hebt gehouden en per onmiddellijk
  Aftreden!!!!


  Maak melding

 34. Brunswijk is veel beter dan alias aka moordenaar dictator bouterse!
  Bouterse kan je vergelijken met die andere ongeschoolde figuur maduro die is buschauffeur en bouta is sport leraar.
  En deze figuren zijn presidenten!
  Hoe diep zijn deze landen dan niet gevallen?
  Soms vraag je je af of er debielen wonen in deze landen waar deze presidenten afkomstig zijn!


  Maak melding

 35. BREAKING NEWS

  Killer Bouterse zit … nu nu… in het gebouw van EBS in Groningen { district Saramacca } om een ander ministersploeg samen te stellen …te formeren … zo u wilt. In de straten omgeving van het EBS-gebouw …. auto’s met gewapende beveiligers op en neer rijdend. Op de Sar. rivier… gewapende beveiligers in bootjes op en neer varend. Hoelang die comedie zal duren … nobody knows!

  Feit is: eind Jan. … begin Febr. …. krijgt de Rep.Suriname een ander { nieuw?? } regeerteam … van het nivo @ To{do} the Right thing = Basisschool niet afgemaakt.

  Co Vadis ….. Rep. Suriname.


  Maak melding

 36. Voor beide mannen zowel Bouterse en Brunswijk heb ik zero respect.Altijd maar horen hoe we Brunswijk dankbaar moeten zijn dat hij Bouterse heeft verdreven.Wat zijn we een zielig volk,proberen in alles wat moois te vinden.Denk jij dat Brunswijk het volksbelang voor ogen had?Die man is schatrijk,dat waren zijn intenties.Als hij met name door een buitenlandse journalist geïnterviewd wordt schaam ik me dood Surinamer te zijn.Zijn responds is zo beneden elk niveau en dat voor een hbo’r.Alles gaat er zo corrupt toe in Suriname dat ik grote twijfels heb dat dhr.Brunswijk echt die opleiding heeft genoten.Bouterse hebben wij in aktie gezien een vette nul.Denk je dat Brunswijk het land uit de chaos kan halen.Geef mij maar ook de racist Chan..ik moet hard werken wetende dat hij me persoonlijk geen cadeau zal geven maar hallooo laat hij het land besturen.Dan heb ik en mijn kinderen er automatisch profijt van.


  Maak melding

 37. Er wordt van alles op dit forum geroepen…van veroordeling tot gevloek.En de mensen die hun mening op een nette manier geven worden eruit gesmeten.Ik vraag me af onder welke noemer ik dit gegeven moet plaatsen.Discrminatie,overrulen,Verdrukken,overheersen?Of gewoon omdat het dicht bij de waarheid zit…want we kunnen allemaal schelden maar de waarheid is hard om aan te horen.


  Maak melding

 38. Ik plaatste hier een reactie en het ging niet eens door de moderatie als daarvoor.Je weet wel die beruchte gele balk..NEE..gelijk eruit gepiept.SHAME ON YOU!!!


  Maak melding

 39. Brunswick
  Brunswijk heeft een HBO opleiding en Bouterse een MBO opleiding.
  Brunswijk kan Bouterse in elke debat aftroeven.@ Debat over welk onderwerp of waarover


  Maak melding

 40. @Mul

  Op 25 november in Commewijne was duidelijk zichtbaar dat de beveiligers bang waren en het volk niet in de president geïnteresseerd waren.

  Nadien is Bouterse ook niet meer echt in het openbaar verschenen en is hij in OCER 2 maal afgegaan omdat alleen de innercircle verplicht langs kwam.

  De reshuffle is een laatste stuiptrekking. Laten we hopen dat de hoofdcommissaris van Politie en bevelhebber van het nationale leger genoeg gezag hebben om echt problemen te voorkomen.
  De officieren van beide organisaties hebben in Juni 2016 reeds laten zien dat zij niet onder de indruk zijn van het gezwets van de raadsadviseurs.


  Maak melding

 41. Nou Brunswijk is anders ook niet de redding van Su, het valt me op dat er plotseling niet meer wordt geoccupeerd in Su…..terwijl toen de Abop in de vorige regering zat…..het schering en inslag was……met zn achterban…!!!


  Maak melding

 42. @Do the RIGHT thing, je bent een zielige loser……met je racisme….gelul….voordat je mensen uit Suriname zomaar beticht van racisme……..vecht liever tegen Racisme in Nederland het land waar je uberhaubt woont…….alle stront van de blanken slik je voor zoete koek…..omdat je een uitkering van ze krijgt……gat liever Sylvana Simons helpen in haar strijd tegen racisme in Nederland!!!!!!


  Maak melding

 43. Soeminta de oud politicus jij heb een dubbelganger in Nederland, ZIJN NAAM IS PECHTOLD,
  HIJ LOOP OVER NET ALS JIJ TOEN IN DE JARENZEVENTIGGGGGGGGGGGG.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.