dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieProces tegen SFB rappers begint op 18 januari

Proces tegen SFB rappers begint op 18 januari

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 14 JAN – De strafzaak tegen rapper Kaene Marica van SFB, zal op 18 januari voor de kantonrechter in Suriname dienen. Zijn mede verdachten Francis Edusei en Jacky Osei moeten op 19 januari voor de rechter verschijnen. Dat meldt de Surinaamse nieuwssite Starnieuws.

De verdachten wordt verweten dat zij tezamen en in vereniging seksuele handelingen hebben verricht met Muroesha T. die de leeftijd van zestien jaar nog niet had bereikt. Hen wordt ook ten laste gelegd dat zij videobeelden hebben gemaakt en deze hebben verspreid, aldus Starnieuws.

Volgens de nieuwssite hebben de advocaten van de rappers uit Den Haag tot nu toe alle stappen ondernomen om de verdachten in Suriname vrij te krijgen. Het verzoek werd eerder afgewezen door de rechter-commissaris. Ook het hoger beroep dat werd aangetekend is gisteren afgewezen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

21 REACTIES
 1. Hiermee wordt bewezen dat het recht in Suriname wel degelijk functioneert, ondanks alle geluiden over corruptie in het land, blijkt dat het openbaar ministerie in Suriname ongevoelig is voor tjoekoe´s anders was deze zaak allang in de doofpot, en waren deze jongens al in Nederland. Hieruit kunnen we hoop houden op de rechtsgang over de moorden gepleegd door de man die door het volk tot president is gekozen. Dit neemt niet weg dat hij zijn straf moet ondergaan.


  Maak melding
 2. ga maar verder dromen janash
  er kan nog altijd betaald worden en de jongens kunnen nog altijd vrijgesproken worden want rechtzaak is nog niet voorbij. wie weet spelen ze nu als of ze hard bezig zijn om ze te kunnen veroordelen om te laten zien aan mensen als jij dat de justitiele gangen wel deugd.
  ik heb vaker mee gemaakt en gezien dat tydens een zaak de goede kant op gaat maar opeens bij de uitspraak totaal andere omslag krijgt. De aap moet nog uit de mouw komen!


  Maak melding
 3. Hopelik vertelt de jongen in geuren en kleuren welke gaatjes hij allemaal bij dat meisje had ontdekt en waarom hij dacht het te moeten plamuren met zijn zaadvocht.


  Maak melding
 4. Als je wat heb gedaan moet je zeker gestraft worden .ze was 15 jaar oud ze deed ook mee kleintjes 3 of 4 j kunnen geen ja of nee zeggen .die pedofielen krijgen gewoon 6 mnd daarna kunnen ze gewoon weer hun gang gaan.
  Triest triest .


  Maak melding
 5. Jij bent zeker offiecier of rechter .
  Jij bepaalt wat voor straf ze krijgen .
  Jij hebt zeker geen kinderen .
  Jij gaat 18-01 daar staan schreeuwen dat ze levens lang moeten krijgen .


  Maak melding
 6. deze lullo’s moeten de maximale celstraf krijgen geen gedoe gewoon 6 of 12 jaar zitten af blijven van kleine kinderen pedo’s deze neppe rappers doen als of ze tof zijn en gaan gewoon met kids van 13a14 jaar na bed ze moeten zich schamen hebben ze geen zussen? Zet ze gewoon tussen homo’s bind ze vast en laat ze flink boelen in hun as ashole.
  Shame on you pedo’s


  Maak melding
 7. Jij wil ze zeker neuken .
  Jij bent gewoon een viezerik .
  Een smeerpijp bah bah .
  Zeg ht gewoon dat ook graag mee wil doen .
  Jij bent niet goed bezig man is niet goed.


  Maak melding
 8. Naar ik begrepen heb was de jongen 17 toen hij sex had met een meisje van 15. Als elke jongen in Suriname van 17 die sex heeft gehad met een meisje van 15 de gevangenis in moet dan kunnen er wel een aantal Santa Boma’s bijgebouwd worden.
  Het enige immorele was het te filmen en openbaar te maken. Dat doet iemand met enig fatsoen niet.

  Van pedofilie was hier geen sprake, dat gaat om niet-geslachtsrijpe kinderen. Hier gaat het om sex met een minderjarige.

  Zoek eens op age of consent, dan zie dat bijvoorbeeld in Spanje kinderen van 12 al sex mogen hebben met iemand die hooguit 2 jaar ouder is. Volgens moslims mag het nog jonger, want de profeet deed het ook.

  Sex met een jongere is immoreel als een oudere misbruik maakt van zijn overwicht en materiële welstand om de jongere te verleiden tot zaken waar ze mentaal niet aan toe zijn. Dat kan iemand voor het leven beschadigen.


  Maak melding
 9. Ik dacht dat ze op de jaarbeurs voor toerisme in Utrecht het achterwerk van de Sur.Kim Kardiashan zouden tentoonstellen op de posters om blanke Nederlanders aan te trekken om naar Suriname te komen ipv om naar Thailand te gaan bij de jeugdigen !!


  Maak melding
 10. Zo! Hopelijk hebben ze een tollie-clip gemaakt in Santa Boma. Sommige bevolkingsgroepen houden van Schuren ( schuren met je tollie ). Als ze in Santo Boma zitten zal er flink geschuurd zijn met de andere gevangen. Ben benieuwd!


  Maak melding
 11. Alleen Hans van den Broek schrijft een goed argument. De rest kan alleen maar schelden c.q. dom lullen zonder kennis van zaken?

  Geen wonder waarom Suriname zo in de shit zit, tegenwoordig!

  Jeej!


  Maak melding
 12. Who the fuck is Hans van der B. Het gaat hier om een meisje van 15 dat misbruikt is. Volgens de Surinaamse wet is dat strafbaar. Dat staat vast! De kwestie of die jongens minderjarig waren of niet, doet er niet toe. Ze hebben ( doelbewust ) hun daad verricht met hun EEN STIJVE BANA .! Als de rechter vraagt van: Hoe komen jullie dan aan die stijve bana , kunnen ze moeilijk antwoord geven van: Het ging automatisch. .Deze pubers komen uit Holland , op school hebben ze voorlichting gehad in wat ze wel, of niet met hun bana mogen doen. Dus Hans, en ( dompie ) meeloper Frank. De Rechters in Suriname zijn niet achterlijk!


  Maak melding
 13. Sex met een minderjarige is GEWOON strafbaar !

  De Surinaamse wet is bepalend en NIET godsdiensten, profeten of gewoonten van andere culturen.

  De wet is ter BESCHERMING van minderjarigen, juist als die een of andere stoornis hebben, in de war zijn, onopgevoed zijn, etcetera!

  De jongste rapper zal minder hard worden aangepakt vanwege oa. zijn leeftijd.

  De volwassen rappers zullen (indien voldoende bewijs) een zwaardere straf opgelegd krijgen. Het zijn echter ook first offenders voor wat betreft dit soort zaken.

  Het is echter gelet op de strafbedreiging een niet makkelijke zaak voor de rechter en het OM. Wellicht worden er relatief hoge voorwaardelijke straffen gegeven met geringere daadwerkelijke uit te zitten straffen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES