Zesde lid Surinaamse pedofielenbende gearresteerd

24

PARAMARIBO, 24 dec – De politie heeft een zesde lid aangehouden van de pedofielenbende. De arrestatie en aanhouding maken deel uit van het onderzoek naar misbruik en mogelijke besmetting van tieners. De man was naar Nederland vertrokken.

Hij bracht er zijn vakantie door. Bij terugkeer werd de zeven en twintig jarige G.R. door de politie gearresteerd op de Johan Adolf engel luchthaven. Politie-inspecteur Judith Dragtenstein zegt tegenover de Ware Tijd dat er nog een laatste verdachte wordt gezocht. G.R. kan nog niet verhoord worden. Hij kreeg kort na zijn arrestatie een of andere toeval en moest met spoed getransporteerd worden naar het ziekenhuis.

Vijf mannen werden begin december aangehouden. Ze zitten allen nog achter slot en grendel, nadat de rechter hun aanhouding verlengde met dertig dagen. De politie kwam in actie nadat een jongen zich bij de politie meldde. Het kind zei te zijn gelokt via social media. Hij is daarna door meerder mannen seksueel misbruikt. Uiteindelijk moest hij ook nog prostitueren. Volgens de politie is er mogelijk sprake van HIV-besmetting.

Bekijk ook:


24 REACTIES

 1. Politie goed werk verricht..Jammer dat jullie in andere nog heftigere zaken handelen als kleuters.Maar ik begrijp het in een organisatie wordt er gehandeld naar opdracht.En als anderen de handen boven het hoofd worden gehouden….Tja😨😷😵


  Maak melding

 2. Ja door de economische situatie komt de tijd van stallie, stallie, mek, mek, terug, zoals velen van ons dat hebben meegemaakt tijdens de 2e wereldoorlog. Jammer dat de fout niet bij de bron wordt gezocht en die bron is het wanbeleid van onze stupiede regeerders, gevolgd door de foute reactie van de domme Paarse kiezers. Nu worden de handelaren beschuldigd voor de hoge dollarkoers. Mensen toch, om de dollarkoers omlaag te krijgen moet je niet bij de handelaren, maar bij de regering van Suriname zijn. Is het u intussen nog niet opgevallen dat zij de enige is die in staat is om de dollarkoers te verhogen en ook te verlagen.


  Maak melding

 3. Wat mij opvalt is dat meer hindoestanen opgepakt zijn voor deze misdaad.
  Ons vermoeden en die van Jiyani is hierdoor bevestigd.
  Opsluiten en castreren die handel.
  Zulke misdaad moet uitgeroeid worden.
  Verder wens ik een ieder fijne feestdagen en geluk in het nieuwjaar .
  Hoop dat alle zieken genezing en dat er geen oorlogen zijn.
  Dat Suriname geen Turkije. Of Syrië mag worden.


  Maak melding

 4. Wat gebeurt er? Schieten we ze nog dood of niet?

  He @John, dit probleem is van een heel andere orde dan wat jij in je reactie omschrijft. Het gaat om het aanranden van kinderen en het opzettelijk besmetten met het HIV virus. Zie bijvoorbeeld Nederland alwaar het economisch goed tot zelf zeer goed gaat; en toch hebben individuen het gore lef om pedofilie te propageren en zelf ook nog een pedofile politieke partij in het leven te roepen. Dus aan economische omstandigheden ligt het absoluut niet.
  Dus verzin geen redenen om het afschuwelijke gedrag van deze ziekelingen goed te praten. Dit gedrag moet in de kiem gesmoord worden. Wat mij betreft, met wortel en tak afhakken.


  Maak melding

 5. Mooi, als ze Baas, Dora en Sherk ook oppakken en in dezelfde cel opsluiten als deze pedofielen, kunnen ze met z’n allen een leuk sadomasochistisch feestje bouwen; groepsseks, marteling, castratie en doodslag gegarandeerd.


  Maak melding

 6. Mensen die kinderen misbruiken en verkrachten .moet verplicht tollie (pimpel) afhakken .kinderen die via sociaal media weg geloken worden ,en laat de kinderen als hoer werken gewoon dood schieten zonder enige twijfel. opgeruimd staat netjes krijg je nooit meer last van kinderlokker .


  Maak melding

 7. Off topic.

  Wie kan me vertellen hoe het zit?
  Ik hoor niets meer van die djoeKA Ronny Brunswijk.
  Ook bij onlangs gehouden protesten door de oppositie schitterde deze djoeKA door afwezigheid.
  Kan het misschien zijn dat opper-God Dada hem heeft geinstrueerd zich gedeisd te houden op straffe van intrekking van al zijn illegale, criminele en corrupte activiteiten?
  Een djoeKA blijft een djoeKA.


  Maak melding

 8. @Beul,
  “Een djoeKA blijft een djoeKA.”
  Vertel mij wat; ik heb jaren tussen ze geleefd.
  Ze zijn niet te doorgronden; telkens weer denk je in vriendschap met ze te leven, maar als het hun uitkomt, laten ze je vallen als een baksteen.
  Het blijven bosmensen bij wie beschaving heel ver is te zoeken. Jammer, maar het zij zo.


  Maak melding

 9. Damsco, ben jij het niet joe ma piema hond, maar ondanks dit probeer alsnog een nieuw mens te worden.
  Hopelijk ben je helemaal clean en een gezonde terriër in het nieuwjaar.


  Maak melding

 10. Brunswijk is bezig in de boesboesie met voodoo-achtige rituelen. Hij heeft een aantal Haitiaanse voodoomannen verzameld en doet nu dingen daar om binnen 1 jaar minister te kunnen worden. Hij houdt zich stil zodat niemand hem verstoort.


  Maak melding

 11. Beul, uit je schrijven blijkt dat jij zelf een grote KA met racistische vooroordelen bent (net als ExAlbinees), jij als grote KA zou toch moeten weten hoe het alle andere ka’s in Suriname vergaat? Waarom kom je ons daarom hier op WKN een heleboel ka vragen over Ronny?


  Maak melding

 12. DjoeKatootje Franchepantje is op haar pantje getrapt.
  Alvorens jij mij een racist noemt, probeer eerst wat argumenten op te werpen die het tegendeel van mijn stelling bewijzen.
  Ik zei: ‘ze zijn niet te doorgronden; telkens weer denk je in vriendschap met ze te leven, maar als het hun uitkomt, laten ze je vallen als een baksteen.’
  De benadering tot vriendschap kwam uitsluitend van ons en nooit van hun. Wie is dan de racist?
  FranchePANTJE gwe go sribi jere.


  Maak melding

 13. ExAlbinees, je bent een racist omdat je de slechte ervaring die je hebt gehad met enkele leden van een bepaalde etnische groep zondermeer aan iedereen uit die groep toeschrijft. Ik zal niet ontkennen dat Brunswijk zijn gedrag vaak niet door de beugel kan, maar ik ken genoeg mensen uit zijn etnische groep, waar ik persoonlijk niet veel op aan te merken heb. Als je je zo blijft opstellen als jij doet en het gedrag van enkele mensen uit een bepaalde groep consequent gaat projecteren op iedereen uit die bepaalde groep, dan beroof je jezelf van de vriendschap van mensen die het wel waard zouden zijn je vrienden te kunnen/mogen zijn. Persoonlijk benader ik ieder mens, die ik voor het eerst tegenkom, neutraal en pas wanneer ik die persoon beter heb leren kennen, trek ik mijn conclusies, als lid van een multietnische samenleving zou het goed zijn als we allemaal die instelling hadden..


  Maak melding

 14. Vele ndper’s blijven niet achter, van hoog tot laag. Ndp en lijder zijn sinds 1980 de ware oorzaak van verdere toenemend moreel en geestelijk verval. Wo ka Sursodom en Surgomorra.


  Maak melding

 15. Pedofielen zijn criminelen omdat ze fysieke schade veroorzaken (vaak zijn operaties nodig om de schade te herstellen) en ook nog psychologische schade worden aan de jongens toe gebracht (Catholieke kerk in de US moest miljoenen betalen aan de slachtoffers van pedofiele priesters. Die miljoenen gingen in counseling van de slachtoffers.).

  Ze moeten strafrechtelijk veroordeeld worden en ze moeten ontslagen worden van hun baan om met kinderen te werken. De Su politie heeft goed werk gedaan.


  Maak melding

 16. pedofielen behoren bij laagste orde van de mensheid
  net als moordenaars moeten ze voor eens en voor altijd uit elke maatschappij worden gehaald
  de wetten voor deze geestelijk gestoorden moeten worden aan gescherpt
  ze moeten nooit meer vrij gelaten worden omdat
  ze zo geboren zijn en blijven!


  Maak melding

 17. Damsco

  @ paars sarcasme
  Vele ndper’s blijven niet achter, van hoog tot laag. Ndp en lijder zijn sinds 1980 de ware oorzaak van verdere toenemend moreel en geestelijk verval. Wo ka Sursodom en Surgomorra.
  zondag 25 december 2016 om 18:29 uur.
  ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  paars sarcasme,..ÈÈN DING MOET IK JOU NAGEVEN,…JIJ BENT DE SLIMSTE EZEL,VAN ALLE MUILEZELS HIER !

  Wahahahahha slim of niet, als paars slimste paarse wc worm vreet je dagelijks je baas zijn paarse schijt vol leugen en onrecht lekker op. Geen wonder, waar jou paars hart vol van is spreekt je paars stinkende mond.


  Maak melding

 18. @Franchepane,
  Ik neem het je niet kwalijk omdat jij de voorgeschiedenis van mij met deze mensen niet kent.
  Don’t take it too hard; yu ooktu mi lobi, ook al ken ik je niet.
  Psa wan tu switi dey en all the best for 2017.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.