Donaties First Lady aan sociale instellingen

38

First Lady Ingrid Bouterse-Waldring (r) heeft vrijdag namens president Desiré Bouterse, aan zeven sociale instellingen in Suriname een donatie gedaan. De donaties komen voort uit een bedrag van SRD 125.000, dat de president voor relatiegeschenken heeft gehad. Vertegenwoordigers van Huize Emma namen SRD 20.000 in ontvangst. De overige instellingen waren: Huize Bethaljada (SRD 20.000), Huize Ashiana (SRD 15.000), Stichting SOGK (SRD 15.000), Het Parelhuis (SRD 20.000), Lotjeshuis (SRD20.000) en Stichting Claudia (SRD 15.000).

Bekijk ook:


38 REACTIES

 1. Joe e plei mooi weer nanga a volk monie.
  Je hebt het salaris dat de overheid jou betaald niet nodig.
  Waarom schenk je het niet maandelijks aan zulke instellingen?
  Dit is toch wel op z’n zachts gezegd een misselijk makend gebaar met geld van het volk dat tegelijkertijd honger lijd.


  Maak melding

 2. In een periode van een jaar (november 2015-november 2016) zijn de consumentenprijzen gemiddeld met 55,5% gestegen. Het gaat om een twaalf maand inflatie. Dit maakt het Algemeen Bureau voor de Statistiek (ABS) bekend.

  Volgend jaar zullen deze hulp behoevende instellingen nog veel meer nodig hebben.
  De inflatie zal zeker stijgen richting de 80% als de rente en aflossingen, zoals Hoefdraad dat zegt, betaalbaar gesteld worden. De inkomsten blijven achter ook die van IAM gold etc.
  Er zal wederom leningen worden afgesloten om de lopende leningen af te lossen.
  Nu al praat met over een lening voor Telesur terwijl Telesur steeds word afgeroomd met voorschotten en inkopen voor de overheid.
  (De Nationale Assemblee zal woensdag 28 december tijdens een openbare vergadering de machtigingswet behandelen voor de lening van US$ 115,8 miljoen die bestemd is voor Telesur).

  Ik denk dat een deel van deze lening onderhands terecht komt bij de coalitie regering van de NDP.


  Maak melding

 3. het wordt tijd, dat deze mevrouw haar tegemoetkoming wat ze maandelijks krijgt voor niks ook doneert aan een sociale instelling.

  want 10000 srd maandelijks om computer te schenken wat niet van haar of de staat sme is, maar een schenking van een buitenlander, daar mag je niet nooit trots op zijn..

  het is een nationale schande dat je als de vrouw van de staatshoofd dingen weg geeft die je gratis gekregen hebt.

  daarom zeg ik je hoeft niet apetrots te zijn hoe geweldig je bent om dit te doen, kan ook door iedere mofina wan gedaan worden of een dakloze..

  dit is schandalig..


  Maak melding

 4. Druppel op een gloeiende plaat. Met alle inflatie perikelen is dit een fooi. Maar nog erger het is een sigaar uit eigen doos. Deze heks speelt moeder theresa met belastinggeld. Foei toch mw Bouterse !


  Maak melding

 5. Ik wil ook best de schenkingen verrichten met een mooie speech.Dan kan de first lady zich met andere zaken bezig houden.Onder anderen het kerst diner samenstellen plus de voorbereidingen.Recepten delen met de bevolking zou gezellig zijn.De Ware tijd of een of ander volksblad??


  Maak melding

 6. De sociale instellingen niet subsidiëren, ze tot de bedelstaf brengen en als bevestiging van hun onderworpenheid aan de criminelen van de NDP krijgen ze fooien toegeworpen die gretig in ontvangst worden genomen.

  Zo ver is Suriname gezonken met Bouterse aan het roer. Bouterse heeft de paarse meute beloofd dat hij het land tot grote hoogte zou verheffen. Integendeel, het land ligt in puin, de mofinas zijn verworden tot de slaven van Bouterse en zijn trawanten.
  Dit is nou de gouden kerst van Bouterse. Een onnozele zogenaamde first lady die fooien uitdeelt


  Maak melding

 7. leuk, ze geeft gestolen geld terug
  hoe vrijgevig van deze gelovige duivelse familie op kerst
  deze vrouw is bewust met een meervoudige moordenaar getrouwd voor het geld
  ha ha relatie geschenken, van wie?
  hij bedoeld zeker tjoekoe wat mensen onder druk moesten betalen


  Maak melding

 8. ratten familie, jij hebt de meest toepasselijke nickname, die volledig past bij de troep waarmee jij je wenst te identificeren. Zelfs de oma’s en opa’s in jullie ‘ratten familie’ gunnen jullie geen stuiver, laat staan andere hulpbehoevenden. Over ‘misselijkmakend’ gesproken.

  Verbeteren jullie je dagelijkse wangedrag, om te beginnen hier op de site. Morgen is het Kerst, een nieuw begin met een schone lei behoort desondanks altijd nog tot de mogelijkheid.

  Niet jaloers van opkijken ‘ratten familie’: we kennen en hebben een lankmoedige God, God vol van geduld en liefde.

  President Bouterse en First Lady, proficiat. Het hart op de juiste plaats. An excellent example, people love it.


  Maak melding

 9. Ikzelf en persoonlijk zou het geld op haar gezicht smijten!1 wat een lage volk zeg!! die dat aanneemt. ach ja!! honger meekt rauwe bonen zoet!! laatste appel voor de dorst kan je ook niet negeren, maar ikke wel op deze manier!! waarom komt die hond niet zelf brengen??

  Hopelijk is de redactie niet een rioolrat die mijn posting verwijdert!! de waarheid komt het hards aan!! denk a tori!!! en wees ook geen mietjes!!! wie niet eerlijk is. mag van mij de kanker krijgen en het mag zijn wie dan ook!!! Redactie wees eerlijk!!!


  Maak melding

 10. ratten familie, jij hebt de meest toepasselijke nickname, die volledig past bij de troep waarmee jij je wenst te identificeren. Zelfs de oma’s en opa’s in jullie ‘ratten familie’ gunnen jullie geen stuiver, laat staan andere hulpbehoevenden. Over ‘misselijkmakend’ gesproken.

  Verbeteren jullie je dagelijkse wangedrag, om te beginnen hier op de site. Morgen is het Kerst, een nieuw begin met schone lei behoort desondanks altijd nog tot de mogelijkheid.

  Niet jaloers van opkijken ‘ratten familie’: we kennen en hebben een lankmoedige God, God vol van geduld en liefde.

  President Bouterse en First Lady, proficiat. Het hart op de juiste plaats. An excellent example, people love it.


  Maak melding

 11. Voor miljoenenen gestolen door die moordenaar uit de staatskas, en nu 125.000 schenken, wat overigens geld van het volk is, aan sociale instellingen schenken, wat schaamteloos.


  Maak melding

 12. @ba sko
  jaloers op wie??
  wha ha ha ha
  al heeft ze miljoenen gestolen geld ik zou haar duivelse hebzuchtige ziel nooit willen hebben
  een door en door vertrapte ziel
  trouwt met een ouwe rijke meervoudige moordenaar
  pfff, voor jouw is geld, ook al is het bloedgeld, op de 1e plaats
  not for me, dus schuif naar achter meevreter


  Maak melding

 13. Één van de vele niet waar gemaakte beloften van Bouterse is dat hij zijn maandelijkse AOV uitkering van SRD 500,-, net als zijn grote vriend Sardjoe, niet meer op zijn rekening zou laten bijschrijven. Iedereen die daarom hoopt en verwacht dat onze first lady in deze precaire tijd haar maandelijkse schadeloosstelling vrijwillig zal laten liggen, kan dat vergeten.


  Maak melding

 14. Is maar afwachten wanneer al deze donaties op de rekeningen van de diverse instellingen worden overgemaakt.Hebben ze het cash gedaan of alleen maar toezeggingen. Zal mij niet verbazen als je later hoort oh hoefdraad moest nog tekenen en laten overschrijven naar de rekeningen vd instellingen


  Maak melding

 15. Is niet te geloven, wanneer hebben ze arbeidverricht. Mevr Bouterse , ex swm medewerker, heeft geen noemenswaardige prestatie tijdens haar luttele aanwezigheids uren opgeleverd. Het is gewoonweg koekjes van eigendeeg. Het zijn publieke gelden waarmee ze sinterklaas spelen.


  Maak melding

 16. Wat je ook doet is te koop lopen met iets dat niet van jou is, zoals een rover die met een halsketting rondloopt om te laten zien dat hij het heeft (gemaakt).
  Niets van waar want het is niet van hem, geld dat je doneert waarvan de herkomst niet van jou arbeid afkomstig is maar van het volk.
  Ja zelfs de meest gekke koe kan op het podium staan en namens zijn stal geld schenken onder het geloei van je hebt me niet.
  Is niets om trots op te zijn.

  Ook ministers hebben gedoneerd, niet alleen aan Su-Aid maar diverse instellingen. Zo heeft minister Gillmore Hoefdraad van Financiën het gehele bedrag van relatiegeschenken van SRD 50.000 gegeven aan sociale instellingen.
  De familie Bouterse heeft met SRD 50.000 het grootste bedrag gedoneerd aan Su-Aid


  Maak melding

 17. Bigi Sma, jij moet opzouten met jouw goedkope commentaar. Ga met je eigen DWI (sociale) uitkering de behoeftigen in Suriname een leuke kerst bezorgen. Jij verkondigd continu onzin.


  Maak melding

 18. heeft die moordenaar in tussen aan zoon lief een kerst brood c.q kerst kaart gestuurd..

  betaald door eigen inkomsten..

  kan ook drugs inkomsten geweest zijn.. wie zal het zeggen..

  trouwens er zijn zoveel familie leden in de gevangenis, dat je haast een dagtaak nodig hebt om ze allen te bedienen..


  Maak melding

 19. Marcel op de kerst menu van dino staat bana. Dit alles mede mogelijk gemaakt door de aryan brotherhood. Tegen de tijd dat hij vrij komt heeft hij gat ter grootte van een tennisbal. Vader is nergens te bekennen. Deze scheidzak hij zich verstopt achter zijn fles blacklabel en coke.


  Maak melding

 20. Als de regering haar verplichtingen jegens de sociale instellingen die van haar afhankelijk is, was nagekomen, hoefde ze nu niets te doneren.

  Ik vraag me af hoeveel aan de strijkstok is blijven hangen.


  Maak melding

 21. De gewetenloze criminelen worden op pad gestuurd door figuren die tot het kamp van de oppositie gerekend worden.Het doel hiervan is duidelijk.Zij willen de regering in diskrediet brengen.


  Maak melding

 22. Leuk om Robin Hood/Santa Claus te spelen. Gefinancieerd door het Surinaamse volk en publiciteit voor de Nationale Dieven Partij.

  Merry Christmas and Happy New Year.

  (Michelle’s project was gezond eten. Groenten tuin in het veld van het witte huis en in binnensteden van VS, Laura bevorderde het onderwijs, Hillary achter gebleven kinderen van arme gezinnen en van Peggy schijn beweging geld geven. ay me sranang).


  Maak melding

 23. @bigi sma
  Ingrid Bouterse is haar zonden aan het afkopen? Donaties met slands geld. Dat is gemakkelijk hoor. Zij hoefde er niet voor te zweten. Geen onsje te tillen.
  Bah. Moeder en vrouw van criminelen.
  Lever jou maandelijkse toelage in. Dat is geld wat de behoeftigen toekomt.


  Maak melding

 24. @Migados
  Een gegeten paard moet men niet meer in de bek willen kijken.
  /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Helemaal mee eens hahaha
  Zeker niet na een paar dagen want dan stinkt het verschrikkelijk


  Maak melding

 25. Bedrijven worden onder druk gezet om pakketten en donaties te doneren, zodat de f.l. mooi weer kan spelen. Het arme volk blijft dom gehouden worden


  Maak melding

 26. wat een schaamteloze gat wijf,, pronken met ander mans veren, dat kan ze goed nadoen..

  haar eigen vermogen , laat diep achter voor de gevangen genomen kinderen binnen-buiten sme..


  Maak melding

 27. Ook weer het zoveelste bewijs van de achteruitgang van dit land.Waar men zonder meer recht op heeft word hier vertaald als een privilege en word er een show van gemaakt.
  Het licht moet inderdaad worden aangestoken want we leven in de duisternis.We moeten met z,n allen offers brengen om de duivel in het zadel te houden.Hoe lang nog?Het doet pijn machteloos toe te zien.Word dit volk ooit wakker?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.