Surinaamse christelijke leiders bestoken elkaar

58

PARAMARIBO, 15 dec – Vooraanstaande leden van christelijke denominaties hebben lang sudderende wrijvingen naar boven gehaald. Pater Toon te Dorsthorst en evangelisch predikant Steven Meye vliegen elkaar zowaar in de schaarse haren. Meye vindt dat president Desiré Bouterse moet ingrijpen.

Er zouden ‘maatregelen’ getroffen moeten worden tegen de Nederlander Te Dorsthorst. De rooms-katholieke priester vindt dat de volle evangelie gemeenten de kop in het zand steken als het de executies betreft van 1982: “Wij mogen ons niet laten verleiden door dubieuze profeten, die de Bijbel gebruiken om misstanden te legitimeren.” Voor Meye, geestelijke adviseur van Bouterse, is er niets nieuws onder de zon.

Weliswaar spelen verschillen in geestelijk inzicht mee. En uiteraard is er meer. “We zijn dit gewend van Te Dorsthorst. Hij is altijd tegen de Volle Evangelie gemeenten en deze regeringsleiders geweest. We verwachten niets anders van deze pater. Hij denkt dat hij alles mag roepen omdat hij de Nederlandse nationaliteit heeft”, zegt de ‘bishop’ van gemeente Gods Bazuin.

Bekijk ook:

58 REACTIES

 1. Als Bouta ermee moet gaan inmengen, dan hoop ik dat de duivels hem gelijk komt halen naar de hel!! wat is die klootzak meye! toch een debikel. ik zou hem liever levend zien begraven worden!!

  Die meye is ook een kontlikker van bouta!! hopelijk krijgt deze idioot ook een paar klapen van bouta!!

  Dat Su naar de klote gaat, weet een ieder, maar dat er nu met het geloof wordt gesold?? boi na wan kaolo mapan.. pa..g kondre!!!

  Zolang de didibri er is, gaat nooit goed!!

  Hopelijk komen de duivels er nu aan om hen mee te nemen naar de hel!!!

  Duivels welkom in SUUUUUU!!!


  Maak melding

 2. Meye als u echt in een god en gerechtigheid gelooft dan kiest u niet de partij van de duivel.
  Pater Toon heeft m.i. Gelijk ‘kop in het zand steken’!
  Maar als je geld van bouta ontvangt dan is alles duidelijk.

  Trouwens het hele geloof is een groot toneel stuk. Het is om de mens te onder drukken.
  Als er daadwerkelijk een GOD bestond dan had de zwarte man vandaag een beter leven. En dan was er geen misbruik van kinderen in de kerk! Etc etc.
  Welke groep geloof het meest in god en toch worden ze onder drukt.

  God heeft niet ons gecreëerd, maar wij hebben god gecreëerd!


  Maak melding

 3. En de geestelijke snappen noch steeds niet dat geloven zorgen voor oorlogen ,en stop met elkaar te veroordelen, er is geen bijbel die het goed vind dat er in het wilde weg mensen woorden vermoord ,er is ook geen evangelie die dit goed keurt.
  De geestelijke die nu aan het kijven zijn, zijn werkzaam voor de zelfde baas,wellis waar niet in de zelfde zelfde winkel,maar dat kan de pret niet drukken,en als Meye en Dorst Horst iets vinden, moeten ze die gymleraar veroordelen,hij treed alles met voeten ,en denkt dat hij de macht heeft ,hij zal zich achter zijn oren krabben, en er zich van gewis zijn als er echt iets gaat gebeuren ,hij niet weet hoe hard hij moet lopen om niet in
  De kraag gepakt word en gevierendeeld wordt door de die zelfde mensen die op hem gestemd hebben,het is te hopen ,dat de mensen zich in kunnen in houdenen zich niet laten verlijden zoals hij de gymleraar ,het heeft gedaan in 1982,
  De lafaard en consorten ,te laf te aanvaarden dat hij gewoon een ordinaire moordenaar is,en kom niet met REVO gelul aan
  Het was een dood gewone laaghartige coup,niet door dacht alleen sensatie jeugdige onbezonnenheid,niet wetend welk een consequentie het had ,het ergste is dat al het intelect in ene keer uitgroeide,lang leve de democratie langleve de dictator ,veel beloven weinig geven doet de gek in vreugdeen leven,
  Sari tori


  Maak melding

 4. die pater heeft tenminste een katholieke opleiding gehad
  iedere mens zonder opleiding kan bij de evangelisten predikant worden
  dat zien we
  meye is een non valeur, een walgelijke mee vreter
  meye gaat het gelijk op ras gooien ipv inhoudelijk te reageren op wat er gezegd is
  pater ter dorsthorst heeft gelijk, hij steekt zijn kop in het zand voor wat er is gebeurd voor eigen gewin
  smerige riool rat dat hij is


  Maak melding

 5. meye wil maatregelingen tegen die pater
  baja, welke dan?
  wat wil meye met pater dorsthorst doen
  deze meye is blijkbaar een krankzinnige
  hij doet een oproep aan zijn duivel bouta


  Maak melding

 6. Meye van de PINKstergemeente is een van de vele chantabele smeerlappen die van de couppleger met NL paspoort ism Van der Valk met NL paspoort in 1980 alleen maar rotzooi hebben gebracht.
  Ter Dorsthorst is jammergenoeg 1 van de weinigen die de WAARHEID durft te zeggen omdat velen met SME paspoort zwijgen alszijnde geboren LAFAARDS.
  Inhoudelijk reageren wordt in SU stuctureel vermeden zodat het liegen en roven met zand in de ogen strooien doorgaat en de slappe massa in verdrukking komt en dit alles mopperend voor lief inslikt. Vuile teringbende is het in optima forma.


  Maak melding

 7. Meye is een valse “profeet”..laat hij zijn volgelingen vertellen hoeveel goudconsessies hij heeft en wat hij met de opbrengst doet..wiens brood men eet………


  Maak melding

 8. SurinameHaco
  En de geestelijke snappen noch steeds niet dat geloven zorgen voor oorlogen ,en stop met elkaar te veroordelen, er is geen bijbel die het goed vind dat er in het wilde weg mensen woorden vermoord ,er is ook geen evangelie die dit goed keurt.
  De geestelijke die nu aan het kijven zijn, zijn werkzaam voor de zelfde baas,wellis waar niet in de zelfde zelfde winkel,maar dat kan de pret niet drukken,en als Meye en Dorst Horst iets vinden, moeten ze die gymleraar veroordelen,hij treed alles met voeten ,en denkt dat hij de macht heeft ,hij zal zich achter zijn oren krabben, en er zich van gewis zijn als er echt iets gaat gebeuren ,hij niet weet hoe hard hij moet lopen om niet in
  De kraag gepakt word en gevierendeeld wordt door de die zelfde mensen die op hem gestemd hebben,het is te hopen ,dat de mensen zich in kunnen in houdenen zich niet laten verlijden zoals hij de gymleraar ,het heeft gedaan in 1982,
  De lafaard en consorten ,te laf te aanvaarden dat hij gewoon een ordinaire moordenaar is,en kom niet met REVO gelul aan
  Het was een dood gewone ordinaire laaghartige coup,niet door dacht alleen sensatie jeugdige onbezonnenheid,niet wetend welk een consequentie het had ,het ergste is dat al het intelect in ene keer is uitgroeide,lang leve de democratie langleve de dictator ,veel beloven weinig geven doet de gek in vreugdeen leven,
  Sari tori


  Maak melding

 9. Pater Toon heeft een vlekkeloze staat van dienst waarvan Meye alleen maar kan dromen. Een halve eeuw werken onder onze binnenlanbewoners,zonder er rijker van te worden, hallo!’s Mans Nederlanderschap is een goedkoop lulargument en stemmingmakerij. Maar Meye moet wel.Voor srd.6000,- per maand wil iedereen even de barricaden op!


  Maak melding

 10. HET IS HEEEL EENVOUDIG,ALLES WAT MET DE KOLONISATOR TE DOEN HEEFT,HET LAND UIT,DIE ZIJN TOCH NIET TE VERTROUWEN,,,AAA IE VEEE DEEE.ER ZIJN FOTOS VAN HEM MET CONTRA LIEDEN 30 JR TERUG.JA HIJ JA.


  Maak melding

 11. Haco
  SurinameHaco
  En de geestelijke snappen noch steeds niet dat geloven zorgen voor oorlogen ,en stop met elkaar te veroordelen, er is geen bijbel die het goed vind dat er in het wilde weg mensen woorden vermoord ,er is ook geen evangelie die dit goed keurt.
  De geestelijke die nu aan het kijven zijn, zijn werkzaam voor de zelfde baas,wellis waar niet in de zelfde zelfde winkel,maar dat kan de pret niet drukken,en als Meye en Dorst Horst iets vinden, moeten ze die gymleraar veroordelen,hij treed alles met voeten ,en denkt dat hij de macht heeft ,hij zal zich achter zijn oren krabben, en er zich van gewis zijn als er echt iets gaat gebeuren ,hij niet weet hoe hard hij moet lopen om niet in
  De kraag gepakt word en gevierendeeld wordt door de die zelfde mensen die op hem gestemd hebben,het is te hopen ,dat de mensen zich in kunnen in houdenen zich niet laten verlijden zoals hij de gymleraar ,het heeft gedaan in 1982,
  De lafaard en consorten ,te laf te aanvaarden dat hij gewoon een ordinaire moordenaar is,en kom niet met REVO gelul aan
  Het was een dood gewone ordinaire laaghartige coup,niet door dacht alleen sensatie jeugdige onbezonnenheid,niet wetend welk een consequentie het had ,het ergste is dat al het intelect in ene keer is uitgroeide,lang leve de democratie langleve de dictator ,veel beloven weinig geven doet de gek in vreugdeen leven,
  Sari tori


  Maak melding

 12. mevrouw silos, mi-ni- ster het beste voor jou en het land sme is,,, dat jij direct ontslag neemt de ”eer” aan je zelf houdt in het belang van land en volk en het buitenland jij kunt dit functie niet uit oefenen, daar bezit jij de kennis kunde niet voor..

  ga liever weg, beter voor iedereen ook voor jou na
  geslacht.

  je zit in een verkeerde orga.. alles zit jou tegen..


  Maak melding

 13. Hij verdient geld.
  en denkt. wiens geld men eet diens taal men Preekt.

  Laat Meye zich da afvragen hoe die mannen zijn vermoord.

  en waarom die heilige Bouterse niet heeft ingegrepen.

  vanaf hij geestelijk adviseur is geworden vraag ik me af van welke GEEST.
  de duivelse geest? of de heilige geest.

  LAat hij alvast niet hielig doen.
  Want als God op aarde kon komen om recht vaardigheid te brengen vooral in SU zou Meye allang wegens geestelijke oplichting persoonlijk door hem veroordeeld worden tot Bedrieger.

  en misschien VBouterse de opdracht geven hem af t e maken zoals de anderen,van 1982, de indianen en deze waard de pater het over heeft.


  Maak melding

 14. De ingehuurde koloniale MASSAMOORD-GOEDPRATER,
  de Nederlandse koloniaal, meneer Sandew HIRA, krijgt wel geld en steun van de machthebbers om onze geschiedenis te VERVALSEN !!!!!

  Over koloniaal gesproken !!!!!!!!!


  Maak melding

 15. Srafu@
  Een beetje onduidelijk wie is sandew Hira is dat ook een van die verachtelijke hollanders,doet die aangeschied schrijving dan ,en doet hij dat niet goed volgens jou.wat is er dan fout


  Maak melding

 16. Meye moet zich diep en tot in zijn huid en tandvlees schamen dat hij opkomt voor een moordenaar en alles in de doofpot wil zetten.

  Die mensen van het binnenland klagen dat zij Meye nooit daar hebben gezien, dit terwijl Pater Toon in moeilijke tijden tijdens de binnenlandse oorlog wel die mensen heeft bijgestaan.

  Meye je doet alles alleen voor dat geld en meer niet. Deze man is het NIET waard om dominee te zijn met al zijn volgers die een moordenaar beschermen en ook uit die pot eten.


  Maak melding

 17. @Haco, Hira komt als BUITENLANDER, Straffeloosheid voor massamoord promoten op verzoek van de machthebbers !

  In een democratie, zoals Suriname, BESLIST DE RECHTER OVER DE STRAFBARE FEITEN en STRAFT DE DADERS BIJ VOLDOENDE BEWIJS !

  NIEMAND ANDERS !

  DE RECHTERS ZIJN ONAFHANKELIJK ! Ook een president behoort zich NIET IN TE LATEN met de Rechtspraak !

  Anders is sprake van DICTATUUR !

  De Machthebbers horen geen BUITENLANDERS IN TE HUREN OM EEN STRAFPROCES TE SABOTEREN !

  DWZ krachten inhuren om onze Rechtsstaat Suriname te ONDERMIJNEN !!

  PS : Iedere burger is GELIJK VOOR DE WET, dat geldt ook voor een president !

  Een reeds lang INGEZETTE VERVOLGING BIJ DE KRIJGSRAAD KAN NIET WORDEN GESTOPT, er KOMT EEN EINDVONNIS !!!!

  De NDP-“GEBEURTENISSEN” op 8 december en te MOIWANA zijn MASSAMOORDEN !!!
  ZWARE MENSENRECHTENSCHENDINGEN !!!!!


  Maak melding

 18. Ik heb grote twijfels …. volgens Mul { m u l = initialen van m’n eigenlijke naam } … pleegt de redactie van WKN geen censuur. Types als RobG gebruiken naar mijn gevoel { kan ook zijn dat ik naast de pot pis } andere nicknames om de redactie van WKN zwart te maken.

  Hoe weet …. @ Haco …. dat twee {2} lpostings niet goedgekeurd zijn. Waren dat zijn pennevruchten????
  Geldt dat ook voor …. @ Robert-a ????

  @ Moderator …. Am I wrong ????


  Maak melding

 19. “Surinaamse christelijke leiders bestoken elkaar..”

  “Meye vindt dat president Desiré Bouterse moet ingrijpen.
  Er zouden ‘maatregelen’ getroffen moeten worden tegen de Nederlander Te Dorsthorst….”
  Kan Meye ook aangeven welke maatregelen tegen deze rooms-katholieke priester getroffen moeten worden?

  “Hij denkt dat hij alles mag roepen omdat hij de Nederlandse nationaliteit heeft”, zegt de ‘bishop’ van gemeente Gods Bazuin….”
  Volgens mij is er hier niets aan de hand. Pater Toon te Dorsthorst maakt gebruik van zijn democratisch recht net als elk in Suriname wonende en werkende burger om zijn bezorgdheid uit te spreken over de misstanden waar hij tegenaan loopt…dus ja hij mag dat roepen…

  Ik heb Meye geen valide argumenten horen aandragen waarom deze rooms-katholieke priester zich niet zou mogen uitspreken.


  Maak melding

 20. Heb niets tegen Steve Meye, maar zijn arrogantie doet mij wel sidderen als geestelijk leiders ….in deze om de pater zo te bekritiseren….als hij tevens ook geestelijk adviseur is moet er niet een heleboel recht getrokken worden dat tegen de bijbel is wat de regering doet…..Laten we elkaar niet voor de gek houden….willen we andere bekritiseren….begin bij je zelf. in de bijbel staat ook geschreven dat men wel de splinter in iemand anders oog ziet maar die balk in je eigen oog ziet men natuurlijk niet. Gods zal daarover oordelen. Onze misnoegen kunnen we wel kenbaar maken maar doe dat met liefde. Gods gebod is de wet gehoorzamen , maar hier gebruiken ze de wet als dekmantel. Hoop dat dit niet een strijd gaat zijn tussen geestelijken onderling…..


  Maak melding

 21. Het is DiDiBri altijd al gelukt politieke leiders uit elkaar te drijven en nu slaagt hij er zelfs in christelijke leiders, die in principe alleen Christus zouden moeten dienen, tot vijanden van elkaar te maken. ‘DiDiBri ogri moro Didibri’.


  Maak melding

 22. Kondre karie, komend jaar is het gedaan met de rust, vrede. Na onrust, onvrede en oorlog na sa e go kong, wacht maar af. Al degenen die nog hoop in baas, zijn boevenbende en paarse sektelijder Meye hebben, wo ka. Kondre klarie, didibri e bari, soso lafu dong dong paars burikivolk. Wahahahaaha wo ka ka ka ka. Alle tienden eisende evangelisten zijn dieven gebleken. Hoe vromer de geest, hoe groter het beest na Meye. Ndp en co en alla paars volk na wang mpp vloek gi heri kondre. Wo ka Pater Toon zegt de waarheid en daarvan houden baas en Meye niet.


  Maak melding

 23. Nou Mul,ik weet niet wat er wel aan de hand is maar ik krijg niets meer gepost…gelijk je reactie gaat door de ……en dan foetsie.Kies er bewust voor bepaalde woorden niet op te nemen in mijn stuk.


  Maak melding

 24. Pater Toon spreekt de juiste woorden.Steve Meye is een loopjongen van de president dus zal hij tegen pater Toon zijn.Je kunt geen mensen laten doodschiet en niet vervolg worden punt uit. Al die lul verhalen van Meye ten spijten.Hij is net zo een zondaar als Bouterse dus alles wat de president doet keurt hij goed.Ik zou mij als mens schamen en als geestelijke leider helemaal.Hij zal wel een deel van het geroofde geld uit staatskas hebben gekregen van de president.Met zulke figuren komt Suriname niet vooruit.Het vol;k wordt in de mailing genomen.Niemand durft zijn mond open te doen omdat ze bang zijn dat ze worden opgepakt en doodgeschoten als in het verleden.Gelukkig is er een God die alles ziet en bestraft.


  Maak melding

 25. Bishop Steven Meye, zorg en dring er op aan, als geestelijke adviseur van President Bouterse, om zijn zonden en misdragingen in het openbaar aan de ALMACHTIGE en het Volk te belijden…..zodat de Vloek over het land tot Zegen wordt….foto hierboven ” Black People – The Bible is your History Book, Europeaans gave Black People “god “in their image so we would worship them, but the real truth is, the Messiah wasn’t no europeaan, His Name aint Jesus & our Ancestors actually wrote the Bible….YAHUSHUA is Name of the Messiah, MY People are Destroyed for a lack of Knowledge , Hosea 4 : 6 Shalom .


  Maak melding

 26. Steve Meye
  Poten af van pater Toon ,ik heb meer respect hem dan voor de regering ,deze man heeft geen eigen belang ,zoals Meye deze is voor mij respectloos tegenover de de bevolking ,preekt waartaal,en loopt als slaafse hond achter boutade aan.
  Dan hebt je als geestelijk leider, weinig respect voor je zelf,hoe erg is het als je je zelf in maling neemt.
  PS

  Bij met poten van de politiek af


  Maak melding

 27. @Falasha
  Ga mij niet jou geloof opdringen ,er is al genoeg ellende op de wereld ,door geloofd kwesties,geloof en politiek gaan niet samen.onthoud dit.


  Maak melding

 28. Haco
  @Falasha
  Ga mij niet jou geloof opdringen ,er is al genoeg ellende op de wereld ,door geloofd kwesties,geloof en politiek gaan niet samen.onthoud dit.


  Maak melding

 29. Aangezien deze pater de moraalridder uithangt in SWITI Sranan doe ik een persoonlijk verzoek aan hem om deze lijn dan door te trekken richting Vaticaanstad.Zoals bekend is dit een broeinest van corruptie en vriendjespolitiek en ook nog pedofielen.Ook doe ik aub het verzoek aan te dorsthorst om de westerse landen aan te spreken vanwege de vele oorlogen en onveilige situaties in de wereld die zei onder hun democratische vlag hebben veroorzaakt.In deze westerse landen heeft men klaarblijkelijk de moed gevonden on nu heel luid te schreeuwen dat zei met leugens zijn gelokt om Irak binnen te vallen.( MSD ) ” Where are they ” Ik neem aan dat deze pater een kaaskop is ook vraag ik deze kaaskop om Rutte even aan te spreken.Hier in Nederland wisten wij het al lang deze lul vertoont trekken van een dictator. (oekraine deal ) Rutte vraag maar aan een dame/vrouw nee is nee en blijft nee.Dus ik ga er nu vanuit dat te dorsthorst het druk gaat hebben met deze verzoeken van mij.Ik wens hem heel veel suc6.En ook een switi kresneti in SWITI Sranan.


  Maak melding

 30. Haco
  Steve Meye
  Poten af van pater Toon ,ik heb meer respect hem dan voor de regering ,deze man heeft geen eigen belang ,zoals Meye deze is voor mij respectloos tegenover de de bevolking ,preekt waartaal,en loopt als slaafse hond achter boutade aan.
  Dan hebt je als geestelijk leider, weinig respect voor je zelf,hoe erg is het als je je zelf in maling neemt.
  PS

  Bij met poten van de politiek af


  Maak melding

 31. Mundo@
  Dit betekend toch wereld, om te beginnen snap ik niet wat je Nederland doet ,die bakraas zijn zo onfatsoenlijk,dat er geen woorden voor over hebt, je profiteerde van allen genugde,en nog zeg je dat Nederland niet deugd.ten tweede we hadden het over de problemen in Suriname met democratie,of is dat geen probleem,in Nederland wordt een ieder die in de fout gaat ter verantwoording geroepen,kan je van Suriname niet zeggen ,of zie ik dit verkeerd


  Maak melding

 32. Mundo, Pater Toon woont al meer dan 40 jaar in Suriname, hij heeft er zijn handen al vol aan om al de misdaden in Suriname gepleegd sinds 1980 onder onze aandacht te blijven houden, hij mag, maar hij is niet verplicht, alle andere misstanden elders in de wereld gepleegd onder onze aandacht te brengen en te houden, voordat hij het over Surinaamse wantoestanden mag hebben. Mundo, jij kan het b.v. op je nemen ons te informeren wat Rutte en de paus allemaal in het geheim uitvreten.


  Maak melding

 33. @Hacojoba,geloof is geintegreert in het leven,zelfs als je niet religieuz maar atheïst bent, is alles geloof,iedere humanistische,politieke ideologie,dogma’s of levensbeschouwing thema’s is doorspekt met geloof….vroeger met koopman en dominee strategie, nu enerzijds ontwikkelingshulp/handelscontracten en anderzijds westerse regenboogvlag doctrine te propageren aan de Derde Wereldlanden ….dus politiek en geloof gaan altijd samen als 2 handen op een buik, Shalom .


  Maak melding

 34. Als een duivel gaat Stef Anus te keer tegen Toon. Inplaats voor op de bres te staan voor de zwakkeren in de samenleving belazerd hij de boel, net als zijn baas didibri. Wat een schaamteloze paarse beesten, opkomen voor het paarse onrecht. Wat een land wat een oerdomme paarse awariedomrie. Wahahaha


  Maak melding

 35. Falasha@
  Je leeft in een klein wereldtje, zuid en noord Afrikaanse oorlogen zijn nog steeds verwoed bezig,en waar gaat het om leg mij dit is uit
  Groet


  Maak melding

 36. Hoe vromer de geest des te groter het beest is mij altijd geleerd. Deze christenen in Suriname zijn de grootste schijnheiligen die er zijn en maken zich veelal schuldig aan veelwijverij en kindermisbruik. Dat Meye de geestelijke adviseur is van Bouterse laat zien dat in Suriname de Duivel ( 666) regeert.


  Maak melding

 37. @Hacojoda, de foto hierboven zegt al genoeg over brainwashing van de Afrikaanse mens,en dat al eeuwen zo…..zwarte gelovigen die een witte Jezus aanbidden, waar zelf de overgrote meerderheid van de europeaan zelf niet in gelooft….laat de katholieke kerk maar praten over de Zwarte Madonna en Zwarte Jezus,nee,ze houden ze liever dom en naïef en maar praten over Pr.Bouterse en Bs.S. Meye die ook het Volk dom en naïef houden….Zuid en Noord hetzelfde probleem…..Afrikaanse oorlogen door corrupte regeringen,in het zadel gehouden door het Westen, wapenindustrie en Multinationals om vruchtbare gronden en zeldzame mineralen en grondstoffen te roven ……Want in troebel water is het goed vissen, maar GERECHTIGHEID is opkomst door MASRA YAHUSHUA, Shalom .


  Maak melding

 38. Een Psalm voor pater Toon en allen die didibri verafschuwen.

  Psalm 64
  1 Een lied van David. Voor de leider van het koor.
  2 God, hoor mij alstublieft. Ik ben in gevaar!
  Red mij, want mijn vijanden willen me doden.
  3 Bescherm mij tegen hen,
  tegen de plannen die ze tegen me smeden.
  4 Hun tong is zo scherp als een zwaard.
  Hun woorden zijn zo scherp als pijlen.
  5 Die schieten ze plotseling op mij af,
  zoals je vanuit een hinderlaag pijlen afschiet op een onschuldig mens.
  Ze deinzen nergens voor terug.
  6 Ze overleggen met elkaar hoe ze een val voor mij kunnen opzetten.
  Ze zeggen: “Er is toch niemand die het ziet!”
  7 Ze zijn kwaad tegen mij van plan.
  Ze bedenken het ergste wat ze maar bedenken kunnen.
  Het allerslechtste komt diep uit hun hart naar boven.
  8 Maar plotseling schiet God op hen met zijn pijlen.
  Plotseling treft henzelf een ramp.
  9 Hun eigen woorden brengen hen nu ten val.
  De mensen die zien wat er met hen gebeurt,
  zullen op de vlucht slaan.
  10 Zo krijgen alle mensen ontzag voor God.
  Ze vertellen wat Hij heeft gedaan.
  Ze zien hoe God te werk gaat.
  11 Mensen die leven zoals God het wil,
  zijn blij met de Heer.
  Want bij Hem zijn ze veilig.


  Maak melding

 39. Off topic
  Dit is wat de paarse volgelingen hun criminele mordenaar lijder hardwerkende landgenoten aandoen. Hoor je Meye opkomen voor de slachtoffers of klagen hierover bij didibri. No boi. Na wang misdaadvloek e regeri en pater Toon habi leti. Hoe vromer de geest hoe groter het beest. Baas didibri deng predik na Steve Bazuin. Wo ka.

  Lau Sau Chuen is woensdag in het ziekenhuis overleden aan de verwondingen die hem waren toegebracht bij een roofoverval. Het 90-jarige slachtoffer is met een ijzeren staaf bewerkt op zijn hoofd.
  Vier gewapende mannen hebben op woensdag 14 december een winkel aan de Fayalobistraat beroofd. Ze hebben de winkelier en zijn 90-jarige vader, Lau Sau Chuen, mishandeld. De onverlaten hebben de oude man met een ijzeren staaf slagen op het hoofd toegebracht.
  De bende heeft geld buitgemaakt en is gevlucht. Neks no fout krijsten ze, zo baas zo wij. De slachtoffers zijn voor medische hulp naar het ziekenhuis vervoerd. De zoon mocht na behandeling naar huis, maar zijn vader was onfortuinlijker. De bejaarde man is nog dezelfde dag overleden. Zijn lijk is in beslag genomen.

  Rechter Rewita Chatterpal heeft vandaag op de zitting bepaald dat Romano Meriba (32) aangehouden blijft. Tjies eng mooi. Hij dacht dat paps hem amnestie zou geven.

  US$ 5 miljoen interventie om koers omlaag te brengen. het roven olv Boefdraad gaat gestadig door, hoor je Meye hierover klagen bij didibri pres.

  Jane C. (50) is door kantonrechter Siegline Wijnhard verhoord op de rechtszitting donderdag. Ze wordt verdacht van poging tot doodslag van een vrouw en haar dochter. Ie nafoe aksie, na wang oerdomme ndper.

  Bij een kappartij te Geyersvlijt zijn twee mannen gewond geraakt. Zij zijn met de ambulance vervoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De politie trof drie mannen aan, van wie twee kapverwondingen hadden opgelopen. Na ndpsma.

  Vreedzaam: financiële administratie Volksgezondheid een chaos. na wang ndpsma

  De 32-jarige Cherelyn L. heeft op woensdag 14 december bij een steekpartij verschillende steekverwondingen opgelopen aan haar lichaam. Ooktoe wang ndper.

  Het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) is op donderdag 8 december 2016 geconfronteerd met een inbraak. De inbrekers hebben zich toegang weten te verschaffen tot zowel het gebouw van het Bureau voor Burgerzaken (BvB) Flora als de Financiële afdeling van het CBB. Ze hadden allemaal een ndp trui aan. Wahahahaha

  Misdaadstaat Suribabwe a trong met een misdadiger las pres. gekozen door deze aanhangers van de misdaad, paarse oerdomme debiele dwaze idiote NDPER’S, het oerdomste volk op Aarde. WO ka


  Maak melding

 40. Bijna alle gristenen zijn vals. Elk jaar stoppen ze hun voorman in de grond om hem 3 dagen later te doen opstaan. Die echte Jezus was maar 1 keer opgehangen, maar deze valse gristenen hangen hem elk jaaar op. Voor hun eigen plezier.


  Maak melding

 41. @falasha, de Afrikaanse mens is zwaar geindoctrineerd,

  daarom heeft jouw gebrainwashte leider, VELE

  SURINAAMSE CREOLEN (Surinamers van Afrikaanse

  afkomst) via massamoorden laten doden/gedood !

  “Het westen” plundert nu Suriname, rooft alles wat los en vast

  zit en heeft ons land FAILLIET gemaakt, via geldleningziekte !

  Tja………………. wat een wereldvisie !

  PS: STOP DE NIEUWE SRANAN-SLAVERNIJ !!!!!


  Maak melding

 42. Het is grappig of eigenlijk misdadig te zien hoe op dit net zoveel hypocrietelingen pater Toon ophemelen en een blazoen van onbesmetheid opspelden. Deze duivel is tijdens de binnenlandse oorlog naar het oosten van het land geweest om de wapens van de Jungle Commando met wijwater te besprenkelen en op te dragen aan God!! Herkennen jullie dat uit de slaventijd? Herkennen jullie dat uit het recente verleden in Afrika waar de priesters hele volken hebben opgehitst en opgezweept, MET DE BIJBEL IN DE HAND!!! Het gevolg is bekend! Honderdduizenden doden!! In naam van de kerk!! Deze duivel doet hetzelfde, het ophitsen van de Surinamers, het vergroten van de kloof die ons volk al heel lang verteerd en scheidt in pro en anti Bouterse groepen. Choennie is gepromoveert tot bischop en kan niet meer openlijk deze duivelse praktijken uitoefenen. Nu is het zijn eigenlijke meerdere pater Toon, die denkt dat hij, omdat hij geestelijke en bovenal wit is, weg zal komen met alles. Helaas ontleent hij deze macht aan ons zelf. Zolang wij niet vrijkomen van de mentale slavernij die de voorouders van pater Toon in ons hebben gekweekt zullen wij dit gedrag blijven tolereren en zullen wij ons de minderen wanen van deze duivels!!


  Maak melding

 43. Geliefde sranangmangs!!!!
  Helaas kan ik mij niet begeven in de rij van kritiek leveren en negatieve uitlatingen enz enz.
  Maar ik begeef mij liever in de rij van oplossingen.
  en ik heb een en het is heel simpel en eenvoudig.
  De bijbel leert mij in het boek van Genesis dat God ons al het zaad gevend gewas heeft gegeven tot spijze.
  Welnu als u een boalange zou open snijden weet u hoeveel zaden je eruit kan halen,atroea,tomaten,peper,kousenband,de bloesems van klaroen, badjie badjie.
  Een zuurzak vrucht zitten er ook zaden in papaja,oker,gomawierie als men van al deze zaad gevend gewassen plantjes zou maken ik zeg u binnen korte tijd is Suriname een geweldige voedsel schuur !!!!!
  Nou de implementatie van deze simpele strategie Suriname telt 550.ooo inwoners als iedereen van al deze zaadgevend gewassen plantjes zou maken in bekers die dagelijks worden wegge gooid door restaurants in vuilniszakken en men plaats een beetje zwarte aarde erin binnen twee weken tijd hebben we plantjes om te planten in iedereen erf enz enz enz enz zie daar voedsel schuur Suriname met gevolge van dien, dat het volk zich zelf kan voorzien zonder om hun handen open td houden voor de regering en men kan hiermee alle buurten en alle arme mensen hiermee voorzien van voedsel.
  Met als gevolg dat de wereld voedsel kan afnemen van Suriname.
  Dat geeft dus aan fat de regering met spoed diepvries cellen moet gaan bouwen.
  Alstublieft Suriname een simpele niet te ingewikkelde oplossing voor voedsel
  M.V.G
  JEHU


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.