Verschijningsdatum en poster ‘Tuintje in mijn hart de film’ bekend

2
Tuintje in mijn hart: 'mislukte poging tot satire'

De nieuwe Nederlandse film ‘Tuintje in mijn hart’ komt op 2 maart 2017 in de Nederlandse bioscopen. Dat hebben de makers deze week bekend gemaakt. Ook de gloednieuwe filmposter, die hieronder te zien is, werd gisteren voor het eerst getoond. De film die in Suriname is opgenomen gaat over Axel (Leo Alkemade), een boeroe Surinamer die al 20 jaar in Nederland woont en volledig vernederlandst is, inclusief stamppot en bonuskaart.

Axel is getrouwd met de Hollandse Victoria (Fockeline Ouwerkerk) en is al die tijd niet meer terug geweest naar zijn geboorteland. Als zijn moeder (Beppie Melissen) de familie bij elkaar roept voor Kerst omdat ze iets belangrijks moet vertellen, gaat hij samen met zijn vrouw, haar zus (Sanne Vogel) en vooral tegenzin terug naar Suriname. Al gelijk onder het Kerstdiner explodeert de situatie als zijn broer Virgil (Edwin Jonker) hem iets vertelt waardoor alle stoppen doorslaan.

Wat volgt is een rollercoaster aan avonturen onder de Surinaamse zon. En realiseert Victoria zich opeens weer waarom ze verliefd werd op een Surinamer…

timh

Bekijk ook:


2 REACTIES

 1. Suriname moet een economisch door voer land worden. De lucht haven moet drastisch veranderd worden en er moeten meer vliegtuigmaatschappijen zich vestigen op zanderij .
  De vaar geul naar het achterland miet worden uit gebaggerd zo dat daar ook een container vedrijf zich kan vestigen voor handel en doorvoer producten net containerschepen.
  De bevolking moet bij aanvraag subsidie cq vergieding krijgen voor het bouwe. Van een broeikas of kassen voor het telen cq. Gewassen voor eigen consumptie of voor verkoop met het doel export. Er moet een veilling konen die de producten keurd en van de juiste beoordeeling voorziet en codeerd en tevens verpakt en koeld voor expoort …tevens moet er dan een kantoor komen voor mensen die handel drijven met andere landen in groente en fruit dan wel hout of andere producten die op de wereldhandels lijst voorkomen.
  scholen moeten zich richten op de economie daar waar de meeste vraag naar is en zich daar op verder te ontwikkelen.
  Stageplaasten ontwikkelen voor einde jaars studenten.
  De regering moet een vaste vissers vloot ontwikkelen
  Voor producten voor de inwonners van suriname masr ook voor de expoort dus ook hier de vissen schoonmaken en verpakken en in vriezen en tevens soorteren op gewicht en grote .
  Bouw en aannemers bedrijven verplichten hun personeel te scholen om verder te ontwikkelen voor de bouwwereld en onderscheid weten te maken dat schroeven sterker zijn dan spijkers …de bedrijven voor weg en water bouw grote projecten in kaart te laten brengen en te ontwikkelen voor bedrijfs tereinen en woning bouw ,de bloemen industrie te stimuleren voor expoort rchting Amerika koel cellen te bouwen om producten vers te houden en te verpakken voor expoort en via zanderij te exporteren ….ER IS ZO VEEL TE DOEN …ER IS HAAST GEBODEN. ER STAAT EEN GROTE ECONOMIE OP JULLILIE TE WACHTEN WASR WERKNEMERS HUN GELD KUNNEN VERDIENEN.
  pas dan kan er 18 %btw op producten gevraagd worden en auto belasting geheven worden .
  Ook verplichte auto’s aan schaffen voor vee transport zo als in heel de wereld en vee niet onverantwoordelijk in een zandwaggen knuppelen richting slachhuis ….GEHEEL SURINAME HEEFT NORMEN EN WAARDE TEN AANZIEN VAN DE WERELD ECONOMIE EN ALLE LANDEN DIE OP JULLIE VINGERS KIJKEN ,JULLIE MOETEN STEEDS MAAR BUIGEN EN OP JE KNIE√čN VOOR DE ANDERE WERELD OM AAN LENINGEN TE KOMEN ….STOP DAAR MEE EN INVERSTEER IN HET EIGEN LAND …ER IS ZO VEEL TE DOEN DAT ECHT IEDEREEN WERK HEEFT EN ANDERE LANDEN JALOERS ZULLEN ZIJN OP DE ECONOMISCHE SLAG DIE JULLIE GAAN MAKEN …MAAR ZONDER ER BEWEGING IN TE BRENGEN ZAL HET NIET LUKKEN ,EEN AUTO ZONDER BRANDSTOF RIJD OOK NIET VOORUIT…DOE IETS EN MET SPOED…..IEDEREEN KIJKT ER NAAR UIT EN WIL WEREN EN GELD VERDIENEN


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.