Gajadien: laat mij geen politieke moordenaar zijn

58

PARAMARIBO, 8 nov – Asiskoemar Gajadien (VHP) laat zich liever een politiek kuiken noemen dan een politieke moordenaar. De parlementariër trekt zich weinig aan van de ‘bolwassing’ van president en NDP-leider Desi Bouterse. “Laat mij geen politieke moordenaar zijn.”

Bouterse vond eerdere kritiek op zijn beleid te ver gaan. Gajadien zei onder meer dat het vrouwen en meisjes als het ware gedwongen worden tot werken in massagesalons. Het beleid is ziek. “Vergelijk het met, dat je enorme rijkdom hebt en geen gezondheid. Al ga je gezondheid willen kopen, maar je blijft drugs gebruiken, te veel vet eten, etcetera, de slechte gewoonten, je gaat uiteindelijk zwichten”, zei Gajadien na de ‘bolwassing’.

Volgens Bouterse zal de NDP niet samenwerken met de VHP als Gajadien erbij is. De parlementariër ziet dit niet als signaal om te stoppen met zijn kritiek. Het is een kwestie van principe. “We kunnen geweldige menselijke en natuurlijke hulpbronnen hebben, maar als corruptie en criminaliteit hoogtij vieren, dan zal geen ontwikkeling tot stand komen voor het volk”, aldus Gajadien.

Bekijk ook:

58 REACTIES

 1. A. Gajadien

  Ik zou vaker omkijken ; want voordat je het weet, heb je een kogel
  in rug,onder de mom dat je bent gevlucht !!!!

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. VHP, Sindabaat!

  Time4Chan(ges)!

  Chan4Pres!

  Leve:
  – Chan Santohki,
  – Asiskoemar Gajadien,
  – Alle democraten,
  – Alle Surinamers die in de democratische Rechtsstaat geloven,
  – Alle VHP-ers,
  – De Hele Oppositie,
  – Alle Surinamers

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs

  ps

  In een democratische rechtsstaat horen misdadigers in de gevangenis thuis, nadat de rechtbank/krijgsraad ze heeft veroordeeld, ja toch?


  Maak melding

 3. Dat mensen de durf hebben de diktator van repliek te dienen geeft hoop.De meeste mensen zijn gewoon bevreesd.Kan je hun ook niet kwalijk nemen.


  Maak melding

 4. Laat mij vooraf zeggen dat het niet uitmaakt wie het land bestuurt / besturen, als het maar oprecht en leidt tot verbetering van leefklimaat en milieu en een beter en evenwichtig en eerlijk Suriname.
  Dat je vooraf aangeeft niet met een partij zal samenwerken is een zwakte bod tenzij je ziet aankomen dat je de verkiezing zult verliezen.
  Bouterse heeft kennelijk zijn verstand op nul staan alsook zijn inbeelding omdt de vergelijking “door jou handelen dwing jij de vrouwen (moeders en dochters) de hoer uit te hangen (in massage salons te werken) om inkomen te hebben om je kroost te eten te geven en te onderhouden want zonder werk heb je niks krijg je niks en rest je in armoede en honger te sterven.”

  En zo bedoeld Gajadin het en niet anders.
  De moeder en dochters van de president zullen dit nooit meemaken want een vliegtuig om boodschappen te doen in Parijs daar draaien zij hun kont niet voor.


  Maak melding

 5. Santokhi laat zich gebruiken als loopjongen van Bouterse en die Gajadien blijkbaar niet.
  Waarom vervangt de VHP Santokhi niet als voorzitter door Gajadien?


  Maak melding

 6. Agu gajadien weet niet eens meer waar hij het overvheeft, misschien dat hij ons kan uitleggen wat “politiek moordenaar” betekend, het zal wel iets zijn voor de zwakbegaafde vhpers om vast te houden anders hebben ze niets ze zijn zo leeg.


  Maak melding

 7. peter jackson

  Dat mensen de durf hebben de diktator van repliek te dienen geeft hoop.De meeste mensen zijn gewoon bevreesd.Kan je hun ook niet kwalijk nemen.

  =======================================

  Bouterse is het spoor bijster. Het leger weet dat ook. Daarnaast kijkt de wereld mee. Internet heeft deuren geopend en Bouterse weet dit ook.


  Maak melding

 8. Er moet een duidelijk verschil zijn tussen de VHP en de NDP.Je blijft binnen nde VHP
  Gajadien!!
  De ndp is een moordenaarsclub en bestaat uit corruptelingen,amnestielovers en bankkrovers en natuurlijk moordenaars!!


  Maak melding

 9. Gajadien, denkt aan politiek scoren en hij wilt zich van zijn beste kant laten zien, en dan gaat het mis met zijn blaffen. Dat heb je nu eenmaal met politieke kuikens die zich politiek correct willen opstellen door de indruk te wekken dat prostitutie, hoererij, massagesalons door de regering Bouterse zijn uitgevonden.

  Niets is minder waar. Reeds onder de diverse regeringen van Venetiaan en Sardjoe tierde het welig van de prostitutie en vermaak in massage salons en seksclubs in Suriname. Mensen roken het grote geld en trokken ook weg uit Suriname om in seksclubs op Trinidad en Tabago en Caribische eilanden te werken. We kennen nog de verhalen van Surinaamse vrouwen uit Nickerie die op Trinidad werden gebruikt als seksslaven. Waar is het verstand van Gajadien gebleven?


  Maak melding

 10. @Varjkengajadien

  Laat jouw baasje zijn amnestie verklaren idioot!!
  O,ja in geval jullie van de ndp het niet weten ,,,amnestie is voor criminelen alleeen . Beschaafde mensen hebben geen behoefte aan amnestie!!


  Maak melding

 11. een varken blijft een varken. Een moordenaar blijft een moordenaar. Laat nou een moordenaar het voor het zeggen hebben. Indien een varken een moordenaar onderuit haalt, dan is dat een kanppe varken die een pluim verdient.


  Maak melding

 12. @ Babachan

  Dat moeten de leden van VHP maar uitmaken, en het zal ook komen denk ik !

  @ Passant

  In een democratische rechtsstaat horen misdadigers in de gevangenis thuis,nadat de rechtbank / krijgsraad ze heeft
  veroordeeld, ja toch ?

  Normaliter hoort dat zo te zijn ; maar in Su is het anders zoals met zoveel dingens.

  @ Peter Jackson

  Dat is zo; maar, A. Gajadien moet trots wezen wat hij gedaan heeft, want zijn leven hangt nu aan een zijden draadje met zijn uitlating. Want waar de hersenen ontbreekt wordt vaak geweld gebruikt !!

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 13. @RobG,

  Dan vertel hoe het komt dat 8 jaar geleden minder msijes/vrouwen zich aangetrokken voelden om in de massagesalons te werken en nu heel veel meer.

  Is dat de magische Bouterse invloed? Wt is jouw verkalring?


  Maak melding

 14. @RobG
  Jou baasje heeft gemaakt dat velen hun lichamen verkopen om aan eten te komen.Kom de schuld niet schuiven in de schoenen van Venetiaan!!Wij deden het prima onder zijn regering.Hij had nog durf om de puinhopen van je baasje op te ruimen en kijk je baasje kan zijn eigen puin niet aan!!
  Jij ndp aanhangsel!!


  Maak melding

 15. RobG
  Reeds onder de diverse regeringen van Venetiaan en Sardjoe tierde het welig van de prostitutie en vermaak in massage salons en seksclubs in Suriname. Mensen roken het grote geld en trokken ook weg uit Suriname om in seksclubs op Trinidad en Tabago en Caribische eilanden te werken.

  Boi wat een gelul dat je uitbrult RobG.
  Ik was gedurende 1980 t/m 1987 in Suriname als een ware patriot . De teloorgang meegemaakt en weer teruggekeerd op het oude nest.
  Tot 2014 jaarlijks 3 keer minimaal naar Suriname voor zaken en familiebezoek.

  Ja er waren toen goedlopende sekshuizen die dan bedoel ik goed uitziend van buiten en de dames uit Columbia Brazilië en Santo Domingo en nauwelijks Surinaamse vrouwen.

  Anno heden tiert het van de Surinaamse vrouwen in de sekshuizen maar meer nog op straat dus niet alleen in de agoesteeg tussen de Watermolenstraat en de Waterkant.
  Ja wat ik hoor van zeggen is dat zelfs op de openbare weg je een onderhoudsbeurt kunt krijgen zonder enige schaamte en wel voor het lieve bedrag van 25 SRD dus minder dan 3 euro.
  Dit in tegenstelling tot vroeger toen moest je wel dollars neertellen.
  RobG
  Ben je ooit terug geweest naar Suriname?


  Maak melding

 16. Volgens mij brouwt bouterse kargasok ( vermeend wonderdrankje uit de jaren 80) op zijn zolder en denkt hij dat hij het eeuwige leven heeft. Meneer denkt nu al aan de verkiezingen van 2020.. Hij wil echt koste wat kost uit de gevangenis blijven en tot zijn dood aanblijven als president.
  Gajadin had in zijn reactie Bouterse duidelijk moeten maken dat hij never nooit deel uit zou willen maken van een politieke samenwerkingsverband tussen de VHP en de NDP.
  Een vos verliest zijn haren maar zijn streken niet.. Bouterse is nog even rancuneus en narcistisch als in de jaren 80. Ik had bovendien geantwoord dat HIJ een kuiken is, want hij durft zijn voet niet buiten Suriname te zetten. In elk geval niet in noord-amerika en europa.


  Maak melding

 17. Mensen RobG is vergeten om terug te gaan naar zijn verblijf, ( PARNASIA ) dus krijgt hij de kans om zijn nonsen uit te kraaien. A.u.b. reageren jullie niet op zijn reactie hij is, en blijft een malloot !

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 18. Die PAARSE “MASSEUSE”..Jenny, dwingt Gajadien om woorden terug te nemen en draait de microfoon dicht. maar als haar criminele baas, woorden gebruikt als “varken” en dreigementen uit dan mag hij zich schaamteloos uitleven. Deze ranzige heks meet regelmatig met 2 maten en bewijst daarmee dat zij het handneukertje van haar baas is.


  Maak melding

 19. Gajadien!! haal die lafaard onderste boven. Jij hebt powa!! laat het zien, dat hij kruipend naar je toekomt die awarie!!! Laat niet over je heen lopen!! en doe wat jou te doen staat!!!

  @@RobG!! Gajadien laat zijn beste kant zien!! natuurlijk!!! en wat heeft die de kontlikker jouw dada laten zien?? Soso laartjata/pikkelikker!! Als jij ballen hebt, moet je hem laten inslapen en je mag ook een shotje van innemen!!


  Maak melding

 20. IN tweeduizendtwintig worden er weer helicopters en vliegtuigen naar beneden gehaald ,om stemmen te vernietigen.
  eN zal weer van z,rijkdom geld inzetten om stemmen te kopen.
  hEt is te hopen dat de militairen zich afzijdig houden,als zij hun hersens gebruiken laten zij zich niet verleiden ,zoals in de jaren tachtig.
  hEt wordt weer staatsgevaarlijk


  Maak melding

 21. Gajadien had het beter niet moeten zeggen over de massagesalons. Hij is inhoudelijk 1 van de beste DNA leden en had het vooral inhoudelijk moeten hebben over de ecomische data. Ik heb liever dat hij met onthullingen komt over de corrupte praktijken en alternatieven. Bouterse probeert continue verdeeldheid te zaaien binnen de VHP, maar dat lukt hem nog steeds niet. Begrijpelijk dat deze drugsdealer en gebruiker met verdraaiingen komt. Het repliek van Gajadien was een voltreffer en daar zal Bouta wel wakker van liggen. Gajadien heeft zijn boodschap heel mooi verpakt.


  Maak melding

 22. TE DOORZICHTIG SPELLETJE VAN “BOUTA’
  MET ZIJN UITSPRAAK PROBEERT HIJ EEN “WIG” TE
  DRIJVEN TUSSEN DE COALITIE-PARTNERS EN BINNEN DE VHP !!

  LONNIE SOLLICITEERT AL OM OP ZIJN SCHOOT TE ZITTEN !!!

  WAAROM STELT BRUNSWIJK GEEN VRAGEN OVER HET CRIMINEEL GEDRAG VAN BADO IN MAROWIJNE
  IN HET BIJZIJN VAN DE POLITIE !!!


  Maak melding

 23. Dus Farao al Bouta wil dat zijn partij de NsDaP wil gaan samenwerken met de V.H.P? Wel dan moet hij eerst schoon schip maken binnen zijn eigen varkensstal. Velen zijn naar de NsDaP overgestapt omdat ze tegen de mensen van de V.H.P. zijn.
  Beervelt neem een voorbeeld aan Gajadien!!! Dat is pas een kerel. Jij niet jo slampamper.


  Maak melding

 24. Ondertussen gaat het roven van de paarse roverheid gestadig corrupt verder onder de noemer….leningen om het paars verarmde oerdom volk van brood en spelen te voorzien. Het domste volk van de hele wereld zijn allen die het paars misdadig onrecht en de paarse leugen der bedrog hebben omarmd. Van awarie domrie tot slaafse paarse sektelid. Na soso ka e go kong moro met o berechte misdadigers aan de wacht, wo ka.


  Maak melding

 25. Oppositie én coalitie hebben hun bezorgdheid geuit. Vijftien leden van de oppositie dienden een motie in waarin zij vroegen om SRD 10 miljoen vrij te maken voor bestrijding van zware criminaliteit. Deze motie sneuvelde met 27 tegen en 12 vóór. President Desi Bouterse zei dat hij de bezorgdheid begrijpt. De regering is met een integraal plan bezig dat dinsdag wordt geformaliseerd.

  Zelfs een goed bedoelde motie om de criminaliteit te bestrijden sneuvelt. Tja wat had je dan gedacht? De coalitie wilt de criminaliteit niet indammen noch tegengaan omdat dit dan de weg belemmeren zal om Gajdin een kopje kleiner te maken voor een appel en een ei. Want professionals zijn nu éénmaal prijzig.
  Snappen jullie het dus?


  Maak melding

 26. Kondremangs,

  Niet vergeten, hoe DiDiBrie ZELF een minderjarig meisje aan het schuren was tijdens de owroe yarie party………de beelden zijn overal nog te zien…..dus gajadien heeft DiDiBrie op zijn staart getrapt…….en die moordenaar kon niks anders doen dan met vuil smijten als een koto nette……

  TIME WILL TELL!!!
  NOBRUYA


  Maak melding

 27. Babachan, Bigi Sma, onder Venetiaan, Sardjoe en Santokhi openbaarde het zich dat kinderseks in Suriname buiten de grenzen van het land bekend werd.ONTKEN dit niet. daarnaast waren er ook een behoorlijk aantal Surinaamse sekswerkers.

  De Front-aanhang heeft een beperkt geheugen. Met andere woorden jullie hebben een geheugen met een geringe reikwijdte. In de loop der jaren is prostitutie niet verdwenen uit de Surinaamse samenleving. Onder de regeringen van Venetiaan, Sardjoe en Santokhi werd prostitutie ook al op grote schaal in de anonimiteit bedreven.

  Nu willen jullie doen voorkomen alsof dit een fenomeen is van de laatste jaren. FOEI TOCH. In het welvarende Nederland verdienen ook veel ‘ nette vrouwen met een goede baan’ en studentes een aardig centje bij om een nieuwe auto, nieuwe kleding, een nieuwe keuken, een luxe leventje of een verre vakantiereis te kopen. daarnaast moet het voor jullie ook duidelijk zijn dat veel van de vrouwen/mannen die hun sexuele diensten aanbieden dit ook zelf willen omdat ze het leuk vinden en ook van genieten. Gaan jullie je huiswerk maar beter maken en kom niet op de proppen met onzin.

  Bigisma, ook in de jaren zeventig dus voor de belangrijke revolutie van 1980 tierde het ook welig van Surinaamse prosti’s naast de Colombiaanse, Dominicaanse en Braziliaanse sekswerkers in Suriname. Hoe durft gij te beweren dat


  Maak melding

 28. @RobG lummel
  Geen enkel surinamer had jouw baasje gevraagd om een coup te plegen en de macht op hardhandige wijze over te nemen. Hij heeft de surinamers belemmerd/bestolen om gebruik te maken van hun rechten om naar.het stembus te gaan.
  15 onschuldige burgers ,meer dood dan levend ,werden geparadeerd voor de camera en dan nog komen vertellen dat zij op de vlucht werden doodgeschoten?!Je baasje verkocht pornobladen en een schone misseliujkmakende zat op zijn schoot. Je baasje gebruikt VIAGRA!! Kom dus niet met je lulverhaaltjes.


  Maak melding

 29. Als de VHP überhaupt eens overwogen heeft om in de toekomst met Bouterse samen te werken (wat ik niet hoop), dan hoeven ze zich totaal geen zorgen te maken over deze losse flodder van Bouterse; hij zou ooit eens ook ‘nooit, never, jamais, nunca’ samenwerken met Somohardjo en Brunswijk, hij zou ooit eens het 8 december strafproces ongestoord voortgang laten vinden. Wat er van deze mooie beloften gekomen is, weten we maar al te goed. Als Gajadien en de VHP even onbetrouwbaar zijn als Bouterse (wat ik niet denk), hoeven ze zich totaal geen zorgen te maken over een eventuele samenwerking met de ‘pikin ingi boi’ die spreekt met gespleten tong.


  Maak melding

 30. Robg……je woont niet eens in su….wat bazel je????? Vroeger in su was alleen de watermolenstraat en omgeving berucht om zn motjos……na de decembermoorden kwam de pina in de jaren 80 en rondom torarica en omgeving begon de straatprostitutie…….de geschiedenis herhaalt zich weer en jouw lijder is de grootste veroorzaker v alle ellende v switi sranang……dus ga je geschiedenis maar na of ga naar je vaste standplaats tussen die stratie motjos in ptata……..


  Maak melding

 31. RobG eigenlijk ben je geen antwoord waard,
  maar ik heb wel aan je te zeggen :
  zoek t dikste eind touw dat je kan vinden en hang jezelf maar gewoon op.


  Maak melding

 32. Robje-de-NDP-slaaf vraagt :
  “Waar is het verstand van Gajadien gebleven?”

  Vraag aan de slaaf Robje :
  PE A VERSTANG FU DESI BOUTA GO ????

  TEK DJASO,

  — Verkrachter Sranang Wet en Grondwet !

  — Verkrachter MENSENRECHTEN bij oa 8 december- en Moiwana-Massamoord !

  — Verkrachter begrotingswetten !

  — Verkrachter Accountantsdienst !

  — Verkrachter Rekenkamer !

  — Verkrachter MILJARD aan Deviezen !

  — Verkrachter DRUKPERS Centrale Bank !
  drie MILJARD ongedekte SRD UITGEGEVEN !

  — Verkrachter OM door Ongrondwettig beroep op
  Staatsveiligheid, om aan veroordeling te ontkomen !

  — Verkrachter Surinaams Volk door LEENZIEKTE en
  WURGRENTE/JUNKRENTE !

  –Verkrachter van onze Strafwet, zand over NDP-ROOF van staatsgelden en staatsgoederen !

  INKOMEN ALLE SRANANGMAN met RUIM 70% VERMINDERD door NDP/DEVALUATIES en andere PRIJSVERHOGINGEN !
  ALLES VERNIETIGD DOOR MACHTHEBBER DDB !!!

  Dus Robje, GO SUKU VERSTANG DJI DESI !!!!!


  Maak melding

 33. Ray je gedraagt je als een stalker van Bouterse. Een “verwarde”man die mede door de bezuinigingen van de zorg nog vrij mag rondlopen. Je bent rijp voor permanente opvang. Overigens stikt het hier op wkn van de zwakzinnigen.


  Maak melding

 34. -Een ding is een harde feit:::::Gajadien laat zich zien in de DNA en komt tenminste op voor het volk, maar die moordenaar Bouterse doet dit NIET en noemt de DNP een poppenkast.
  Zie maar waar de belastinggelden van het volk naar toe gaat.

  -Bouterse heeft nog NOOIT op een professionele manier met het volk en met de mensen in de DNA gesproken.
  Zijn sterke kant is op een sluwe manier mensen uitschelden en rotzooi uitkraaien.

  Zie maar hoe de VHP,ers hem weer moeten helpen, terwijl hij de helft zou laten opsluiten in de gevangenis. Zie de vele voorbeelden.
  Als de hindoestanen hun ziekte krijgen en allen zowel de bedrijven zij zich terug trekken van Bouterse, breekt de hel los in Suriname.


  Maak melding

 35. @@ Partbo! je bent het echt niet waard!! kom, doe je bek open en ik heb diarree!!! Ik doe het strak met een straal in je smoel!! Waarom pleeg je geen zelfmoord!!! uitgehongerde Awarie dat je bent!!


  Maak melding

 36. RobG
  Bigisma, ook in de jaren zeventig dus voor de belangrijke revolutie van 1980 tierde het ook welig van Surinaamse prosti’s naast de Colombiaanse, Dominicaanse en Braziliaanse sekswerkers in Suriname. Hoe durft gij te beweren dat.

  Mijn repliek RobG,
  Ik durf dat te beweren omdat ik als een ware patriot, die na 6 jaar de lust is ontnomen, om mee te helpen aan de opbouw maar schrok om de afbraak. Ik was er van 1980 tot en met 1987 en vertrok nadat Horb e.a. gedood werden.
  Waar was jij of was je nog net eens uit het zaad van je pa gekropen?
  Ja ik kan er verdomme over praten maar jij kennelijk niet.
  Heb jij ooit proberen terug te gaan om iets te betekenen voor Suriname in plaats van onzin schrijvend.


  Maak melding

 37. Robg en parbo vertikken het om terug te gaan naar su om te genieten van de welvaart die bouta heeft gebracht…….dan moeten ze ook hun snuit houden!!! Lekker genieten van de Nederlandse staat en zg bouta aanbidden? Ga naar su kijken of bouta jullie uitkering gaat geven!!


  Maak melding

 38. RobG
  Lees wat WAARHEID schrijft. Hij vertelt precies hoe het in elkaar stak.
  Nooit ben ik meisjes, zoals op Latour, tegengekomen die het deden voor een telefoonkaart van $5.
  Ik mag niet uit de bocht vliegen maar bij jou doe ik het 1 keer.
  Je bent een niet goed denkende opgefokte K…o leugenaar die zich docent economie noemt die de hersenen heeft van een fruitvlieg.


  Maak melding

 39. @ Agu …. Varkengajadien
  Agu gajadien weet niet eens meer waar hij het overvheeft, misschien dat hij ons kan uitleggen wat “politiek moordenaar” betekend, het zal wel iets zijn voor de zwakbegaafde vhpers om vast te houden anders hebben ze niets ze zijn zo leeg.

  dinsdag 8 november 2016 om 13:23 uur.
  *******************************************************************
  @ Agu … Varkengajadien … weet je wat betekent … de pot verwijt de ketel? Steek je agu noso in de abanie partij NDP dan zul je zien wie en waar de zwakbegaafden te vinden zijn { bij Bosjes … Grantjies … Abramsen … Parboflessen … Mazdasloopauto’s … Robgootjes … T.t. R . thiefs …………..

  @ Agu … Varkengajadien … geachte heer Gajadien heeft Killer Bouterse weer aan ons gepresenteerd als de aller grootste leugenaar in/van het heelal …. over zwakbegaafdheid gesproken … niets nieuws … dat wisten we al … maar het goed om het weer te herhalen en blijven herhalen.


  Maak melding

 40. zijn we vergeten wie tegen de vrouwen van djoeka afkomst op de on afhankelijkheid plein gezegd had,,, ga jullie gauw naar huis om kinderen te maken, want de kinderbijslag gaat zo om hoog..,,

  toen zijn die djoeka meiden snel naar huis gegaan en binnen een jaar was het binnenland bezaait met kindertjes..,

  als nu in het binnenland komt, wil jij je ogen niet geloven wat voor kindertjes al daar rond spelen, allemaal bloot..

  dank zij de moordenaar..

  trouwens hij voelt nu duidelijk de hete adem van I M F in zijn kont letterlijk ,, wetende dat het niet goed zit..,, zoekt dus anderen om zijn emotie kwijt te raken..

  of nu 2020 haal baar is voor hem moet de tijd het leren..


  Maak melding

 41. Deze meest achterlijke Su regering geeft nog steeds voorrang aan Dalian als het gaat om (infrastructurele) projecten. Wij hebben KULDIPSINGH als bedrijf dat uitstekend werk verricht en ook nog arbeidsplaatsen kan bieden. In het circus DNA is hier tot nu toe niet over gesproken. Suriname gaat gebukt onder een niet eerder gekende malaise olv de enige echte moordenaar en zijn profiterende vuile roversbende. Recht en Waarheid maken daarom niet VRIJ op weg naar groei en bloei. We hebben daklozen, zwerfjongeren, prostituees, bedelaars etc. en zijn meer dan ooit afhankelijk van donaties en leningen.
  25112016 is geen dag om feest te vieren maar om te bezinnen wat het paarse electoraat teweeg heeft gebracht.
  Gajadien had dus nog meer feitelijke zaken moeten aankaarten in zijn repliek. Ons land is verpand door een drugsveroordeelde moordenaar die voorbeeldige Surinamers heeft vermoord. Reputatie en aanzien van SU is naar de knoppen geholpen door de cokesnuiver die in dossiers geboekt staat. Zowel Dino als Meriba hebben het voorbeeld van deze criminele pres overgenomen.


  Maak melding

 42. Kunu..
  Het is door mensen met bijna-dood-ervaringen al vaak gememoreerd: zodra je sterft en je aan je reis naar het Licht begint, valt alles weg wat je gepresteerd hebt op het gebied van carrières, macht en rijkdom. Je voelt alleen nog maar hoe je anderen benadeeld en behandeld hebt, hoe je lief gehad hebt, wat je betekend hebt voor anderen. Wat waren voor iedereen de gevolgen van jouw keuzes, en hoe ben je gegroeid door je ervaringen? Dat zijn de dingen die tellen voor je ziel, en je weet direct wat je goed en fout gedaan hebt.
  Deze evaluatie is niet vrijblijvend, want je zult het zelf meteen ook voelen hoe jouw daden gevoeld zijn door anderen.
  Elke pijn, elk verdriet, alle wandaden die je anderen tijdens het aardse leven hebt aangedaan zul je zelf moeten ervaren.
  Dit is een lang en zwaar proces voor mensen die op grote schaal wandaden verricht hebben tegenover anderen.

  Daarom worden we in berichten die vanuit hogere dimensies tot ons komen, ook altijd aangemoedigd om geen gevoelens van haat tegen deze lieden te koesteren.
  Want…..als het spel hier op Aarde straks uitgespeeld is, zullen ze niet te benijden zijn.


  Maak melding

 43. Mooi stuk Sabaku…zo is het ook.De mens wil of leeft erop los en komen weg met hun daden.Maar het houdt een dagje op.En als alles om je heen weg valt al je groot praats,hoogmoed en waanzin.Als al je volgelingen uit het zicht zijn verdwenen dan is er maar EEN die spreekt;de ALLERHOOGSTE.


  Maak melding

 44. @ Geachte hr. Gajadien heeft gezegd: ” laat mij geen politeke moordenaar zijn “…..
  *************************************************************
  De NDP todo bere’s …. Parbo, Mazda, T.t.R.t., Paraman,
  b…a… Damsco, RobG ….. zullen het richting ambt van president als zeer, zeer beledigend ervaren. Het ambt van president is hier niet ter discussie. Geachte heer Gajadien heeft het persoonlijk tegen Desiré Delano Bouterse m.b.a Killer Bouterse, KUMA, Politiek Kuikentje { Gajadien … politiek kuiken ?…. Killer B = een Politiek Kuikentje. }.


  Maak melding

 45. KPS houdt veiligheidssessie voor Chinese ondernemers

  Aan de genodigden werden tips doorgegeven zoals wanneer zich een beroving of overval voordoet, goed gelet moet worden op de kleding, haardracht, aanwezigheid van tatoeages, stem, huidskleur enz. van de overvallers.

  De politie vergeet erbij te vertellen dat dit van nut kan zijn als je het er levend van af brengt.


  Maak melding

 46. Gelijk heb je Mr.Gajadien, liever dit dan een ras echte Moordenaar.

  Bij deze feliciteer ik de Hr.Trump en hoop dat er ander wind zal gaan waaien in de U.S.A. richting dictators (drugsdealers) wereldwijd.


  Maak melding

 47. @mul

  *************************************************************
  De NDP todo bere’s …. Parbo, Mazda, T.t.R.t., Paraman,
  b…a… Damsco, RobG …..

  Geen todo bere’s Mul maar Go go olo’s, stelletje Paarse aaseters.


  Maak melding

 48. Sabato
  “Geen todo bere’s Mul maar Go go olo’s, stelletje Paarse aaseters”

  Bedoel je die voetballer van Feijenoord
  Kon go olo.
  En daar heeft Vermeer een jaar lang naar mogen kijken.
  Nu is het geloof ik Brad pitt die mag kijken


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.