Denise Jannah eert Mahalia Jackson met kerkentour

2

Afgelopen woensdag 26 oktober 2016 startte Denise Jannah een tournee van kerkconcerten, de eerste in de Koningskerk te Amsterdam. Zij zal daarna in nog 4 Nederlandse kerken met haar nieuw concert ‘Mahalia Jackson, the Queen of Gospel’ te zien zijn. De datum is niet zomaar gekozen; 26 oktober 2016 was Mahalia Jackson’s 105ste geboortedag.

Met deze kerkentour brengt Denise Jannah een eerbetoon aan de meest invloedrijke, bevlogen en bescheiden Gospelzangeres aller tijden. “Ik heb er erg zin in. Weet dat de liederen vanuit mijn geloof ook veel zullen doen.” Tijdens de tour wordt een selectie van de bekendste maar ook meest ontroerende nummers van ‘The Queen of Gospel’ vertolkt door de in Suriname geboren Jannah.

Het initiatief voor de ‘Mahalia Jackson, Queen of Gospel’ kerkentour komt van Ricardo Tuinfort, de producent van onder andere de musical ‘A Poku Tori’ over Lieve Hugo, en ‘Whats’ Going On’ over Marvin Gaye. In beide musicals had John Oldenstam de hoofdrol. Klik hier voor de data van deze tour.

Bekijk ook:

2 REACTIES

 1. Wie is de volgende.
  Abaisa moet ook geeerd worden.
  Codjo en mentor ook.
  Cyriel Daal ook.
  Deze mensen hebben nog wat betekent voor Suriname.
  En natuurlijk Bouterse die alle Surinamers te slim af is.
  Iedereen heeft een grote bek zelf Amerika heeft hij onder zijn duim.
  Weet nog dat hij tegen Amerika zei als je ballen hebt kom mij dan halen .
  Ik ben in Suriname en ga nergens heen.


  Maak melding

 2. @ Surinamer

  ” zelfs Amerika heeft hij onder zijn duim. ”

  Wat goed zeg !!!! Dan wordt het tijd om zijn zoon die nu als de GEVANGENIS PROSTITUEE, ” Dirty Dina “, door het leven gaat in het geboorteland van Mahalia Jackson te bezoeken !!!

  ” Weet nog dat hij tegen Amerika zei als je ballen hebt kom mij dan halen ”

  Helaas kan de duizend maal STOERDERE Osama Bin Laden het NIET aan ” Desiderius ” navertellen want een ” Double Tap ” deed bij hem de oogjes toe !!! Slaap kindje slaap !!!
  Geen groot leger maar slechts 2 á 4 ” NAVY SEALS ” hebben de klus geklaard. A piece of cake ! Desiderius is nog gemakkelijker te vinden !

  Tenslotte. Over ballen gesproken. Zelfs zijn de balletjes van “Desiderius ” zo BROOS als een EIERSCHAAL want tijdens de arrestatie en na de veroordeling van ” Dirty Dina ” heeft hij GEEN POOT meer BUITEN Suriname gezet !!!!!

  Hälsningar! CHAVÉZ


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.