Surinaamse zanger King Koyeba gearresteerd

38

PARAMARIBO, 15 okt – De Surinaamse zanger en rapper King Koyeba is aangehouden door de politie. King Koyeba die eigenlijk Lowinzo Misiedjan heet, wordt verdacht van drugsbezit. Hij is aangehouden tijdens acties van speciale eenheden van de politie.

Volgens Dagblad Suriname zijn op twee plaatsen invallen gepleegd. Behalve King Koyeba zijn nog twee verdachten aangehouden. Tijdens de invallen is ruim tien kilo yami gevonden, speciaal verwerkte marihuana uit Jamaica.

De invallen zijn gepleegd door de recherche van Regio Paramaribo in samenwerking met de Narcotica Brigade. King Koyeba en de twee anderen zijn na de aanhouding overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade in Suriname voor verder onderzoek.

Bekijk ook:

38 REACTIES

 1. Zoals ik reeds zei: Ik vertrouw geen enkele Surinamer meer. Door de precaire situatie is elke Surinamer een potentieel gevaar geworden. Reden waarom ik besloten heb voorlopig niet meer met vakantie naar Suriname te gaan.
  Suriname het spijt me. Je bent een mooi en prachtig land, alleen maken een paar klootzakken aan de top er een enorme puinhoop van. Het probleem dient bij de wortel opgelost te worden. Dus wegjagen die klootzakken.


  Maak melding

 2. Suriname kent geen koffieshops zoals Nederland.Word tiijd dat ze marihuana ook hier gaan legaliseren.Sigaretten en alcohol blijken schadelijker voor de gezondheid te zijn. Malbouro , johnny Walker,Heineken,enz.enz. worden toch ook niet gearresteerd?


  Maak melding

 3. Hij is ndper , een aanhanger van de nationale drugs partij olv van de bij verstek veroordeelde drugbaas, wiens zoon in de VS zit opgesloten vanwege drugshandel. Ndp na wang mpp partij die land en volk verder de verdoemenis in brengt, met dank aan al deze deze oerdomme paarse stommelingen. Wahaha


  Maak melding

 4. pocorni ur,

  Om het gelegaliseerd te krijgen moet je de macht van een Heineken of Buddweiser of Scotch Whisky of een andere multinational hebben. In dat geval heb je je legalisering binnen 6 maanden. Geld praat nl.


  Maak melding

 5. Van mij mogen alle drugs de wereld uit, maar waarom men in Suriname zo spastisch doet over marihuana is achterhaald en achterlijk, b.v. alcohol en tabak zijn schadelijker voor de volksgezondheid, als alcohol, tabak, koffie en energy drinks legaal verkrijgbaar zijn in Suriname, mag dat ook gelden voor andere drugs en zeker voor marihuana. Wij moeten onze jeugd zoveel mogelijk scholen, zodat ze weten waarom het niet verstandig is om drugs te gebruiken, drugs zonder meer verbieden lijkt mij niet verstandig en het is zeker niet effectief, maar als een volwassen persoon drugs wil gebruiken, moet hij/zij dat zelf weten, waar bemoeit de overheid zich eigenlijk mee?


  Maak melding

 6. Nou kom ervan als je slordig werkt laten ze je oppakken he doe je ding maar kom niet in de spotlight money is power get your money let get real kick it

  Kan gebeuren jammer mang zonde maar wanneer je wat doet doe het gedek want na las monie nono


  Maak melding

 7. Free King Blaai,
  als hij geen Jami voor ons laat halen naar Suriname dan kunnen wij ook geen wietje roken, en ja als je land een ka land is en je geld nodig hebt, is dit een mooie manier. Deze mannen zitten echt niet zo gestrest in de gevangenis hoor, met een grote naam ben je daar baas, vooral als je Jami binnen in je cel hebt, heerlijk. Time flies when smoking weed, legalize!!!
  Ga andere mensen in de gevangenis stoppen voor een natuurlijke plant, geschapen door God. Word tijd dat er meer rokers komen, you need to open your mind a little.

  en oh ja, fok de popo


  Maak melding

 8. Het is de zoveelste bewijs lees ook de reacties hierboven.
  Surinamers zijn niet te vertrouwen.
  Alle Surinamers zijn crimineel.
  John je hebt volkomen gelijk.
  De top m.n.Bouterse,Boerenveen,Abraham minister van Justitie,Financien,Slm top enz allemaal stuk voor stuk boeven.


  Maak melding

 9. Nederland een land waar drugs gelegaliseerd is.
  Genoeg koffieshops om een joint te gaan halen.
  Gratis methadon bij GGD.
  Je mag 5 wietplantjes thuis hebben.
  Mensen denken dat ze een wiet plantage mogen hebben.
  Vandaar er veel opgerold worden.
  Dit gebeurd middels tip.
  Let wel levensgevaarlijk.
  Tegenwoordig hebben wij bij de politie enkele mollen zitten.
  Enkele al opgepakt denk de politie van Limburg.
  Suriname is op alle niveaus bezaaid met mollen.
  Sari Tori.
  Ik was ook een mol in het binnenland heel vroeger.


  Maak melding

 10. Ik vind dat een goeie zich beroepen op de Amnestie wet😁😂😅..ze gaan gewoon hun LIJDER achterna.Zeg me niet dat mijn posting niet klopt,het klopt van alle kanten.LET ME BE!!


  Maak melding

 11. Daar denk ik ook zo over.En de arme Surinamer ziet het aan en wants a pièce of the pie.En dan krijg je dit.Ze beseffen niet dat zij gaan hangen maar dat de groten gewoon doorgaat met hun rooftochten…


  Maak melding

 12. Voordat deze crimineel nog meer onschuldige mensenlevens in vernieling helpt, adviseer ik hem om een overdosis te nemen en zichzelf van het leven te beroven. Zie hier de kakkerlakken van de samenleving.


  Maak melding

 13. Dan blijft je maar in je land mpp
  Want overal hebt je criminaliteit jo koulo
  In jou land is het ook geen rozegeur en maneschijn met ka
  Je ziet die grote racistische klootzak niet in de top van jou land met mpp


  Maak melding

 14. IK heb dit al 1X geschreven.Google ” Nederland is DRUGSLAND NUMMER 1 volgens dit nieuwe Europese rapport”En niet de indruk willen wekken alsof je in Nederland/VS veilig bent.Hoeveel onschuldige slachtoffers zijn er ale gevallen tijdens die mokro oorlog in Amsterdam.En als Afro Amerikaan ben je niet veilig voor de politie in Amerika.Ik heb dit allemaal niet verzonnen zijn jullie achterlijk of stom.Je krijgt alles live te zien.Rotterdamse haven is de speeltuin van criminelen uit bijna alle landen in de wereld.Toets 1 vandaag zaterdag 15 oktober in.


  Maak melding

 15. @Mundo,
  Rotterdamse haven is inderdaad doorlaat haven.
  Dankzij medewerking van de Douane die bepaald welke containers Open moeten.
  Velen zitten al achter slot en grendel.
  En het zijn minder zwarten meer witte mensen die door hebzucht gedreven zijn.
  En inderdaad Nederland staat bekend als de grootste drugsland.
  In Suriname is een kwart stickie marihuana al strafbaar.
  Hier krioelt het van de snackbars in nl tegenwoordig geven ze in bepaalde delen van Nederland een wietpas.
  Kan ook niet anders Nederland is bekend om zijn pasjes.
  Dus witte mensen zijn nog criminelen dan anderen


  Maak melding

 16. Of mensen zelf hebben geen money foe mek a kondre kong morro boeng lummels kijk de Turken en Marco zelf onder nemen en niet wachten op uitkering of te lik wang money fadong foe hemel


  Maak melding

 17. Wat is het toppunt van luiheid? Dat is wanneer iemand de kwie-kwies van zijn oom steelt in plaats van zelf te gaan vissen ( Zie de ware tijd). Vissen zie ik als sport en dat vond ik altijd heerlijk om te doen. Daar was ik nooit te lui voor. Als iemand te lui is om vissen te gaan vangen hebben wij het nu over Surinamers die totaal ontspoord zijn. Ik ben gewend, neen mijn moder heeft mij geleerd om altijd voor mijn brood te zwoegen en als je over de kwie-kwies diefstal leest valt je broek letterlijk van je billen af.


  Maak melding

 18. King Koyeba en 2 van zijn onderdanen zijn gearesteerd.Zijn heerschapij storte ineen als een kaartenhuis.
  Geen award voor deze king koyeba maar dan bouta kennende king koyeba krijgt een award,soort zoekt soort.


  Maak melding

 19. @john,

  Wat is er nou anders aan het stelen van een paar kwie-kwie’s of het leegroven van de staatskas? De mentaliteit is hetzelfde.

  Hou wel je broek aan, want meneer/mevrouw @Haco zou wel eens op rare gedachten kunnen komen.


  Maak melding

 20. Sabato Franse onze president is onaantastbaar. Je begeeft je op een hellendvlak. Sterker nog we gaan voor nog 5 jaar want Surinamers houden van dada Bouterse.


  Maak melding

 21. Parbo,

  Surinamers zijn masochisten, ze genieten ervan om misbruikt, onderdrukt, gegijzeld en vernedert te worden door een infantiel, incontinent, dementerend en drugsveroordeeld fossiel. Daarom houden paarse kakkerlakken van dictator opa Bouterse.


  Maak melding

 22. Wat word hier dom geluld, hebben jullie niets anders te doen dan hier te lopen kankeren. waarom ga je niet aan het werk doe iets nuttigs voor het land, of denk je soms dat Bouterse in zijn eentje voor 500.000 mensen kan zorgen


  Maak melding

 23. Van al die hoeveelheid Drugs een serum van maken en met een trechter in de kont van die King Koyeba die eigenlijk Lowinzo Misiedjan heet, hardhandig stoppen.

  Jannie hou zijn tassie even vast, want die koyeba kan goed daaansen!!!


  Maak melding

 24. Counter
  In nederland mag je niet in kilos handelen maar er gaan wel
  kilos over de toonbank(gedoogd beleid heet dat).Bij vele coffeeshops staan mensen in de rij voor wiet.Heb daarmee geen probleem zouden we best kunnen overnemen i.p.v.mensen opsluiten.Laten ze de rovers aanpakken die vormen een groot probleem.It,s time to legalize it.


  Maak melding

 25. Diana jij moet Nederlands schrijven. Lijder schrijf je nog steeds zo LEIDER. Anders in hen Engels leader dan maak je geen fout.
  Jammer dat ze die king gepakt hebben denk dat een tip is gegeven. Ik ken hem niet maar begreep dat hij parfum zingt . Wens hem sterkte ba zijn vonnis. Of zal Het MONEY TALK worden? Wie zal omgekocht worden. Recht voor een recht voor allen in dit geval zeg ik straf voor een straf voor allen


  Maak melding

 26. John ben ik helemaal met je eens. Dat is een opvoeding. Werken voor je geld. En niet wachten dat get uit de lucht komt vallen.
  Als he zwoegt voor je geld en wat koopt of bereikt weet je wat voor heerlijk gevoel dat is.


  Maak melding

 27. Alleen maar blanken? Maar die zijn toch de goeie klanten? Als gebruikers? Drugs en geld witwassen vals geld verkopen. Zijn geen blanken maar de donkere mensen. En nog jonge mensen ook. Die snelgeld willen. Gisteren nog op TV geweest Alberto steegeman. En de tweede persoon nog zeggen. Maar ik lag te slapen in de auto maar je was wel aan t meewachten. 9 maanden cel. Wees blij zo weinig. In t buitenland krijg je gewoon ee. Paar jaren. Maar wel gezegd blank geel wit groen blauw in elke nationaliteit gebeurd met drugs geld witwassen etc. Chinese lichten ook de boel op met wietplantages en valse paspoorten en vervalste handtekeningen.
  Dus ik neem t voor geen enkele ras mee. Punt. Gewoon je verdiende straf krijgen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.