Surinamekalender 2017 deze week verschenen

11

Afgelopen week is de Surinamekalender 2017 gepresenteerd in het Tris Museum in Zwijndrecht. De stichting Surinamekalender(SSK) ondersteunt door de verkoop van deze kalender in Suriname projecten op het gebied van onderwijs, welzijn en zorg. Het eerste exemplaar van 2017 werd uitgereikt de in Suriname geboren Nederlandse ex-profvoetballer Regi Blinker.

De Stichting Surinamekalender is in 1994 opgericht op initiatief van Nel Ton, een Nederlandse met persoonlijke banden met Suriname. Na een aantal vakanties in Suriname wilde zij haar foto’s aan een groter publiek laten zien, met name uit het oogpunt van voorlichting over Suriname en zijn bewoners. In navolging van de welbekende kalender van NOVIB is toen een kalender voor Suriname ontwikkeld. Met de opbrengst van de verkoop van de kalender worden sociale projecten in Suriname ondersteund.

Met de 24e editie van de jaarkalender hoopt de Stichting Surinamekalender ook komend jaar weer verschillende projecten in Suriname te ondersteunen. U kunt deze kalender voor € 13.50 kopen via www.surinamekalender.com. Daarbij steunt u diverse sociale projecten in Suriname! [Foto: Surinamekalender 2016 – fotograaf: Ken Overman]

Bekijk ook:


11 REACTIES

 1. Hoi Koek, je mag ook zonder de kalender te kopen het bedragje storten of een ander de kalender cadeau doen.Ze subsidiëren projecten in Suriname op het sociale vlak.Ik begrijp dat SuriNeds en anderen niet meer zitten te springen om projecten in Suriname direct /indirect te steunen.Als jij net als ik de keuze hierin gemaakt hebben laat de ander ook vrij in zijn/ haar keuze.Ondanks een mooi en rijk land is Suriname echt een zielig hoopje voor het overgrote deel egoïstische,geldgierige,harteloze bestuurders en bewoners bij elkaar.Ik ben teleurgesteld en boos en voor nu een beetje klaar mee..hoop dat er heel veel kalenders verkocht worden.


  Maak melding

 2. @ DAMSCO

  Wat mij opvalt is ; je bent nooit eens met een andermans mening. Je noemt iedereen pannenkoek of oliebol, heb je soms een syndroom van deze lekkernijen ????
  Je kan me uitschelden, het laat me koud !

  Fatu dja.

  @ L.L Koek.
  Je heft het niet weg te gooien, je kan ze ook bewaren als je leuk vind. Het gaat niet om het kalender zelf, maar om projecten te ondersteunen.

  Sari tori.

  Jacko.


  Maak melding

 3. @@ Lul koek!! waarom koop je toiletpapier als je toch je zelf moet afnemen en in de toilet moet dumpen??

  O wat ben ik blij dat Bouta en zijn zijnen niet op de foto staat!!! dat zou echt ontsieren!!!


  Maak melding

 4. @JZwartmans,

  Momenteel zou het allerbeste project voor Suriname zijn het wegkrijgen van de wolven die nu aan het regeren zijn. Helaas is er geen project daarvoor.


  Maak melding

 5. @Wiep Ding,

  Je naam is toepasselijk. Je weet waarmee je je a$$ moet wiepen. Ik raad jou aan die poster te kopen en je a$$ ermee af te vegen. Want dat suggereer je roch?


  Maak melding

 6. @ L Koek

  God´s molen maalt langzaam mi matie, meer zeg ik niet.
  Time wil tell, de natuur kunnen we niet tegen houden.
  Aan alles komt er een eind, we moeten gewoon geduld hebben dat is mijn motto !

  Jacko.


  Maak melding

 7. @ Djuke of Hazzard

  Wil je dat echt zien ????
  Al die hangende vet kwabben !
  Ik zie liever een foto van de Pres; die bezig is, een lijntje te
  snuiven, en een glas Bleu label in de hand staan !!!!

  Jacko


  Maak melding

 8. @@ L. Koek!! oke, ik geef gehoor!!!!! met Surinaamse kalenders scheid afnemen!!! Oke prima!! maar ik heb liever dure toilet papier in gebruik hoor!!!! en niet zulke goedkope spullen, welke misschien jij niet kan permitteren!!

  Mi dati ay wiepi soso takru mang nanga honkbalknupples!! naga tamarinde tiki!!!! fu tjarding kong tap bung pasi!! dat na heri tori!! Dati wan sa deh ini mi passi!!!

  criminelen in welk vorm dan ook de hel in sturen!!! is mijn passie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.