woensdag, april 24, 2024
HomeFotoSurinamers studeren aan Open Universiteit Nederland

Surinamers studeren aan Open Universiteit Nederland

-

Does Travel - naar Suriname

Het trio Ram Rambaratsingh, Harry van Bommel en Ramon Ramsodit (vlnr) spoort Surinamers aan om een studie te volgen aan de Open Universiteit Nederland. De drie beste eerstejaarsstudenten van de Anton de Kom universiteit van Suriname (AdeKUS), met als studierichting Rechten, krijgen de gelegenheid om aan de Open Universiteit Nederland te studeren. Dit wordt begeleidt door de organisatie Satya Dharma Hoogvliet.

De Open Universiteit is een universiteit in Nederland en Vlaanderen, die wetenschappelijk onderwijs ontwikkelt en verzorgt met een open en toegankelijk karakter. Dit gebeurt vooral in de vorm van afstandsonderwijs. Dit is ideaal voor mensen die bijvoorbeeld in Suriname wonen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

25 REACTIES
  1. Studie richting Rechten..Schuilt hier ook wat achter? Prima,die vicieuze cirkel van gekheid in Suriname te doorbreken.Waar er geen recht wordt gedaan aan de Trias politica..geef de nieuwelingen een hersenspoeling..laat het tot hun nog jonge brein doorfilteren dat deze machten niet in handen van DDB en zijn NDP regering liggen.


    Maak melding
  2. Damens en heren jongens en meisjes willen jullie na het spelen in de speeltuin ff je handen wassen en een kaars branden voor het land suriname en vergiffenis vragen


    Maak melding
  3. Onderzoek wees uit dat de cocaïne eind december vanuit Paramaribo met met de zeesleper Marian V was vertrokken, met als eindbestemming Rotterdam. Vanaf deze sleper is de cocaïne overgeheveld op de Zeeland. Dit vaartuig kwam in de problemen waarna de vier opvarenden door de Kustwacht en de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij moesten worden gered. De boot spoelde enkele dagen later aan op de kust waarna aan boord veel pakketten verdovende middelen werden aangetroffen. De opvarenden werden aangehouden.

    Op 8 maart werden nog twee mannen opgepakt, die de drugs met de Marian V vanuit Suriname hadden getransporteerd. Een van hen is een 41-jarige Surinaamse Nederlander, die de speciale aandacht heeft van de Nederlandse justitie en op wie het onderzoek in Suriname zich vooral richt. Hoe lang de rechercheurs hier blijven, is niet bekend.


    Maak melding
  4. Geef ze tegelijkertijd het advies om terug te keren naar Suriname. Het overgrote deel blijft “hangen” omdat in Suriname geen toekomst ligt voor beginnende afgestudeerden.


    Maak melding
  5. ROB G. Jij heb toch je eerste vrouw in haar buik geschopt tijdens zwangerschap dus je kind vermoord. Je moeder je vader vermoord voor geld,jou twee zussen zelfmoord en je dochter van vijftien vermoordt door jou beste vriend. Ik ken jou ji bent maatje van Herrenberg.


    Maak melding
  6. Het paars gebroed heeft het druk en zullen het nog drukker krijgen men moet alles en iedereen te vreden houden.zelfs hier nemen ze polshoogte om weer in de media af te stemmen het word met de dag heter en de zon staat fel aan de hemel regen tijd staat straks ook weer voor de deur..er is genoeg gespeeld&gefeest wat is de plan van aan pak


    Maak melding
  7. Satya Darma.
    Het zegt het al. In Suriname zijn in het verleden een x aantal Hindoe familie’s bevoorrecht geweest om studies te volgen in Nederland op kosten van de staat. Ie er nu sprake van transpiratie of toch dat er wederom Hindoes voorgetrokken zullen worden.
    Ik persoonlijk zet er vraag tekens bij.

    Tjee


    Maak melding
  8. DD Bouterse heeft een jaar voor de verkiezing duizenden Huizen en grond papieren voor de heel arme bevolking van Suriname gegeven terwaarde van e.20.000 tot 60.000 per stuk, en dat is heel prestatie vind ik…… terwijl deze gronden kosten e.40,- per m2……. Deze arme bevolking tot de dood heeft aan hem te danken, ik heb zelf EEN gehad in van hem terwaarde van e.80.000,-

    een uw dan heren hebben jullie ook gekregen, wat mij betref mag hij 10 jaar blinven als Persident van Suriname……… Iedereen zoek voor een eigen belang jullie ook maar Meneer Bouterse niet, voor de arme bevolking van Suriname Ja.


    Maak melding
  9. Hoeveel geld krijgt Satya Dharma Hoogvliet voor deze begeleiding op afstand?

    Waarom moet Satya Dharma Hoogvliet als tussenpersoon dienen terwijl een Surinaamse student rechtstreeks contact kan maken met de Open Universiteit Nederland, zelfs op afstand?

    Welke ervaring heeft Satya Dharma Hoogvliet in het begeleiden van studenten?

    Waar bestaat het begeleiden van Satya Dharma Hoogvliet uit?


    Maak melding
  10. Wat doet Satya Dharma Hoogvliet met bestanden van studenten die men aanmaakt?

    Teveel vragen over Satya Dharma Hoogvliet.
    Ik heb mijn twijfels over deze organisatie, ik zou eventuele studenten adviseren rechtstreeks contact te maken met de Open Universiteit Nederland, kom je er ook wel.


    Maak melding
  11. @ Shantaram

    Als alles wat je op deze forum over RobG opsomt op waarheid berust, dan weet ik nu, waarom RobG getraumatiseerd is. ( Arme RobG, onze schoothondje van de Pres )

    Sari tori

    Jacko


    Maak melding
  12. Mijn visie is:
    Geen oppositie meer:
    DD Bouterse Persident.
    Ch. Santhokie Vice Persident,
    Rusland ook VC persident
    PL. Somohardjo Statenvoorzitter
    Ronny Brunswijk Minister van Binnenlandse zaken.
    MAAR hangt van stemmen die je krijgt ja, eerlijk delen en eerlijk verdelen ja.


    Maak melding
  13. Budayayawa

    Laat je je, zo snel mogelijk opnemen in het psychiatrische
    gesticht ( nu kan het nog, straks wordt het tehuis voor bejaarde dementen. )

    Sari tori

    Jacko


    Maak melding
  14. Studeren aan de open universiteit lijkt me wel duur. College geld per cursus en dan nog de cursus kosten per studie punt.Cursessen van 10 studie punten kost 1072 Euro.
    Je woont en werk in Suri.

    De instituten in Suri vragen 20,000 usd voor een bachelors
    en je blijft wonen en werken in Suri.

    Voor beide heb je geld nodig het is niet goedkoop. Je hebt een studie adviseur van de Open Universteit en de hoogleraar antwoordt ook je vragen. Als je geen andere mogelijkheid hebt dan vooruit dan maar.

    Een studie op een reguliere Universteit met campus leven blijft toch het ideale.


    Maak melding
  15. @ Hans

    Aan de ene kant heb je gelijk, ik word dood ziek van die lijpoloog. Hij kan zich bij een gesticht aanmelden voor randdebielen, want daar hoort die gek thuis !

    Sari tori

    Jacko


    Maak melding
  16. @ Hans en Zwartmans
    Ik heb ook om hem gelachen, totdat ik meer ging neigen naar het idee, deze man zielig/gek.
    Of het is een hele oude man die de computer heeft ontdekt
    Nu lees ik gewoon niets meer van hem (en van een andere dwaas). Ze schrijven alleen voor henzelf. Als je niet leest/niet reageert komen ze er ooit achter dat ze voor lul hebben gepost


    Maak melding
  17. Marron

    Is het niet zo dat een ieder een vrije keus heeft om te gaan studeren waar ze willen ?
    Stel dat ze in Amerika gingen studeren, dan had men geen commentaar, omdat de doorsnee Suri´s een hekel hebben aan Nederland, dan is het voor jou en de meeste Suri´s een doorn in het oog. jij schrijft ; Wij van de marrons,laten ons land niet in de steek !!!!!
    Ja dat klopt ; jullie occuperen van een ander,en dat is bewezen.

    Sari tori

    Jacko


    Maak melding
  18. @ marron

    Fa je bedoel, no man mi no é disco ; ik schrijf wat ik denk.
    misschien komt het bij jou over, alsof ik rascistisch bezig bent. Het is mijn mening, zoals een ieder zijn /haar menig heeft.

    Jacko


    Maak melding
  19. dit wordt begeleidt……
    ADVIES: ga je eerst scholen in de grammatica der Nederlandse taal eer je een artikel schrijft; idem de rest van die verkrachters van de Nederlandse taal.


    Maak melding
  20. Je bent al gauw tegen de 10.000 euro kwijt bij de Open Universiteit voor een volwaardige studie.
    Daarom heb ik het ook niet gevold destijds en heb met met andere lucratieve zaken beziggehouden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES