Damaru wil met nieuw album verandering in showbizz Suriname

41

Damaru wil met zijn aankomend verzamelalbum ‘The Buren’ een verandering in de Surinaamse showbizz brengen. Twee songs uit het album zijn al gelanceerd. Het gaat om: ‘Nog Steeds’ featuring Ulriek en ‘Made in Suriname’. Hierop zijn Otjeman Donnavey, Shaq, Dupa te horen.

Wanneer het verzamelalbum uitkomt, is nog niet bekend. ‘The Buren’ is een combinatie van Hip Hop, Dancehall en Urban. Dino Canterburg, zoals hij eigenlijk heet, is volwassen geworden en dat zal te merken zijn in zijn muziek, vooral in de tekst van de liederen.

Damaru leeft van muziek. “Door muziek onderhoud ik mijn gezin. Ik zie mezelf over 20 jaar als de grootste platenbaas van Suriname en heb ook ambitie om President te worden”, meent hij.

Bekijk ook:

41 REACTIES

 1. DD Bouterse heeft een jaar voor de verkiezing duizenden Huizen en grond papieren voor de heel arme bevolking van Suriname gegeven terwaarde van e.20.000 tot 60.000 per stuk, en dat is heel prestatie vind ik…… terwijl deze gronden kosten e.40,- per m2……. Deze arme bevolking tot de dood heeft aan hem te danken, ik heb zelf EEN gehad in van hem terwaarde van e.80.000,-

  een uw dan heren hebben jullie ook gekregen, wat mij betref mag hij 10 jaar blinven als Persident van Suriname.


  Maak melding

 2. DD Bouterse heeft een jaar voor de verkiezing duizenden Huizen en grond papieren voor de heel arme bevolking van Suriname gegeven terwaarde van e.20.000 tot 60.000 per stuk, en dat is heel prestatie vind ik…… terwijl deze gronden kosten e.40,- per m2……. Deze arme bevolking tot de dood heeft aan hem te danken, ik heb zelf EEN gehad in van hem terwaarde van e.80.000,-

  een uw dan heren hebben jullie ook gekregen, wat mij betref mag hij 10 jaar blinven als Persident van Suriname……… Iedereen zoek voor een eigen belang jullie ook maar Meneer Bouterse niet, voor de arme bevolking van Suriname Ja.


  Maak melding

 3. Ik wil naar India daar worden koeien geëerd.
  Ik wil naar Suriname daar kan je als Ezel president worden.
  Met studeren en de hoogste titel haal je het nooit om miljonair te worden.
  Kijk naar Brunswijk,Boerenveen,Abrahams en onze ezel als president Bouterse.
  Dilep Sardjoe allemaal erger dan ezels maar wel miljonairs


  Maak melding

 4. O Gorie! teri najie machinja tjhappe nakli note!! a re bap re baap!!( o schat! jou nieuwe machine kan nep geld drukken!!! o vader, o vader!!

  Deze liedje is verboden in Suriname te draaien of te beluisteren in openbaar! dank zij De Boef!!

  Shut ing mapan. p.ng!! probleem opgelost!! alle SUUS zijn aan het janken en weet ik veel allemaal!! Niet normaal! Dan maar vreugde toch!! tek ing skin!!! lynch hem levend!! en voer het voor de kroks aan de Cultuurtuilaan!


  Maak melding

 5. @@Budayayawa!! heb jij soms een Syphromie? lik je on afgenomen twee billen soms!! of vreet je tussen twee wallen?? €80.000,–?? hoe ziet het er uit zou ik aan jou willen vragen! yu ma pim.. yu!!!

  Toen de uiteenzetting van de uitkeringen uit verschillende landen en nu dit, kaolo verhaal van jou! verdwijn van deze forum en ga aftrekken!!! Kijk uit dat je baas jou niet pakt van achteren!! je bent gewaarschuwd!! of ga de kont aflikken van je baas!


  Maak melding

 6. HONOLULU – Vier van de zes soorten mensapen worden met uitsterven bedreigd. Op de beruchte Rode Lijst van de International Union for the Conservation of Nature (IUCN) staan zij nu te boek als ‘ernstig bedreigd’, de hoogste risicocategorie.

  De IUCN presenteerde zondag de nieuwste lijst met bedreigde diersoorten. De vier soorten mensapen die sinds dit jaar ernstig bedreigd worden, zijn de Oostelijke gorilla, de Westelijke gorilla, de Borneose orang-oetan en de Sumatraanse orang-oetan. Ook de overige twee soorten, de chimpansee en de bonobo, worden in hun voortbestaan bedreigd.


  Maak melding

 7. @Budayayawa zit je plaat of cd soms vast of is dat huis dat je beweerd van DDB gekregen te hebben je naar het hoofd gestegen soms ?
  Sliep je voordien op straat ?want op alles maar dan ook alles reageer je met dat huis ? Raar en bizar vind ik dat
  Zou niet gek zijn je even te laten nakijken uit voorzorg voor iets ernstigers misschien Budayayawa ?? Ik meen het !


  Maak melding

 8. @ Bakraman, echt ik moest lachen ! Mooi gezegd.
  Ja , deze ” zanger” (ieder zn smaak en ik gun hem alles hij doet zn best) is tijdens de verkiezingscampagnes idd als lokaas gebruikt door de ndp.Hij wil idd president van het land worden.
  Een mens mag natuurlijk ambities hebben maar je moet ook aan je scholing cq.opleiding werken.
  Een tijdje verkocht hij gebotteld water, had een eethuis maar ik hoor niks meer van dat alles, dus president worden is niet onmogelijk maar probeer de kleine dingen goed te doen en werk verder aan je algemene ontwikkeling want je ziet het al bij die gewezen porno-sergeant van een Pikien – iengie boi, hij heeft er totaal en dan ook totaal niets begrepen van een land besturen.
  Ik zou zeggen Damaru, probeer je stem beter te scholen om er meer uit te halen.je weet je had een no.1 hit met Jantje van overzee maar 1 zwaluw maakt nog geen zomer.en probeer het op eigen kracht mie boi !


  Maak melding

 9. Damaru als president, dan is dit land helemaal ten dode afgeschreven met deze Ndp idioot, om geloof te hebben in een eventueel presidentsschap, dit hersenloos heerschap, heeft tijdens de verkiezingen zich hoogdunkend achter een moordenaar geschaard, om jongeren te bewegen om nog voor 5 te gaan, en zie nu waar het land zich in verkeert, hij mag samen met zijn gezin nog jaren gaan aflossen, dankzij verkeerde keuzes maken, dat is zijn succes.


  Maak melding

 10. 🕔12.Jun 2016
  Wat gebeurt wanneer een land zijn schuld aan het Internationale Monetaire Fonds niet terugbetaalt? Kort antwoord: dat doet het niet.
  Niet terugbetalen staat namelijk gelijk aan politieke en economische zelfmoord.
  Het grootste deel van de financiële wereld neemt het IMF als een soort ‘bench mark’. De wijze waarop een land zich gedraagt naar het Fonds toe, wordt genomen als maatstaf voor de ‘financiële fatsoenlijkheid’ van dat land.


  Maak melding

 11. Soms toch, soms, worden sommige mensen gebombardeerd tot iets dat ze nog bij lange na niet zijn.Soms is het puur geluken dan ben je blij voor die persoon.
  Maar eerlijk gezegd die Damaru moet nog heeeel veel leren.Je stem scholen, harmonie brengen in je melodie, je teksten goed bekijken en de samenhang daarvan hoe het loopt met de muziek.
  Ik ben een leek, maar heb wel een goed gehoor ! Ik weet wanneer een lied mijn gehoor streelt.
  Hij heeft dat lied gemaakt voor de first lady: mooiste vrouw !!
  Ik lever daarop geen commentaar !!!, because i am a lady !!


  Maak melding

 12. Damaru is net als Sylvana Simons:

  Heeft zijn kansen en geloofwaardigheid volledig verspeeld door het verkeerde kamp te kiezen uit eigen belang.


  Maak melding

 13. Wat voor opleiding Damaru heeft?
  Geen idee.
  Wel heeft hij ervaring met:
  – steunen van een dictator
  – zingen voor een dictator
  – dictatoriale politieke ambities
  – lollies slikken


  Maak melding

 14. Damaru als president.
  Hoe serieus wordt Su genomen door t buitenland? Elke ongeschoolde figuur wordt maar president.
  Tip: misschien kan je bij prof. Drs. Brunswijk navraag doen waar je een diploma kan kopen.
  Tip voor een studie richting: hoe snel wordt ik rijk als president en succesvolle zakenman.


  Maak melding

 15. Surineds,
  Jullie grijpen alle onzin verhalen en storten zich op de idiootste commentaar.
  Hoe geloofwaardig zijn jullie vraag ik mij af.
  sardjoe heeft zich ook kandidaat gesteld voor President.
  Vergeet niet dat hij tot de ulo is gegaan maar geen diploma heeft.
  Wat hij wel heeft is geld .
  Hij is euro miljonair.
  Geldschieter van het huidige regiem.
  Sleept de ene na de andere opdracht binnen.
  Bij inschrijving had hij een contract binnen gesleept waarvoor hij een srd meer bood.
  Hij had insite informatie.


  Maak melding

 16. @Wezel , verwar je mij met iemand anders ? Ik ben een Surinaamse vrouw (creoolse )die in Suriname woont en werkt hoe zo denk je dat ik een man bent en dat Robg met mn vrouw op vakantie is ?????


  Maak melding

 17. @Chaturdas
  Damaru heeft een breed fantasie vermogen.Bouta heeft ook zo een breed fantasie vermogen.Alleen denkt Damaru de wereld te veroveren met zijn vreemde zang en muziek en bouta met zijn amnestie.In Suriname zijn er geen vereisten om president te worden.Zie vb lijder bouta!


  Maak melding

 18. Ahaaa….aha..ahaaaaha.. over 30 jaren President worden,
  Wat 1 mooie MOP…laatste periode heb ik minder gelachen,maar nu wel droom maar lekker zo door Damaru en die Moordenaar hb j zeker weten gebrainwashed Mi Gado…


  Maak melding

 19. Tuintje in z’n hart, en zaagsel in z’n hoofd!
  Damaru heeft i.d.d. zijn geloofwaardigheid en mijn sympathie verloren toen hij zich voor het karretje van Bouterse liet spannen. Ook bij hem komt arrogantie voor de val.


  Maak melding

 20. Volgende verkiezing 2017:
  NDP haalt 18 zetels
  VHP haalt 18 zetels
  ABOP haalt 6 Zetels
  PL haat 6 zetels
  Doe haalt1 zetels
  BEP haalt 1 zetel
  NPS haalt 1 zetel


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.