Beenie Man heeft Zikavirus en zegt concert af

4
EN-BEENIEMAN31 A screenshot of a post made by Beenie Man Saturday afternoon, announcing his withdrawal from OVO Fest. [INSTAGRAM] Uploaded by: doherty, brennan

Beenie Man heeft het zikavirus opgelopen. De Jamaicaanse King of Dancehall heeft daarom afgelopen zaterdag een concert moeten afzeggen. Dit meldt de Amerikaanse muziekwebsite Billboard. Op Instagram plaatste de 42-jarige Jamaicaan bovenstaande foto van zichzelf, liggend op een bed terwijl hij door medisch personeel wordt behandeld met injecties en medicijnen.

Beenie Man zou zaterdag optreden tijdens het OVO Festival in Toronto, Canada. Het evenement werd georganiseerd door de wereldbekende Canadese rapper Drake, die met zijn meest recente album Views al dertien weken de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijst aanvoert.

Welke consequenties het oplopen van het virus voor de komende optredens van Beenie Man zal hebben is niet bekend. In Suriname is intussen de eerste baby met microcefalie, veroorzaakt door Zika, geboren. Volgens een Belgische expert is het Zikavirus nog dit jaar in Europa.

Bekijk ook:


4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.