Suriname Taxi Centrale NV bestaat 2 jaar

11

De Suriname Taxi Centrale NV (STC1660) vierde gisteren haar tweejarig bestaan met een wagenparade door het centrum van Paramaribo. Bijna driehonderd gele taxi’s namen deel aan de stoet. STC-chauffeur Jormandi Fannel werd zondag, tijdens een ceremonie in het Will Axwijk Sportcentrum, ook al ter gelegenheid van de jaardag voor de tweede keer uitgeroepen tot Chauffeur van het Jaar. Hij is voor zijn klantvriendelijkheid, groot klantennetwerk, en vlotte ritten en voorbeeldig gedrag in het verkeer beloond met een geheel verzorgde trip naar Spanje waar hij naar keuze een voetbalwedstrijd van Barcelona of Real Madrid mag bijwonen.Taxi-1

11 REACTIES

 1. @Damsco,

  Die ene kleine comma, ken je wel?
  Voor jou geldt, die ene kleine letter.

  Als je Damsco wijzigt in Damsgo, dan dekt jouw reactie jouw lading.


  Maak melding

 2. Als de rest van de chauffeurs een voorbeeld nemen aan hun college Fannel voorzie ik een grote toekomst voor dit taxibedrijf. De gele wagens zijn nu al niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Nu nog die 7-even ambtenaren, die in hun ‘vrije’ tijd voor taxi spelen, opzouten.


  Maak melding

 3. @ Sabatoe Franse

  Jij vindt dat de taxi milieuvervuilers zijn, en wat denk je van de bussen die op die diesel rijden dan ?
  De Surinaamse bussen zijn niet voorzien van milieu filters en dat is heel milieu vervuilend. Wat denkt je van smog en fijnstof, die deze bussen veroorzaken ? Stel dat er geen taxi zouden rijden, dan zit je nog met andere mobiellisten, die ook het milieu vervuild. Kort samen gevat de taxi moeten er zijn !


  Maak melding

 4. veiligheid voor de klant, maar vooral betrouwbaarheid is belangrijker om gerust te reizen. als werknemer werken voor een vaste salaris is een goede zaak om je gezin te onderhouden. rust in de tent is een belangrijk kwestie. het taxi bedrijf kan door groot inkopen doen bij auto fabriekanten, het voordeel aanwenden voor het personeel en het gerief om toch in de toekomst benzine varianten te kopen om ook een bijdrage aan het milieu te leveren. graag adviseer ik vrije rijders om bij dit concept aan te sluiten. ik adviseer dit bedrijf om meer opstap punten aan te leggen, zodat bij ritten chauffeurs weer toch een ander rit kunnen verwachten om zo in hun eigen regio terug te kunnen rijden, daardoor kun je veel loze kilometers beter verantwoorden en het brandstof verbruik reduceren. dus opstap plaatsen ook in nickerie tot aan aan albina creeeren.voorbeeld. heeft iemand een rit van stad naar moengo, dan kun je als je rit voorbij is , blijven wachten in moengo, om toch een rit terug te rijden richting paramaribo, zo kun je dus meer brandstof besparen..als werknemer in vaste dienst rijden, kan dit soort praktijken veel besparingen leveren…dan is succes en continueteit gegarandeerd.


  Maak melding

 5. Ze maken ook van alles een feest. Leuk, maar je zou op het moment van de parade even een taxi nodig hebben 😉

  Je kunt beter een georganiseerde taxi centrale hebben dan altijd verplicht gebruik maken van de openbare of privé taxi’s. Niet alleen de kleur van de auto is herkenbaar maar ook de prijs. Niets mis mee.


  Maak melding

 6. Correctie vorige posting.
  “Niet alleen de kleur van de auto is herkenbaar maar ook de prijs.”
  Moet zijn.
  Niet alleen de kleur van de auto is herkenbaar maar ook de prijs van de taxirit.


  Maak melding

 7. Als nederlander ben ik geweldig blij met de gele taxi,s . De chauffeurs zijn vriendelijk. Zijn eetlijk en de prijs is geweldig.. ik ben 3x opgelicht door andere taxi,s van bekende hotels. Bij hen betaalde ik voor dezelfde rit 3x meer dan de gele taxi,s. Bedankt locale bevolking voor de tip om een gele taxi te nemen.


  Maak melding

 8. Ik heb geen idee wat een taxi chauffeur verdient in SU dat vooropgesteld.
  Maar als hij dit als beloning krijgt voor 1jaar de beste chauffeur te zijn lijkt het mij (vanuit SU) aan de hoge kant. Ik gun het hem overigens van harte.
  Hopelijk hoeft er straks niet afgerekend te worden met de belastingdienst, die dit als inkomen ziet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.