CARIFESTA Caribbean Party XL – 7 mei in Zoetermeer

0

Op zaterdag 7 mei 2016 kun je weer genieten van een gezellige **CARIFESTA Caribbean Party XL** in DEKKER Zoetermeer. Met live muziek van topbands 2-REMEMBER & LA FIESTA. Onze special guest is niemand minder dan TRAFASSI-man ‘Bugru’! Uiteraard zorgt onze top DJ SENZY tussendoor weer voor de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina muziek.

Het feest vindt van 22.00u – 03.00u plaats in DEKKER ZOETERMEER. Dekker Zoetermeer is een ruim opgezette exclusieve party accommodatie, schitterend en centraal gelegen in het groene hart van de Randstad. Parkeren is geen enkel probleem met 550 gratis parkeerplaatsen voor de deur!

LET OP, LET OP! Er zijn speciale EARLY BIRD voorverkoopkaarten beperkt verkrijgbaar voor slechts 15 euro per stuk(excl. servicekosten) (OP=OP!) (Normaal 17,50 euro) Deze zijn nu alleen nog hier online te koop.

Op de dag zelf kun je ook kaarten aan de kassa bij de deur kopen (duurder! en indien beschikbaar). Kijk voor alle info en informatie over een VIP arrangement ook op www.carifesta.nl of bel 010-2151770.

CARIFESTA Caribbean Party XL
Datum: Zaterdag 7 mei 2016
Tijd: 22.00u – 03.00u
Locatie: DEKKER Zoetermeer
Adres: Scheglaan 12 – Zoetermeer
(gratis parkeren voor de deur)
Muziek: 2-REMEMBER, LA FIESTA, TRAFASSI-man, DJ SENZY
Toegang: 18+
Entree: vanaf 15 euro excl. fee
Info: www.carifesta.nl of 010-2151770

Bekijk ook: