Bouterse: ieder kan leefbaar bestaan maken in Suriname

21

PARAMARIBO, 25 nov – Iedere Surinamer heeft de kans zich een leefbaar bestaan op te bouwen in Suriname. Dit zei president Desiré Bouterse tijdens de herdenking van de Dag van de Republiek in het parlement. Suriname maakt moeilijke tijden door. Het is niet de eerste keer.

Het land heeft eerder voor grote economische problemen gestaan. Steeds weer is met succes gestreefd naar betere tijden. Ook nu weer zal het niet anders zijn. “We zijn bezitters van een land waarbij een ieder van ons een leefbaar bestaan kan maken. We hebben kunnen vertrouwen op onze eigen kracht in moeilijke tijden”, zei Bouterse. Het is nu gezamenlijk aanpakken.

Alle Surinamers zijn nodig om uit de malaise te geraken. Dit zei ook parlementsvoorzitter Jenniger Geerlings-Simons. Voor en na de realisatie van de onafhankelijkheid zijn moeilijke tijden doorstaan. Veel zaken die ten doel waren zijn gesteld, zijn nog niet gerealiseerd. Maar de idealen van een beter leven blijven overeind. Samen zal een weg gevonden moeten worden naar een betere toekomst, de uitdaging voor leiders en volk.

21 REACTIES

 1. You’re damn right!!!
  Inderdaad het is niet de eerste keer dat Suriname moeilijke tijden doormaakt.
  Met de Nationale Devaluatie Partij aan het roer is het altijd zeker dat we moeilijke tijden tegemoet gaan.


  Maak melding

 2. DeDeBe Spoort Echt Niet, Deze KUMAKOISI leeft buiten de Realiteit. Moedwillig heeft deze Mafkees de Economie de Nek omgedraaid en dan moet je hem nu horen. KOM OP ZEG:

  PARAMARIBO – Bij het opmaken van de balans over Surinames 40-jarige staatkundige onafhankelijkheid mag de bevolking “tevreden terugblikken op al datgene wat wij tot nu toe als soeverein volk hebben kunnen bereiken”. Zo sprak president Desi Bouterse woensdag in De Nationale Assemblée ter gelegenheid van de viering van Surinames 40-jarige onafhankelijkheid.

  Het staatshoofd merkte op dat de bevolking heeft kunnen vertrouwen op eigen kracht, “een vertrouwen dat dagelijks blijft groeien en een garantie is voor vooruitgang voor het bouwen aan een mooie toekomst”.

  PS: EEN MOOIE TOEKOMST HEB JE HET VOLK ONTNOMEN MET JE CORRUPTIE-FACILITEREND BELEID, VRIEND.

  DONDERSTRAAL OP DeDeBe!!!


  Maak melding

 3. Bouterse: “ieder kan leefbaar bestaan maken in Suriname”.

  Als we naar enkele personen uit de directe omgeving van Bouterse, die sterk door hem beïnvloed zijn, kijken, personen die door hem de hemel ingeprezen zijn in het verleden, dan gaat hij er zeker vanuit dat de rest van Suriname het op dezelfde manier kan aanpakken als Brampie, Dino en Meriba, ik zie namelijk geen andere manieren waarop iedereen in Suriname het onder deze regering goed kan doen, terwijl normale Surinamers zich uit de naad werken, verdampt hun salaris, door mismanagement van deze regering, waar ze erbij staan.


  Maak melding

 4. Weet je wat man? Rot toch op !hoezo kan een ieder een leefbaar bestaan maken ? Waarom heb jij en consorten dan geroofd en gestolen ? Als het zo makkelijk was zou er nu heus niet zoveel armoe en ellende zijn ; makkelijk praten ja.zijn de randvoorwaarden daarvoor geschapen lummel ???


  Maak melding

 5. Moeten niet de veroorzakers, dikke vette paarse parasieten, van de malaise er voor zorgen dat Suriname er weer bovenopkomt in plaats het volk voor de gevolgen van hun wanbeleid op te laten draaien


  Maak melding

 6. @amaranta,

  Deze KUMAKOISI PLEE-SIDENT is de weg totaal kwijt: Hoe langer hij aan de macht blijft des te rampzaliger de Situatie wordt in Suriname. DeDeBe MOET zo snel mogelijk van het Toneel verdwijnen.

  Suriname gaat Richting Venezuela met als Eindbestemming Zimbabwe.

  Dit mag geen Werkelijkheid worden. Please, WEG MET DIE MAN. DeDeBe`De Vernietiger Van De Economie`denkt echt dat hij een Zegen is voor het land.

  Hij denkt dat God hem daar heeft gezet om het land naar grote hoogte te brengen?
  WE HEBBEN TE MAKEN MET EEN COMPLETE DWAAS.


  Maak melding

 7. @koos,

  Niet zomaar oprotten hij verdiend de zelfde aanpak als collega misdadigers Maurice Bishop Gadafi en Sadam inclusief de adviseurs.

  Hopelijk is suriname dan in rustige vaarwater.


  Maak melding

 8. Je hoeft geen Einstein te zijn om te kunnen zien dat Suriname met KUMAKOISI aan het bewind te pletter gaat slaan in het Financieel-Economische Ravijn.

  Deze PLEE-SIDENT zal never nooit in staat zijn het Tij de doen keren. Mijn overtuiging is dat Suriname REDDELOOS verloren is met deze CLOWN. De mensen die denken dat het toch goed gaat komen, zullen van een Koude Kermis thuis komen.

  Er zijn geen INDICATOREN die er op zouden wijzen dat de Economische malaise een andere wending zou kunnen nemen in de toekomst.

  Ik zie het heel SOMBER in voor Suriname met deze GRAPJURK die voortdurend DE CLOWN uithangt.

  DeDeBe: YOU HAVE TO GO want je houdt niet van Suriname. Je houdt slechts van FAMILY, FRIENDS AND RAMON.


  Maak melding

 9. @ KOOS,..alias DOMME PA,..aan jij en je kornuiten heeft Suriname niks mie mang,..je kletst maar retorisch uit je nek,..ik lees niks opbouwend in jou eentonige betoog.je leeft nog in de sixtees sukkel !!


  Maak melding

 10. @ Henry er zijn volksstammen die niet van wijken weten en daar behoort deze Desiderius geheid aan toe; ze zijn met geen mogelijkheid weg te werken; niet met een vlammenwerper zelfs niet met een atoombom; ze blijven daar tot het bittere eind; in deze gevallen moet je gewoon de natuur zn gang laten gang then he will have to go!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.