Kenny B is gastartiest bij concert Doe Maar

4

De Brabantse popgroep Doe Maar staat op 14 juni in de Ziggo Dome in Amsterdam. De band zal daar optreden onder de noemer: Doe Maar – 32 jaar later. Kenny B is een van de gastartiesten tijdens dit concert. Dat liet organisatiebureau Mojo donderdagavond weten.

Doe Maar, de band van Tilburger Henny Vrienten en Ernst Jansz, is een van de meest succesvolle popgroepen uit de Nederlandse geschiedenis. De band combineerde invloeden uit ska, punk en reggae tot Nederpop. Begin jaren 80 hadden ze vele hits zoals Smoorverliefd, Doris Day, De bom en Eén nacht alleen.

Kenny B is een van de gastartiesten tijdens het concert in de Ziggo Dome. “We kwamen elkaar tegen bij een benefiet voor vluchtelingen in De Kleine Komedie”, vertelde Vrienten gisteren in RTL Late Night.

4 REACTIES

  1. Deze man wordt gewoon op handen gedragen door die Hollanders. Maar hij is zelf ook zó leuk! Weer het zoveelste bewijs dat onze mensen het hier goed doen. 👍


    Maak melding

  2. @ Leon k.,
    Mmmmm, jij lijkt iets meer te weten over wat jij, ‘poeierie’ noemt. Distributie en handel hiervan liggen in jou soort handen met GROENTENHANDEL als dekmantel.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.