Trouwliedje en videoclip van Orville Breeveld feat. Shalini

3

Componist, gitarist en zanger Orville Breeveld lanceert vandaag zijn nieuwe single en videoclip ‘Alleen Als Je Trouwt Met Me’ featuring zangeres Shalini. Het is zijn eerste single van het album ‘Achter de Waterval’ welk begin 2016 moet gaan verschijnen.

‘Alleen Als Je Trouwt Met Me’ is een duet met zangeres Shalini Bholasing. Shalini die een begrip is in de Indiase muziek in Nederland is voor het eerst op deze opname in het Nederlands te horen. Vorig jaar tourde ze door Suriname en Indonesie met Orville in het project A Tribute to Mohammed Rafi en Reconnect & Record.

Orville Breeveld is hard aan het werk om zijn Nederlandstalig album ‘Achter De Waterval’ af te krijgen. Eerder in 2007 bracht Orville zijn Engelstalig album ‘First Breath’ uit. Met zijn nieuwe eigen label The Groove Group kunnen we een nieuw geluid van hem horen.

Youtube:

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.