‘Sneeuwwitje De Musical’ naar Suriname

4

De Stichting Kinder Coach brengt in samenwerking met Van Hoorne Entertainment ‘Sneeuwwitje De Musical’ naar Suriname. Er zullen in totaal 8 voorstellingen gegeven worden, waarvan 3 voor kinderen in moeilijkere financiële en sociale omstandigheden. De shows vinden plaats van donderdag 25 t/m zondag 28 juni theater Thalia.

“Het streven is om zoveel mogelijk kinderen in de gelegenheid te stellen de musical bij te wonen”, vertelt Jacqueline Mezas-Fransisca voorzitter van Stichting Kinder Coach. De kaarten voor de voorstellingen voor kinderen in moeilijkere financiële en sociale omstandigheden zullen gedoneerd worden.

Sneeuwwitje is een Duits sprookje en is nu één van de bekendste sprookjes ter wereld. Het is geschreven door de gebroeders Grimm in 1812. De cast, bestaande uit 17 man onder wie 13 acteurs, arriveert op 21 juni in Suriname.[Foto/ Levin den Boer]

4 REACTIES

 1. Wat moet dit nu weer voorstellen?

  “Sneeuwwitje & delegatie” vanuit de Noordzee voor een optreden in Suriname.

  Ondanks de kinderen in moeilijkere financiële en sociale omstandigheden verkeren zijn ze niet gek hoor.

  Waarom niet een vernieuwde voorstelling en optreden van de eigen Surinaamse kinderen anno 2015 in theater Thalia?
  Want dit deden onze eigen Surinaamse kinderen ook in het verleden.
  Toevallig kwam ik ook de oude (zwart-witte) beelden tegen.
  (Surinaams kindercircus Cupido (1959)
  https://www.youtube.com/watch?v=1DPZnp6ODDc


  Maak melding

 2. Yes Fer ik ben het met je eens.
  Geef workshops, doe een cross over en draag het stuk over.
  Het scheelt in de kosten wat weer ten goede kan komen voor de kinderen.


  Maak melding

 3. Acht het volgt moet toch dom gehouden worden, mensennnn, snappen jullie dat niet. Zie het is een gratie voorstelling voor kinderen zodat als groot worden dan kunnen ze vol trots zeggen : ja mang we ginfen geatos sneeuwitje kijken wznt wij waren zoooooo lief dat we het gratis mochten aanschouwen. Ik oues echt in mijn broek om dit domme volk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.