zondag, april 21, 2024
HomeFotoInstallatie Hydroponic Greenhouse Corporation Suriname (HGCS)

Installatie Hydroponic Greenhouse Corporation Suriname (HGCS)

-

Does Travel - naar Suriname

Armand Zunder, voorzitter van de verkiezingscommissie, maakt de uitslag bekend van de verkiezing van een nieuw bestuur en een Raad van Toezicht bij de Hydroponic Greenhouse Corporation Suriname (HGCS). Hydrofonische tuinbouw is het telen van planten zonder gebruik te maken van aarde. Er wordt slechts gebruik gemaakt van water en een voedingsoplossing. Delano Ponit is voorzitter van het nieuw bestuur. Eddy Sanches leidt de Raad van Toezicht.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES