KRO TV programma Brandpunt: ‘Bouterse in de aanval’

49

Het KRO TV programma ‘Brandpunt’ brengt vanavond een reportage over de president van Suriname, Desi Bouterse. In het programma aandacht voor nieuwe ontwikkelingen in de zaak Desi Bouterse. Sven Kockelmann spreekt met zijn Nederlandse advocaat, Inez Weski.

‘Brandpunt’ is een actueel reportageprogramma met veel aandacht voor onderzoek en het buitenland. In het onderdeel met de titel ‘Bouterse in de aanval’ zegt Weski: “De droefenis, de wrangheid, de verbitterdheid… blijft, na het lezen van al het nieuw materiaal”.

Deze uitzending is te zien op dinsdag 24 maart 2015 om 20:26 uur op NPO 2.

UPDATE:
Bouterse wil de Nederlandse oud-premier Ruud Lubbers en voormalig ministers Winnie Sorgdrager en Ernst Hirsch Ballin (beiden Justitie) onder ede bij de rechter horen. Inez Weski, de advocaat van Bouterse, heeft dinsdag een bericht daarover van het KRO-programma Brandpunt tegenover NU.nl bevestigd.

Zij heeft maandag aangifte gedaan tegen de prominente officier van justitie Evert Harderwijk wegens meineed. Harderwijk was één van de leiders van het onderzoek naar Desi Bouterse, een zaak die uiteindelijk in 1999 leidde tot de veroordeling van de Surinaamse president voor betrokkenheid bij drugshandel. Hij kreeg bij verstek elf jaar cel.

Volgens Weski is er nieuw materiaal boven tafel gekomen waaruit blijkt dat kroongetuige Patrick van Loon onder regie van de toenmalige officier een valse verklaring heeft afgelegd. De advocaat wil de top van justitie en politie uit de jaren negentig in een civiele procedure als getuigen in deze zaak laten horen.


49 REACTIES

 1. “In het programma aandacht voor nieuwe ontwikkelingen in de zaak Desi Bouterse.”

  “De droefenis, de wrangheid, de verbitterdheid… blijft, na het lezen van al het nieuw materiaal”.

  En dat is juist de bedoeling geen enkel nieuw materiaal zal helpen, de politieke uitschakeling is of was het doel, en het doel heiligt de middelen.

  We weten inmiddels al dat de kroongetuige zijn verklaring notarieel heeft ingetrokken.


  Maak melding

 2. Deze paranoïde, getraumatiseerde infantiele gek blijft het maar proberen. Reeds 3x bakzeil gehaald met processen tegen zijn drugsveroordeling. En vorige week nog in eigen land op zijn bek gegaan tegen Santhoki. Eens temeer het bewijs dat deze hoogbejaarde dictator en meervoudig moordenaar volledig in paniek is en totaal de weg kwijt.


  Maak melding

 3. Als Bouterse een man is dan meldt hij zicht aan.In de recht zaal moet hij het bewijzen dat de aanklacht tegen hem leugens zijn.Ik lacht mij rot als ik die man aan het woord ziet.Suriname kan niet vooruit komen met zo iemand als president.Dat is mijn mening.


  Maak melding

 4. Dit alles is te vinden via google/kleine weergave over de criminineel DDB

  google en typ: – 24 maart 1986 arrestatie Etienne Boerenveen in Miami,

  Boerenveel wordt afgevoerd na zijn arrestatie,
  De tweede man van Suriname, de rechterhand van Desi Bouterse, is gearresteerd tijdens een undercoveractie van de Drug Enforcement Administration (DEA) op een jacht in Miami. Het gesprek tussen Boerenveen, de Surinaamse zakenmannen Cilvion en Ricardo Heijmans en DEA agent Kenneth Peterson is vastgelegd met een verborgen camera. Peterson herinnert zich de actie nog goed. “Het was Miami Vice.

  Samenvatting
  Met het adembenemende levensverhaal van ‘De Danser’ ontvouwt zich een beeld van de activiteiten van de Colombiaanse drugsbendes en hun handlangers in het Koninkrijk der Nederlanden. De onmacht van het Nederlandse justitie- en politieapparaat wordt schrijnend aangetoond. Door politiek geklungel, gebrek aan coördinatie, desinteresse en algehele naïviteit werden drugscriminelen vaak ongemoeid gelaten bij het uitvoeren van hun operaties. De rechtsstaat bleek niet opgewassen tegen het monster van de georganiseerde misdaad. De DRUGSHANDEL KON ZO, VRIJWEL ONGESTOORD, NEDERLAND VEROVEREN. Deze opzienbarende conclusie trekken de schrijvers van dit boek, de NRC Handelsblad-redacteuren Marcel Haenen en Hans Buddingh’, Zij onthullen aan de hand van de verhalen van de sleutelfiguur in dit boek, Dick Stotijn – codenaam ‘De Danser’-hoe de bestrijding van de drugsmisdaad ter hand werd genomen. Stotijn werd na een bloeiende criminele loopbaan de meest prominente contactfiguur van het Colombiaanse drugs

  Recensie(s)

  Het verhaal van Dick Stotijn, van crimineel tot informant van de politie, de Amerikaanse DEA en het Bundeskriminalamt. Stotijn bouwde een vertrouwensrelatie op met de Colombiaanse drugsmaffia, die hem wilde gebruiken om in Europa een netwerk op te zetten. Zo krijgt de lezer achtergrondinformatie over bekende voorvallen, het Medellin kartel en over de rol van de Surinaamse legerleiding, met name Bouterse en Boereveen. Politiek lag dit gevoelig, zodat de CRI niets met de informatie deed, zoals met zoveel informatie niets gedaan werd, wegens gebrek aan mankracht, de wet tegen uitlokking in Nederland en gebrek aan inzicht in de ernst van de situatie. Het optreden werd aan de DEA en het BKA overgelaten. Echt onthullend is dit inzicht in de onmacht van de Nederlandse autoriteiten niet; het bevestigt vermoedens. De rol van Stotijn is opmerkelijk, maar als persoon komt hij niet erg uit de verf. Het boek is voorzien van documenten en een persoonsregister. De auteurs zijn redacteur bij NRC Handelsblad. Top-tienboek.
  (Biblion recensie, G.P. Schuring.)
  – boek: zie ook danser. 196 pagina’s, auteur Marcel Haenen & Hans Budding

  google en

  zie :
  Shaheed Roger khan/wikileaks
  NRC/dossier Bouterse
  wikilieaks/bouterse
  wikileaks-onthulling brengt Bouterse in grote verlegenheid
  zie wikipedia: ruben rozendaal


  Maak melding

 5. @sabidirie
  Er zal toch wel nieuws zijn.

  Inez Whisky stelt onder ander Lubbers, Sorgdrager en Hirsh Ballin onder ede te willen gaan horen in het kader van hun rol. Daarnaast stelt zij aangifte gedaan te hebben tegen officier van Justitie Harderwijk wegens Meineed.

  In een rechtstaat kan zo iets in het openbaar en wordt het netjes afgehandeld als de procesgang correct doorlopen wordt.

  Ik kan u de uitslag reeds verklappen. Het wordt een flater en gaat uit als een nachtkaars. Nu publiciteit later geen resultaat.


  Maak melding

 6. @Sabidirie,

  Bouterse is wanhopig. Hij wringt zich in alle bochten om zijn veroordeling ongedaan te krijgen. Was hij ook maar zo volhardend om zijn onschuld in de decembermoorden kwestie te bewijzen. Maar goed als je je zelf amnestie toebedeeld dan heb je feitelijk al schuld bekend.


  Maak melding

 7. Beste Sabidirie,

  Medio januari 2015 had de Hoge Raad de herzieningsverzoek van Bouterse al afgewezen. De veroordeling is mede gebaseerd op verklaringen van een getuige. Deze getuige zou volgens de aanvraag nu zijn teruggekomen op zijn voor Bouterse belastende verklaringen. Bij een aanvraag tot herziening moet duidelijk worden gemaakt waarom een getuige terugkomt op eerdere verklaringen. Redenen voor het terugkomen op eerdere verklaringen worden in deze aanvraag niet gegeven. Weski wist dit of ze heeft bluf poker gespeeld. Het niet motiveren van de herzieningsverzoek heeft Bouterse de das omgedaan. De politiek heeft hier geen zak mee te maken. In Nederland kennen we trias politica. In Suriname kunnen ze het niet eens spellen. Als roept Bouterse de Paus voor het hekje, brommen zal hij.


  Maak melding

 8. Wordt moe van deze grapjurk die er steeds maar onderuit probeert te komen over zaken die hij gewoon gedaan heeft. Laffe man die zijn volk en land samen met zijn zoon moreel kapot heeft gemaakt.! Man die allerlei zaken verzint om in het machtscentrum te blijven. Beloftes maar ook juist grootschalige projecten welke geen eerste prioriteit hebben, maar wel zijn echte plannen maskeren.Helaas trapt daar een groot aantal mensen in. Bouterse wees een vent en ga naar huis en laat een rechter over je oordelen. Stop met je hide and seek games.


  Maak melding

 9. @Sabidirie,
  Money is talking,waarom niet eerder voor hij president werd en de zaak dinootje dan, was het iemand anders geweest zou geen hond naar hem omkijken. Dus een ieder weet dat de kroongetuige goed betaald is en dat hij niet in suriname woont.
  Men denkt dat de nederlanders gek zijn en zo ook de amerikanen waarom gaan zij daar niet in hoge beroep voor dinootje!


  Maak melding

 10. Een deel van het Surinaamse volk dat zwicht voor de dictator DDB de gangsters en de NDP, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.

  Als de vos/DDB met zijn borstelsnor/NDP de passie/grote liefde voor Surinamers preekt, V-7 pas op (uw) (ganzen) heel grote arme (jonge) kiezers/ de totale Surinamers die geloof in uw hebben, en de rechtsstaat.

  DDB, NDP en de gangsters zijn wolven in schaapkleding, die aan hun eigen belang denken, oa niet in de gevangenis in Nederland, Suriname terecht komen en als het van de DEA afhangt ook in de USA.

  Volk van Suriname, Surinamers, let op! Suriname is momenteel skeer!
  zie de contractors die op hun geld wachten oa die van de brug van
  Beekhuizen naar Indira Gandhiweg. zie de schoolmaaltijden, mikkie njan, zie smeergelden Ballast Nedam,
  – zie dat er geen valuta is, ontwaarding van de srd, hoge koersen,

  DDB en de gangsters zijn heel oude vossen, velen zijn kaal, hebben dikke pensen, borstelsnorhaar, vette salarissen, reizen vaak met het SLM-vliegtuig naar andere landen en duperen daarmee tientallen reizigers op de route Paramaribo – Amsterdam – Paramaribo, vele voorzieningen, grote paleizen met hoge muren erom heen met beveiliging, heel dure auto’s, bodyguards met dure zonnebrillen, die zwaar bewapend zijn, enz, enz, enz. Volk u leeft in heel grote armoede, ben bang, skeer, enz, enz, enz

  maandag, 25 mei 2015
  Surinamers stem bewust,
  flogo, flogo, Flogo, stem massaal op V7

  Stemt u: V7, V7, V7, V7, V7, V7:
  – Chandrikapersad Santokhi – VHP
  – Gegory Rusland – NPS
  – Paul Salam Somohardjo – PL
  – Guno Castelen – SPA
  – Winston Jesserun – DA91
  – Celsius Waterberg – BEP

  Leve V7
  Leve de democratische rechtsstaat
  Leve de grondwet van de republiek Suriname
  Leve internationale verdragen, oa mensenrechten

  Weg met de moordenaar DDB, NDP, criminelen en de gangsters. moordenaar, Misdadigers horen in een rechtsstaat voor de rechtbank/krijgsraad voor de rechter te Boxel in Commewijne te verschijnen, die een vonnis geeft.
  DDB is in Nederland veroordeeld voor 11 jaar gevangenisstraf voor drugscriminaliteit,
  Tegen DDB was er een rechtszaak die bij de rechtbank/krijgsraad in Boxel in Commewijne was en die door een omstreden amnestiewet is stopgezet door de NDP en coalitiegenoten van 25 mei 2010. ( behalve noreem cheung);
  De DEA in Miami wil DDB heel graag voor de rechtbank in Miami voor drugscriminaliteit vanuit Suriname naar USA horen en laten veroordelen.

  DDB is een zeer zware crimineel, misdadiger, moordenaar, die van Suriname een land wil maken als Cuba van Raul en Fidel Castro, Maduro van Venezuela, Poetin van Rusland, Robert Mugabe van Zimbabwe, Theodore Obiang van Equatoiraal Guinee, Kim Jong-un van Noord – Korea, vele moslimlanden in het midden-oosten, waarin de dictator en zijn familie, vrienden heel rijk zijn en het totale volk in heel grote armoede leeft, net zoals het momenteel in Suriname aan de hand is en in de jaren 80, 90 van de vorige eeuw ook al was. DDB bepaalt wat er gebeurt en legt aan niemand een verklaring af, ook niet aan de DNA, rechters daar heeft hij lak aan, zie amnestiewet! Hij bepaalt, zie hoe hij omgaat met de huidige DNA en vraagt u hem wanneer hij een verklaring in de DNA aan het volk heeft gegeven/komt geven. DDB noemt de DNA een poppenkast, DDB noemt het Surinaamse volk, lui!
  DDB noemt het volk, vijand!

  Surinamers!, Surinaamse volk ziet u dan niet wat er met u gebeurt, zie u niet waar DDB met Suriname naar toe wil, zie zijn vrienden;
  – Madura – Venezuela,
  – Raul en Fidel Castro – Cuba
  – Theodoro Obiang – Equatoriaal Guinee
  – Michel Joseph Martelly – Haïti.
  Sranansma oe wiki!, morgen is het te laat.

  Laat DDB, NDP en de gangsters u geen zand in de ogen strooien, want hij en de gangsters zijn achter de schermen bezig van Suriname op de kruising het draaiboek uit te werken om van Suriname een land te maken als Venezuela, Cuba, Zie de grote armoede in die landen, geen voedsel, hongsernood, geen vrijheid, mensen bang zijn, zie overal reeds zijn paarse vlaggen, enz.

  kiest u bewust, (jonge) kiezers, zij die zich momenteel stil houden!
  kiest u voor Change) kiest u voor V 7

  Time4Chan(ge)!

  Stree Def Stree, Wi No Sa Fredé!
  (jonge) kiezers, stemt u massaal voor V7

  Chan4Pres!

  Yes we can!
  Yes we can!
  Yes we can!

  Chan4Pres!

  Time4Chan(ge)!

  V7
  Hoera, Hoera, Hoera!

  God Zij Met Ons Suriname(rs)!


  Maak melding

 11. De nieuwe ontwikkelingen waar Brandpunt over gaat reppen is dat Bouterse inmiddels geaccepteerd is door een groot deel van de bevolking en niet meer weg te denken is uit de Surinaamse politiek. Voor de blanke Nederlanders is dat inderdaad een nieuwe ontwikkeling.


  Maak melding

 12. ja, wij weten ook dat bram behr zijn verklaring heeft ingetrokken. hij zegt immers niets meer?

  maar goed, desie gaat weer mensen voor het gerecht slepen. wij weten in ieder geval waarom hij president moet blijven. lubbers, hirsch ballin, sorgdrager, allemaal wil hij voor het gerecht gesleept hebben. hij heeft de rechterlijke macht nu echt ontdekt. wordt het zo heet onder zijn zieke voeten? (de grond, dus, he).


  Maak melding

 13. ahaaahaaa

  Verkiezingen naderen dan krijg je gemurmel uit alle groeperingen in het land dat is wel alle daags of menselijker wijs!Na de verkiezingen van 25 MEI 2015 moeten er zeker 1 integriteit onderzoek gedaan worden of plaats laten zien te vinden waardoor men dan een hele goede rationele beslissingen kunnen veroveren of uitpakken,want nu op dit ogenblik is men irrationeel bezig of strijden met het gezond verstand en niet doorgedacht!

  V.H.P soso lobie nanga voorwaarts!!!


  Maak melding

 14. Wat een lachertje, een echte fatoe, …

  Die ouwe rover probeert de aandacht af te leiden van zijn grandioze nederlaag op 25 mei 2015.

  Hij gaat tot het uiterste, omdat hij beseft dat het einde oefening is.
  Was hij zo zeker van zijn overwinning, dan had hij niet eens moeite gedaan om een zaak aan te spannen. Hij is bang en angstig, tjee potie..

  Hallo ouwe gek, je krijgt nu een koekje van eigen deegrol.
  Jij bent vanwege je ontiegelijke hoogmoedswaanzin, nooit ene dag verschenen op de rechtszitting, van de door jou 15 vermoorde Surinamers.
  Maar nu verwacht, jij omdat die gothic nicht van jou een dagvaarding uitgeeft, dat de Nederlandse oud bewindslieden naar jou believen komen opdraven.

  Wat denk jezelf ouwe rover.
  D8 je dat je Zeeuws nichtje dit effe zou oplossen, mooi niet…

  Als bouta niet bang was, dan lag hij rustikk in zijn hangmat ergens in Apoera, zoals hij de afgelopen 5 jaar steevast heeft gedaan.


  Maak melding

 15. Maar………

  Aan de andere kant, is het wel zo handig en ook netjes, als de door de rechter gedaagde getuigen, face to face spijt betuigen aan het negentachtig jarige slachtoffer 🙂 🙂 🙂 🙁 🙁

  Rooie loper ouwe, sorry paarse loper rollen we voor je uit.

  Iem durf!


  Maak melding

 16. Bouterse is een doener en dat maakt hem tot de grootste Surinamer allertijden die een heel groot standbeeld verdient. Onze PRESIDENT is geen lakei van het buitenland en gelooft in eigen kunnen van de Surinaamse wervelwind. Dit in tegenstelling tot de belachelijke redimoesoes Venetiaan en Santokhi die de reputatie van marionet van het buitenland in ere tracten te houden. Desi Bouterse heeft onze natie weer trots gemaakt en we houden van hem en natuurlijk stem ik NDP en blijf ik ook houden van mijn rijst met bruine bonen. Ik ben immers een echte Surinamer en ik houd niet van aardappelen met spruitjes.


  Maak melding

 17. @Esmerald

  Beste meneer Esmeraldino, je klinkt zo warrig en sociopatisch de laatste tijd. Waar ben je eigenlijk bang voor aangezien je nooit meer in Suriname komt. Geniet van je oude dag in Holland en zeur niet steeds over dingen die je niet begrijpt ouwe.


  Maak melding

 18. De vijanden van het volk creeeeeeeeren van alles om fabels en gerechtelijke dwaling tot stand te brengen. Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel. De nationale leider Bouta blijft een levende legende.


  Maak melding

 19. Wat blijft opa D tegen spartelen.Zijn daden spreken in zijn voordeel gezien we in een tijdvak leven waarin geweld verheerlijkt wordt.Lonnie zegt ook dat je een gangsta moet zijn in de politiek en dan spreekt zo een veroordeling in zijn voordeel.
  In navolging van opa D stelt de zoon van de pres.van Senegal zich kandidaat voor de pres.verkiezing.Hij,Karim Wade,is onlangs veroordeelt tot 6 jaar gevangenis.Zulke veroordelingen maken je erg populair bij het analfabete volk.


  Maak melding

 20. Astrando,

  Over leugen gesproken.
  Op de vlucht van voren gemarteld en beschoten, is
  dat een leugen of is dat de waarheid?

  Bovenstaand verklering door de moordenaar jouw president,
  op de Surinaamse televisie verklaard.

  Nolgmaals, leugen of waarheid?


  Maak melding

 21. Switie Sranang

  Bouterse is een doener en dat maakt hem tot de grootste Surinamer allertijden die een heel groot standbeeld verdient.

  Je bedoelt zeker.

  Bouterse is een moordenaar/drugsdealer en dat maakt hem tot de meest criminele Surinamer allertijden die een levenslange celstraf verdient.

  j


  Maak melding

 22. Alleen de DWAAS en de ZOT spekken de advocatenpot…….. Dit zegt meer dan genoeg over de verstandelijke vermogens van deze randdebiel en dorpsidioot.


  Maak melding

 23. Laat Bouterse de moordenaar zichzelf aangeven bij justitie in Suriname. Waarom gaat hij niet zelf naar Nederland om zijn gelijk te halen. Deze moordenaar is danig in de war hij ziet zijn leven achter de tralies dichterbij komen.


  Maak melding

 24. Alleen maar zeiken over Bouterse, de decembermoorden en drugs veroordeling bij verstek. Kunnen de witte mormels niets anders verzinnen. Nou als nou de beerput van die Nederlanders eens open getrokken kon worden, maar helaas, dat zal wel nooit gebeuren, want vriendjes politiek dat moet je eens van die Witte Nederlanders leren. Alles wat wit is is goed, alles wat enigszins afwijkt begint te irriteren bij die Bakra’s en tegenwoordig zijn er ook enkele honderden neppe Surinamers erbij. Deze neppe kunnen alleen maar commentaar leveren en niets anders. Bouterse is de grootste in Suriname en zal altijd wel blijven. Vies politiek wordt er in Den Haag gespeeld al jaren lang.


  Maak melding

 25. Zoals het naar uitziet is het draaiboek van Nederland over DDB niet goed in elkaar gezet en uitgevoerd, ondanks dat de danser ze meer dan genoeg informatie heeft laten zien over de misdadiger DDB in drugstransporten naar Nederland. Alleen staat de zaak van de danser los van deze case. Het ziet ernaar uit dat Nederland het heeft uitgevoerd als FC Knudde. Ik ben benieuwd hoe dit zal uitpakken.

  Het is Nederland die DDB via de danser bij DEA/USA bracht en van die informatie en hun inlichtingendiensten zijn ze veel van DDB en vrienden in latijnsamerika te weten gekomen. Vandaar dat hij bij de Amerikanen wel voor lange tijd achter slot en grendel gaat verdwijnen, zodra die president van Suriname af is.
  Wat vast staat is dat de DEA/USA DDB wel achter slot en grendel wil/ voor drugscriminaliteit naar de USA of pogingen daartoe. De DEA heeft meer dan genoeg bewijs hiervoor om dit te laten plaats vinden. De danser heeft hen voldoende bewijzen geleverd en ook wikileaks, afgetapte telefoongesprekken enz, enz, enz.

  Ook in Suriname zal hij de dans t.a.v. het 8 december 1982 moorden niet ontlopen. Ook een kwestie van tijd en het moment. Alle kracht berust in een democratische rechtsstaat bij het volk en nergens anders. De kruik gaat zolang te water tot die barst. als het volk het genoeg vindt, dan zal hij moeten inbinden en zich gewonnen moeten geven.

  Dus de dans gaat DDB niet ontspringen wat de drugsciminaliteit betreft. Ze hadden Boerenveen opgesloten in 1986, omdat DDB deze loopjongen naar de USA stuurde om hierover te onderhandelen en ook hebben ze hem ook rechtstreeks aan de lijn gehad. De DEA heeft meer dan genoeg informatie over de drugcriminele daden van DDB. Ze kennen Roger Khan heel goed, enz, enz. Het is een kwestie van tijd en het moment.

  Het surinaamse volk zal met DDB afrekenen bij de verkiezing van maandag, 25 mei 2015.

  De president van Suriname zal in de volksvergadering door dr- en rr-leden gekozen worden. Goed dat Paul Salem Somohardjo ervoor gezorgd heeft dat V7 en andere politieke partijen, democraten die in de rechtsstaat geloven hier zorg voor zullen dragen.

  criminelen horen in de gevangenis thuis overal ter wereld.

  Volk van Suriname
  Stem V7

  Time4Chan(ge)!
  Chan4Pres
  Yes We Can!
  Yes We Can!
  Yes We Can!

  God Zij Met Ons Surinamer(s)!


  Maak melding

 26. Ira,

  Als je in Suriname woont: ga aub stage lopen bij de VHP.

  Als je in Nederland woont: ga samen met Esmerald stage lopen bij de PVV. En als jullie niet genoeg hebben geleerd bij de PVV kunnen jullie altijd nog bij Vlaams Belang in België of bij de NV-A in België langsgaan om daarna bij het Front National in Frankrijk en de AfD in Duitsland aan te schuiven.

  De kers op de taart voor jou Ira en voor jou Esmerald zou een stage zijn bij de KKK in de VS zijn. Maar ik weet niet of jullie het kunnen navertellen want ze gaan jullie in bomen ophangen daar in Amerika. In goed Nederlands vertaald noemen ze dat lynchen.


  Maak melding

 27. laat hij ddb zelf komen getuigen zich verdedigen..,,

  als hij ballen heeft en gelijk verklaren,

  ,dat de mensen op de vlucht zijn dood geschoten..

  hij moet in Nederland komen verklaren en verder niet lullen samen met kanhai..


  Maak melding

 28. Met een geschat vermogen van meer dan een half miljard harde Amerikaanse dollar kan hij tot de eind der tijden procederen. Vermogen heeft hij met eerlijke noeste arbeid verdient. Een grootverdiener.


  Maak melding

 29. Als je goed naar zijn advocate Mw. Weski in de documentaire luistert, dan zegt ze niet dat ze vind dat Bouterse gelijk heeft. Ze zegt alleen ALS…..DAN. Een echte sluwe juriste, die natuurlijk best voor goed geld haar werk wil doen. Of Bouterse nou wint of verliest, ze krijgt haar poen toch wel en daar doet ze het natuurlijk voor!


  Maak melding

 30. Inez Weski is een heel goed juriste met heel veel talent. Hetgeen zij nu op voert is best schokkend indien zij het in de gepresenteerde context de juiste is.
  Het grote vraagteken is waarom zij in het hoger beroep een blunder begaan heeft door de motivatie van de intrekking van de kroongetuige verklaring. Daarmee trok zij het tapijt weg onder haar zaak en dat wist zij. Nu bagatelliseert zij het en komt ze nog als nog met een op het oog gefabriceerde verklaring van een toch discutabele kroongetuige. Hij zou misleidt zijn en het onrecht niet meer kunnen aanzien. Grote onzin voor een beroepscrimineel die alles voor elkaar gekregen heeft wat hij wilde namelijk; straf vermindering en behoud van crimineel verworven vermogen.


  Maak melding

 31. Geen enkele Hollandse rechter zal de genoemde personen opsommen om te verschijnen. Want ook in Holland geldt net als in de rest van de wereld: de machtigen dekken elkaar.
  Dat de Hollandse justitie flink knoeit en regelmatig de boel belazert, bleek weer eens tijdens de Teeven-bonnetje klucht. Criminelen faciliteren noemen ze daar ‘een goede deal voor Holland’.
  Zal mij niks verbazen wanneer die OvJ die P.v.L valselijk heeft beloond. De OvJ’s in Holland hebben teveel macht. Alleen ene Kosto heeft ooit het onderspit moeten delven tegen hooligans van een RaRa soort die overigens nooit zijn ontmaskerd. Daar zal ook wel een andere OvJ achter hebben gezeten.


  Maak melding

 32. Wesky,advocaat van de duivel.Voorganger Bram M,ook al van voetstuk gevallen.Deze advocaten verkopen hun ziel aan de duivel als het maar geld binnen brengt.Ze ziet er ook als een duivel uit.


  Maak melding

 33. @smatje

  Hallo trutje,
  Jou reactie volgens een Zeeuws spreekwoord; ‘stiet as in tange op in baarch’!
  Zo dom heb ik ze nog nooit gelezen.

  Ook weer zo één met een ‘2mofogong’.
  Vertel de lezers hoe jij dagelijks tekeer gaat tegen de Hindoestaanse suri’s, op het forum
  Elke dag haal jij deze suri-bevolkingsgroep door het slijk.

  Die slavernij troefkaart hangt me de keel uit. Zielig klopt ja.

  Zullen we afspreken dat, zodra jij enige affiniteit hebt of empathie voelt voor de nabestaanden van de december moorden, ik als niet afstammeling van de slaven, ook dagelijks mezelf zal zwelgen in een bad van medelijden.

  Deal or no deal?


  Maak melding

 34. Esmerald
  Koos
  Henk Molenaar, kampen alle drie met een Bouterse Syndroom.
  Deze vijanden van het Surivolk vormen een mooi driehoek om opgenomen te worden voor behandeling voordat zij verder verslijten in hun tegenwoordigheid van geest. De grote verliezers op deze site dromen weer van een verlies van de Nationale Daadkrachtige Partij terwijl zij steeds dromen van een overwinning maar nooit komt of tenonrechte (scenario) overmacht van het buitenland VS en Nederland een stukje hoop koesteren maar weer een nachtmerrie beleven in hun natte dromen. Bouterse de volksleider blijft het symbool van de surinaamse natie.


  Maak melding

 35. De beste aanval is gewoon om als een echte vent voor de rechtbank te verschijnen en met feiten onderbouwd je verhaald te doen

  Maar daar is Bouterse te laf of te schuldig voor.

  In Suriname kan hij er nog mee wegkomen om de grondwet te verkrachten en zichzelf amnestie te verlenen.


  Maak melding

 36. @Switie Sranang

  Bouterse is een doener …..
  =========================
  Een echte sloper en moordenaar. Dief, oplichter, leugenaar en verhaaltjes verteller. Niemand zit op zo’n “doener” te wachten.
  —————————————–
  @Esmerald
  @Boeroe,

  Juist, goed geluisterd!
  ========================
  Dat is heel sterk bij de NDP. Uitspraken worden verdraait waar je bij staat. Bv de KPMG heeft eigenlijk alleen maar gezegd dat inkomensherverdeling tgv de armen een positief effect heeft op de koopkracht. Dat is middelbare school stof.
  Gelijk wordt het, volkomen te onrechte, opgeblazen als een positef oordeel over het beleid terwijl de basale uitspraak zelfs vvergezeld ging van de opmerking dat “aanvullende maatregelen nodig zijn wil het effect hebben”. Maw. het is zinloos.
  En ze hebben gelijk want er veranderde weinig is de uitzichtloosheid van hun bestaan.


  Maak melding

 37. Mensen mensen het verhaal ziet er niet goed uit. Men is door de mand gevallen. De kroongetuige was/is niet gevlucht uit Nederland, ze hebben zelfs kleding voor hem gebracht, hij mocht zijn geld behouden, iedereen wist hiervan.

  Wat moeten wij hiervan denken, Elke objectieve rechter in een rechtstaat zou dit afkeuren en de zaak weer opengooien, vrijspraak is het enige wat men hoort te doen.

  Iedereen die het tegendeel beweert is rijp voor een gesticht. Wedden dat er legio hier op waterkant.net vertoeven die het tegendeel zullen beweren.


  Maak melding

 38. Een ding moet je die paria neus meegeven die wordt niet moe zijn domheid te blijven etaleren.

  Een grotere dwaas als deze zal je je leven lang niet meer meemaken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.