Stand-up comedy podium Fatu viert 9 jarig jubileum

1

Op zondagmiddag 29 maart viert Fatu, hèt stand-up comedy podium van Amsterdam Zuidoost, zijn negenjarig jubileum. In 2006 vatte stand-up comedian Jeffrey Spalburg het idee op voor een stand-up comedy podium in Amsterdam Zuidoost. Het bleek een succes te zijn: elke maand treden stand-up comedians en cabaretiers op voor en uitzinnige zaal in Amsterdam Zuidoost.

De bekendste comedians uit Nederland komen graag naar Fatu omdat de trouwe fanbase, maar ook het nieuw publiek in de Amsterdamse Bijlmer het meest diverse publiek in Nederland is. Het is er warm, gezellig en heel divers; een unieke beleving. Het jubileum wordt gevierd met de comedians Lebbis, talent Mino van Nassau en, het in Surinaamse kringen populaire duo, Deng Boy.

Een “Fatu breken” is een uitdrukking in Suriname en betekent lachen, genieten en een andere kijk nemen op de samenleving met vrienden of familie. En dat is wat Fatu elke laatste zondagmiddag van de maand brengt met performances van stand up comedians en cabaretiers. In de pauze kan het publiek genieten van een Surinaams hapje en een drankje en zorgt DJ Phantom voor speciale muziek. Elke laatste zondag van de maand trakteert vaste host Jeffrey Spalburg het publiek op pure comedy en rauwe cabaret. Kijk voor alle info ook op www.fatu.nl.

Fatu


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.