dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoResocialisatieplan Suriname naar DNA

Resocialisatieplan Suriname naar DNA

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Edward Belfort van Justitie en Politie heeft woensdag in Hotel Torarica het Resocialisatieplan Suriname overhandigd aan De Nationale Assemblee (DNA). Parlementariër Carl Breeveld (r) heeft het document in ontvangst genomen namens DNA. Het plan omvat methoden om gedetineerden tijdens hun detentie zodanig op te vangen en te begeleiden dat ze na hun terugkeer in de maatschappij niet opnieuw vervallen in deviant gedrag. Op het ogenblik plegen teveel criminelen, na het uitzitten van een gevangenisstraf, opnieuw een delict. Volgens Paul Pinas, onderdirecteur Delinquentenzorg op het ministerie, ligt het recidivecijfer in Suriname hoger dan 50%.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. Oeng lai monie, ze gaan naar torarica om een stuk banaal papier te overhandigen op een plaats waar de meeste surinamers niet eens binnen komen met een gemiddelde salaris van 1000srd per maand. Ik dacht dat Carl Breeveld meer integriteit had, maar torarica geeft status en laat zien dat je rijk bent. So toe ka revolutie, lijkt meer op George Orwell’s animal farm, sommige zwijnen zijn meer gelijk dan anderen.


  Maak melding
 2. Heeft deze ellendeling ook ooit in de gevangenis gezeten en zo ja dan is hij heel slecht behandeld . Juist moet men deze criminelen levenslang opsluiten stelletje kloot zakken of neem ze mee naar stoelmans eiland.


  Maak melding
 3. Goed initiatief van Belfort, hij heeft altijd het beste met criminelen voor, hij is hopelijk niet vergeten om voor de slachtoffers, van de nu loslopende en als beesten tekeergaande criminelen, ook een goed verzorgings-, begrafenis- of crematieplan voor de komende vijf jaar op te stellen.


  Maak melding
 4. -Belfort, als jij je tijd NIET had genomen om steeds de heer Santhoki uit te schelden en proberen hem te overmeesteren wat hij gedaan heeft, was jij allang met een Resocialisatieplan gekomen.

  -De verkiezingen zullen dit niet meer goed maken voor jou, omdat een ieder zich afvraagt wie baas wordt van Suriname.

  @JoJo, je hebt groot gelijk.


  Maak melding
 5. -Niets wat deze regering doet gaat goed. Lees een stukje tekst::::::

  =12 Mar, 00:00

  -De eerste padie-export naar Venezuela heeft een valse start gehad. Enkele zakken padie werden in bijzijn van journalisten, de ministers Winston Lackin (Buitenlandse Zaken) en Soeresh Algoe (Landbouw, Veeteelt en Visserij) ingeladen. Daarna is de padie weer uitgeladen. De boot is vertrokken uit de haven van Nickerie, zonder een korrel padie.


  Maak melding
 6. dinootje staat ook geboekt in de resocialisatieplan van deze mini-ster, idioot dat hij is en nog blij ook dat het zo afgelopen is zonder te beseffen hoeveel schade en schande deze smeerlap nationaal a internationaal veroorzaak heeft voor ons land. Dat dit regering geen ene moer voelt wat anderen denken zegt al veel.


  Maak melding
 7. Suriname ratificeerde in 2007 de internationale afspraak om nationals die in buitenlandse gevangenissen zitten hun straf in eigen land te laten uitzitten. Naar zeggen van insiders zijn er plannen in de maak om Amerika te benaderen met het verzoek Dino toe te staan zijn straf in Suriname te laten uitzitten.
  In dat kader zou het resocialisatie plannetje van Bellie gezien moeten worden.
  Achter de schermen is men met overheidsgelden reeds lang voor de uitspraak bezig zaken te bekokstoven en worden gesprekken gevoerd.
  Het landbouw studeren plannetje is zelf niet van Dinootje afkomstig maar moet ook in dat kader bekeken worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES