Buitenlandse Zaken Suriname opgelucht na vonnis Dino

64

PARAMARIBO, 12 mrt – Het ministerie van Buitenlandse Zaken is opgelucht na het bekend worden van het vonnis tegen Dino Bouterse. Suriname hoeft niet meer te vrezen voor imagoschade.

De rechter heeft de terrorismeaanklacht afgewezen. De zoon van president Desiré Bouterse is wel veroordeeld, maar dan voor andere illegaliteit. “We hebben vanaf het begin gezegd – en dat heeft de Amerikaanse ambassadeur ook duidelijk laten weten – dat onze cultuur geen ruimte biedt voor deze zaken. Suriname kan op basis van de wijze waarop wij met elkaar leven en omgaan, noot een voedingsbodem zijn voor terrorisme”, zegt Lackin tegenover de Ware Tijd.

Het vonnis is in elk geval voor Suriname gunstig uitgevallen. “Ik ben blij dat nu erkend is dat we niets te maken hebben met terrorisme. We hadden de overtuiging dat er geen enkele grondslag was voor de terreuraantijging. We weten wie we zijn als volk en hoe tolerant we zijn tegenover elkaar en anderen. We waren wel bezorgd dat Suriname in verband werd gebracht met Hezbollah, die geen positieve naam draagt. We wilden niet geschaad worden ”, aldus Lackin.

- Advertentie -

64 REACTIES

 1. Het vonnis is in elk geval voor Suriname gunstig uitgevallen. “Ik ben blij dat nu erkend is dat we niets te maken hebben met terrorisme.

  Dit zou Lackin moeten hebben gezegd in plaats van het bovenstaande:
  “Ik ben blij dat het alles te maken heeft met coke en heel veel dollars en niet met terrorisme. Want wij terroriseren alleen ons eigen volk”
  Zie hier het beter klinkende en geloofwaardigere van een zichzelf noemde minister.

 2. Lackin ‘ede boro’; wij hadden voor 1960 geen diefijzer voor onze ramen omdat Surinamers niet inbraken in elkaars huizen, ik dacht voor 1980 dat onze Surinaamse cultuur geen coups zou voortbrengen, wij waren immers beschaafd en losten onze politieke meningsverschillen op democratische wijze op, ik dacht voor 1982 dat onze Surinaamse cultuur zou voorkomen dat wij elkaar om politieke redenen zouden afslachten. Wil Lackin ons uitleggen wat er zo bijzonder is aan onze Surinaamse cultuur dat wij geen terrorisme kunnen voortbrengen? Voordat Brunswijk ging samenwerken met Bouterse noemden de mensen uit de partij van Lackin Brunswijk (die Surinamer is) een terrorist, is Lackin dat vergeten?
  Waarom zou Dino, die bereid was en waarschijnlijk dat na 15 jaar nog steeds is (hij is net als Brunswijk een notoire recidivist), om drugs en wapens illegaal te verhandelen, daar is hij immers wel voor veroordeeld, ook, net als Brunswijk, geen terrorist kunnen worden?

 3. Ik pies WEER in mijn broek van het lachen.

  Volgens minister Onbenul van Buitenlandse Zaken heeft Suriname heeft reputatie schade opgelopen van de veroordeling van Dino.

  Dino is de enige zoon ooit in de wereldgeschiedenis van een regerend staatshoofd die de gevangenis in moet na een veroordeling,

  Suriname staat weer op de wereldkaart dankzij de familie Bouterse.

  Wat het nog erger maakt is dat Bouterse zijn zoon – een beroepscrimineel – PERSOONLIJK heeft benoemd tot hoofd van een Counter Terror Unit ( Mijn zoon behoort tot de allerbeste….) en dat Dino deze functie heeft misbruikt voor zijn criminele activiteiten. Ook nog nooit vertoond in de wereld.

  Geen imagoschade voor Suriname???

  Knettergek deze minister.

 4. Minister Edward Belfort van Justitie en Politie reageert kalm op de veroordeling van Dino Bouterse, de zoon van staatshoofd Desi Bouterse. “Iedereen kan veroordeeld worden. Iedereen kan een fout begaan”, zegt de bewindsman.

  Dus inderdaad, als Bel-Fort er zo over denkt, dan moet je ook optreden tegen degenen die fouten begaan want iedereen kan een fout begaan.
  Maar Bel-Fort, als dat zo is waarom pak je dan niet degenen op die geen uitvoer geven aan de oproep van een rechtbank om na te kunnen gaan als zij daadwerkelijk de fout in zijn gegaan.
  Je bent pas een veroordeelde als de rechtbank je schuldig heeft bevonden`. Maar als je nooit komt opdagen bij de rechtbank om gehoord te worden dan kan dezelfde rechtbank je niet veroordelen.

 5. Suriname hoeft niet meer te vrezen voor imagoschade ? Stelletje idioten, hoe kan Dino dan aan diplomatieke paspoorten komen? Dino moet medewerking hebben gehad van derden (ambtenaren). Ongeoorloofd in het bezit zijn van dit soort documenten is een strafbare feit. Wanneer komt de Surinaame OM in actie ?

  Dino is niet zomaar iemand, hij is de zoon van de president die ook geen al te beste imago heeft. Dus imago schade JAZEKER ! En die zgn investeerders kijken ook mee.

  Lackin “We wilden niet geschaad worden” ?

  Beste Winston er ligt nog dik dossier bij de Inter Amerikaanse Hof en de wereld kijkt mee.

  Have a nice day …

 6. -Aangezien zijn vader de baas is van Suriname ben ik er zeker van dat men in Suriname GEEN bewijsstukken van zal krijgen als het werkelijke zo is.
  Zie maar de vele vernietigen als het gaat om bewijslast.

  Wat ik vreemd is is dat de justitie nooit naar buiten is gekomen om te vertellen dat er geen bewijsstukken zijn voor valse paspoorten.

 7. Laat dit stuk even meneer lakei stomme oen, je zei zelf dat zij niet eens een gram bij dino hebben gevonden. Graag een korte uitleg betreft dit onderwerp.

 8. Zullen we Suriname voortaan Boutanie noemen?

  Alles in dit land is er op gericht om de belangen van de Bouterse clan veilig te stellen.

  Politie, douane, belastingen, rechters, politiek, media.

  Het is bij de beesten af.

 9. Lackin de slaaf van Bouta, weet zogenaamd niet dat Dino
  plannen maakte met “Hezbollah” om oefengronden/bases
  te verkrijgen in Sranan in ruil voor miljoenen. Ook claimde
  Dino een prive-Hezbollah-legertje voor zichzelf en voor de
  familieclan !

  De blanco diplomatenpaspoorten die Dino ter beschikking
  zijn zogenaamd ook niet bekend bij Lackin !

  Lackin ouwehoert gewoon onzin, terwijl jouw NDP-Hoofd-
  Terrorismebestrijding in de USA-jail zit !

  NDP-Hoofd-terrorismebestrijding die dealt in Coke !!! Mede/verdachten no de ini Sranang ?? Lackin go sribi !

  Imagoschade ?? President veroordeeld voor harddrugs-
  handel en ook de presidentszoon daarvoor in de bak !
  IMAGO-Sranan no de moro !

  Lackin, regering en president vinden het overigens normaal
  dat Hoofd CTU vanuit Sranan handelt in harddrugs !
  Neks no fout, geen spoor van een onderzoek OM naar
  misdaden Dino in Sranan !

  Binnenkort zal blijken wat de Bouta-clan heeft moeten
  inleveren bij Obama voor een lichte verzachting van
  het keiharde vonnis !

 10. Beste excellentie Lackin

  Allereerst lijkt het mij zinvol dat u het vonnis leest en door iemand die het begrijpend lezen machtig is laat uit leggen.
  Er is niet bewezen geacht dat de veroordeelde Dino B. wapens zou gaan leveren aan Hezbollah.
  Er is duidelijk gesteld dat Hebzucht de overhand gekregen had. Ofwel dat Dino B. omkoopbaar is. Als men dan in overweging neemt dat Dino B. in Suriname dicht bij het vuur zit en over originele diplomatieke paspoorten beschikte en deze met zijn eigen handtekening kon uitgeven, mag u aannemen dat de VS Suriname bij alles wat het doet zullen wantrouwen.

  Hoeveel meer Jokers kunnen er beschikken over staatsmiddelen en identiteitspapieren en die als echt uitgeven.

  Suriname is voor de Westerse wereld met dit Vonnis onbetrouwbaar geworden.

 11. Lackin hoe komt Dino aan de diplomatieke paspoorten en wie heeft die ondertekend.
  Suriname heeft immers al imagoschade opgelopen in 2010 want de wereld vroeg zich af hoe het kon dat een moordenaar president kon worden. Die schade is nog eens een keer bewezen hoe slecht het gaat met Suriname, die nu al een failstate is.
  Als je een moordenaar, rover en drugsdealer hebt als president dan ben je falende staat.

 12. Zoon, veroordeelde wapen en drugsdealer….

  Vader, press tevens veelvuldige moordenaar (misdrijf tegen de mensheid), veroordeelde drugsdealer…..

  enne lakei heeft het over geen imagoschade Su….

  hy wordt ook royaal beloond om alles wat krom is recht te lullen…

 13. Men kan pas opgelucht zijn als de balans is opgemaakt. Gelet op drugs-en wapencriminaliteit in deze zaak zie ik alleen maar dat Surinamers en de republiek Suriname negatief op de wereldkaart is geplaatst.

  Wat dat onder andere betekent, is dat Surinamers als ze vanuit Suriname naar andere buitenlanden gaan zeer streng en vernedert zullen worden behandeld. Ook de onschuldige Surinamers zullen hier de dupe van worden. Wat Dino B met zijn acties voor Suriname en de republiek Suriname betekent zullen Surinamers nog meemaken als ze op de luchthavens van oa USA, Nederland, Frans-Guyana ( grensplaats St-Laurant) , Frankrijk, EU aankomen en zullen vertrekken. Body-scan, fouilleren, honden die je besnuffelen, strenge bagage controle, ondervragen, lange wachttijden, onschuldig vasthouden, enz, enz.

  kortom Suriname zal hier schade van ondervinden, op korte en middellange termijn en langere termijn. Want wat gebeurd is, staat als een paal boven water.

  Een goede manier om dit weg te poetsen is om de DDB, NDP en de gangsters weg te stemmen op maandag, 25 mei 2015. Want als dat niet gebeurt, zie dan dat men Suriname als een drugs-en wapen doorvoerland blijft zien.

  Stree Def Stree, Wi No Sa Frede!

  Surinamers time4chan(ge)!

  Stem V7

  God Zij Met Ons Surinamer(s)!

 14. Lackin: “De zoon van president Desiré Bouterse is wel veroordeeld, maar dan voor andere illegaliteit.”
  @ Noem het beestje bij de naam, hij is veroordeeld maar dan voor drugstransport en wapenhandel. Dino was ook nog bereid om tegen betaling terroristen te faciliteren. Komt nog bijkijken een president die voor drugstransport veroordeeld is en mensenrechten heeft geschonden.
  Hoeveel imagoschade moet je nog meer hebben???

 15. @Henkes, zegt “Lackin ‘ede boro’; wij hadden voor 1960 geen diefijzer voor onze ramen omdat Surinamers niet inbraken in elkaars huizen”

  We waren toen ook straatarm, er was niets om te stelen.

 16. Het is cultuur bij de NDP: “Neks no fout.”
  Zou Dino levenslang hebben gehad, zou pa via spreekbuis Lackin hebben gezegd: “Ik ben toch blij dat Dino niet tot de doodstraf is veroordeeld, ma neks no fout.”

 17. Ach ja, dit is de aandacht afleiden van het feit dat de zoon van de president (ook) gewoon een zware crimineel is. Maar tegelijkertijd wel inzoomen op de afgewezen aanklacht en dat zo veel mogelijk benadrukken.

  Je zou haast denken dat het een staaltje hooggeschoolde politiek is.
  Maar ik denk meer uit onwetendheid gezegd, op de automatische piloot zonder erbij stil te staan dat het wel degelijk slim overkomt.

 18. De Staat Suriname is niet veroordeeld voor 11 jaar gevangenis straf in Nederland maar de hoofdverdachte Bouterse sr.
  Bij elkaar zijn sr en jr Bouterse goed voor 27 jaar gevangenis straf in het buitenland.

 19. De Amerikaanse rechter heeft niet over de (wan)daden van Suriname geoordeeld maar over die van DINO BOUTERSE.
  Suriname is niet gevonnist maar DINO BOUTERSE.
  Ergo : waar geen vonnis is, kan het ook niet gunstig uitvallen voor Suriname.

 20. Geen imagoschade? Een vooraanstaand lid, c.q. leidinggevende van de nationale anti-terreurorganisatie (en ook nog eens de zoon van het staatshoofd) was wel degelijk BEREID om het land voor een appel en een ei over te doen aan terroristen. Dat hij zich daarbij liet leiden door z’n eigen hebzucht én dat het geen echte terroristen waren (wat hij niet kon weten) doet daar niets aan af!
  Men heeft het zo vaak over vaderlandsliefde……..het mag duidelijk zijn dat die bij de familie Bouterse ver te zoeken is.

 21. Bouterse en de NDP mogen nog zoveel gezichtsverlies lijden, toch slagen ze op een of andere manier erin een positieve draai aan het geheel te geven; Dino is tot 15 jaar gevangenisstraf veroordeeld voor het willen verhandelen van drugs en wapens, maar hij is niet veroordeeld voor het willen faciliteren van terroristen, yipiee, yabedabedoo, hiep hiep hoera, wij NDPers en trotse vader hebben het altijd al geweten, hij is zo slecht nog niet als de politieke tegenstanders van zijn vader beweerden, hij is gewoon een braaf Surinaams engeltje, neks no fout, Bouta is en blijft onze halfgod, die alles onder controle heeft.

 22. Het afgespeelde was een val/Hinderlaag gecoordineerd door NL om de Pres DDB uit te schakelen van de Politiek, wat hun niet gelukt is.
  Zie je niet dat V7/VHP eisen aftreden van de Pres DDB, omdat zijn zoon D.B opgesloten is.
  Straks komt NL aan het woord met het zelfde reactie van V7/VHP.
  Politiek NL staat niet stil, maar gaat door met zijn val om deze Pres DDB uit te schakelen.
  Straks ga je ook horen hoeveel miljard Euro NL als ontwikkelingshulp aan NF/V7 gaat geven wanneer zij aan de Regeermacht gaan komen, terwijl ze nooit meer aan de macht zullen komen.
  Opmerking: Klopt wel dat NL al die tijd bezig was geweest met allerlei hinderlagen om onze Leider/Held/Nationalist/NDP Voorzitter/Pres DDB uit te schakelen, maar God beschermd hem nog steeds en voor altijd. Nog 5 jaar voor Pres DDB en NDP. Mijn Tantra Mantra is 6 mndn voor de verkiezing in werking getreden en ik zal heel binnen kort uit het hoofd reciteren en vragen naar God zegen van NDP verkiezing overwinning met 2/3 deel meerderheid.

 23. Leugenaar laken moet komen uitleggen hoe dino diplomatieke paspoorten kon krijgen en verkopen. Laat hem maar lullen om amnestie desie rustig te houden. Jammer dat de americanen niet een paar seals hebben gestuurd in Paramaribo om hem en zijn pappie op te halen.

 24. Wat een inbeelding! Hij verdraaid het bewust. Suriname is in het kwaad daglicht gesteld door dino. Het vonnis, goed of slecht is voor dino, niet voor SME. In elkgeval zou de Ebolaterroristen hier komen als het aan hem lag. Voor geld natuurlijk. Ik schaam me nu als Surinamer en dat komt door dino.

 25. @ Radjkoemar ghaja-ram

  Je hebt flink gefeest en gesnoven hé aangezien hij geen levensslang heeft gehad, maar ja als trotse paarse rat gun ik het je van harte.
  God bless you my friend.

 26. Aah. Suriname is een Al Capone staat geworden . Enigste land in de wereld die veroordeelden voor grote vergrijpen op Zanderij verwelkomt met poliitie en militaire staatseer. Over zes jaren gaan we dat weer meemaken.!!!

 27. Tja…………………………..Satudarah groep beweegt zich ook in Suriname.
  Klaarblijkelijk is Suriname het oord geworden voor bendes die in het buiteland als criminele organisaties worden bestempeld, zoals Satudarah, hebben nu vrij plaats in Suriname.
  Deze wereldwijde organisatie is bekend om haar drugs gerelateerde activiteiten: afpersing, liquidatie, witwassen, etc

  “Suriname qua vadis”.

 28. @Radjkoemar Rajaram,

  Waarom vraag je God niet om het welzijn van ALLE Surinamers ipv dat het alleen met de NDP goed moet gaan? Ik denk eerder dat je een tik krijgt van God voor je egoisme.

 29. Imagoschade is beperkt want China, Cuba, Venezuela, Haiti kijken niet verbaasd op van deze veroordeling. Zij halen zelf soortgelijke geintjes uit.

 30. Radjkoemar Rajaram, zelden zoveel onzin bij elkaar gehoord. Tijd om je paarse luier te verschonen.

 31. Radjkoemar Rajaram

  Opmerking: Klopt wel dat NL al die tijd bezig was geweest met allerlei hinderlagen om onze Leider/Held/Nationalist/NDP Voorzitter/Pres DDB uit te schakelen, maar God beschermd hem nog steeds en voor altijd.

  Zo vreselijke ziek in hun hoofd als Radjkoemar Rajaram zijn de Paarse Paupers nu. Het is te ziek voor woorden.

 32. @Armand

  hoe kom je er bij dat we in die tijd arm waren?
  De melkcentrale bezorgde je melk tot aan huis.’s Morgens had jij je lege fles bij de voordeur gezet en de melkman verwisselde dat met een volle fles melk en nam zijn muntje en de lege fles mee.
  En niemand die het in zijn hoofd haalde om met de melk vandoor te gaan.
  Nu stelen ze alles wat los en vast zit.Nu zijn ze arm.

 33. Henk Molenaar

  Ik pies WEER in mijn broek van het lachen.

  Volgens minister Onbenul van Buitenlandse Zaken heeft Suriname heeft reputatie schade opgelopen van de veroordeling van Dino.

  Dino is de enige zoon ooit in de wereldgeschiedenis van een regerend staatshoofd die de gevangenis in moet na een veroordeling,

  Suriname staat weer op de wereldkaart dankzij de familie Bouterse.

  Wat het nog erger maakt is dat Bouterse zijn zoon – een beroepscrimineel – PERSOONLIJK heeft benoemd tot hoofd van een Counter Terror Unit ( Mijn zoon behoort tot de allerbeste….) en dat Dino deze functie heeft misbruikt voor zijn criminele activiteiten. Ook nog nooit vertoond in de wereld.

  Geen imagoschade voor Suriname???

  Knettergek deze minister.
  >
  >
  Suriname stond al op de wereldkaart door Jou Wreeddadige Duivelse slavenmeester voorouders.
  als Nederlander moet jij je plek kennen met een wrede genocide onmenselijke geschiedenis als die van jou moet je heel snel zwijgen voor dat het jou wordt op gelegd dan mag je uit bangheid in je broekpissen en schijten! Jullie Nederlanders hebben geen recht om andere te veroordelen en ik ben heilige van overtuig dat die slaven houders allemaal in HEL Branden. Zoals men zegt de Zonden van je voorouders worden met het Bloed van hun nageslacht betaald!

 34. @Armand: Joe MPP, Als er iets te stelen is dan GA je en MAG je het volgens bote en lonnie het ook doen. Ga werken om voor je zelf te zorgen joe K-hole!!!! Dit is mijn ervaring en ik lul niet uit mn nek! En wie was straatarm? Geld is belangrijk voor jou no? Ser i ma gi wang dala!

 35. Velen van ons hadden jullie gewaarschuwd dat de Hezbollah niks anders dan Bullshit fantasie was van de Amerikanen en nu blijkt het bewezen door de rechter. Denken jullie nou echt dat Hezbollah een dood wenst heeft om in de achtertuin van Amerika activiteiten te ontplooien. Wie Hezbollah goed bestudeerd heeft weet dat ze ontstaan zijn door Israël en dat ze slecht 1 vijand hebben en daar blijven ze graag dichtbij om oorlog uit tevechten!

 36. Als een buitenlandse BUZA-minister deze rotzooi had uitgekraaid, dan had het volk reeds lang om zijn aftreden gevraagd.

 37. Zelfs ouderen die heel hun leven keihard hebben gewerkt om hun kroost groot te brengen, worden op hun oude dag BESTOLEN, BEROOFD, omdat volgens ARMAND er iets te stelen valt. Armand…, mi hoop joe a no mie matie mantje, ma if je dink so, da i kang njang mi mars.

 38. Elk Surinamer, of hij of zij nu paars, groen, geel, oranje of rood/wit is, moet zich straks realiseren dat wanneer ze hem of haar op Schiphol of Orly beetpakken en aan een 150% (Dino) controle onderwerpen, hetgeen inhoudt dat ze in al je lichaamsholten gaan wroeten terwijl ze het geheel met een zaklamp bijlichten, dit een van de weinige beloften is, die de regering Bouterse ons in het vooruitzicht stelde, die inderdaad gerealiseerd is in de haast afgelopen vijf jaar, hij beloofde immers ‘fu let a faya baka’ (hij zou het licht weer laten schijnen) en dat heeft hij met behulp van zijn zoon twee maanden voor de verkiezingen mooi voor elkaar gekregen.

 39. Deze lacking beweegt ook zijn lippen om te zeggen dat Suriname zich niet hoeft te schamen want de beste van de beste wilde Hezbollah niet naar Suriname halen. Wat de beste van besten wel heeft gedaan is cocaine en wapens smokkelen en daarvoor heeft hij 16 jaar cel gehad. Deze gasten laten aan een ieder hun schaamlippen zien voor 1 dollar.

 40. Srafu Lackin : het is toch NIET ZO ERG mang ! Er zit geen
  terrorisme-veroordeling bij !

  WEL is sprake van :

  Een criminele zoon van een zittend staatshoofd !

  Een Surinaamse topman-terreurbestrijding die in Harddrugs
  en Wapens dealt !

  De staatsveiligheid die in gevaar is en de niet funktionerende
  veiligheidsdiensten !

  Een vader, zittend staatshoofd, die ZELF ook tot ELF jaar
  is veroordeeld voor Harddrugshandel !

  Nu de zoon ook voor Internatioanle Harddrugshandel en Wapenhandel !

  Er is misbruik gemaakt van staatsmiddelen, gebouwen,
  faciliteiten etc om de zware misdaden te plegen !

  Er zijn door Dino ernstige midsdrijven gepleegd op
  Surinaams grondgebied, ook misdrijven tegen de staat !

  Het blijkt dat de familie-clan Bouta bereid is ons Volk voor
  GELD te verkopen aan een terreurorganisatie !

  Uit de opgenomen gesprekken is ook gebleken dat het doel
  was middels de terreurgroep het Volk blijvend te gaan ONDERDRUKKEN ! Een eigen prive-Hezbollah-leger
  was geeist !

  Maaarrr het valt mee,volgens de Sribi-Srafu mr Lackin !

  Heeft zijn HERSENS uitgeschakeld voor de familie-clan !

  PS : Sranan kom op met een parlementair onderzoek of
  met de onafhankelijk onderzoek van de Verenigde Naties !
  De staat Sranan dient te worden beschermd tegen terreur
  en zware maffia, de staatsveilihgheid en de rechtszekerheid
  zijn in het geding !

  Wanneer het Hoofd terreurbestrijding zo ernstig faalt en
  16 jaar de bak in gaat voor internationale misdrijven, dan is
  het staatsapparaat VERROT !

 41. De soap Suriname gaat gewoon door.
  Maar de rechter ging daar niet in mee. “Het is niet bewezen dat met deze wapens een aanslag op Amerika zou worden gepleegd.
  Dat is mazzel maar dat wil niet zeggen dat Dino geen contacten onderhield met Hezbolah en wapens verkocht.
  Hij heeft dus als dienaar van de overheid van Suriname en zoon van het staatshoofd misdaden gepleegd.
  Iedere president in de wereld zo dan aftreden.
  Maar in de soap Suriname stelt dit figuur zich weer verkiesbaar.
  Hoe kun je zo,n land nog serieus nemen.

 42. WAAR is het rapport van het eigen onderzoek van de staat dat toen met veel bombarie is opgestart toen Dino is gearresteerd???
  Het zal wel weer een schijnbeweging zijn geweest net zoals veel zaken die onze regering aankondigd.

 43. FRONTLINER,ben je echt zo dom???? hij is daar niet op veroordeelt omdat hij heeft meegewerkt sukkel!.En het imago van Suriname is al sinds Bouterse aan de macht is kapot.Als niemand wil investeren in je land dan heb je schade stel debielen.En het mooiste is hoe dan ook amnestie wet of niet Bouterse gaat hangen.Na 16 jaar kan hij ook nog worden uitgeleverd hahaha.

 44. Enige commentaar van Frontliner is weer om de slavernij er bij te halen bij een actueel probleem.

  Beste Frontliner, graag commentaar op de veroordeling van Dino van 3 dagen geleden zonder de slavernij er bij te halen. Zo achterhaald en het werkt echt niet meer.

  Je bent een zielige paarse kontenlikker. van de Bouterseclan.

 45. Best wel handig deze site, als je tussen alle ingewikkelde zaken van de dag het toch nog even simpel wil houden. Hier kom je aan je trekken als je wil ervaren hoe bekrompen bepaalde mensen kunnen zijn en denken. Sterker nog; je kunt er gewoon om lachen in plaats van boos te worden omdat je je terdege bewust bent met welk soort je te maken hebt.

  Het beste voorbeeld is “Radjkoemar Rajaram” die volgens mij al veels te veel ramtahal op heeft. deze mensen zouden eigenlijk in bescherming genomen moeten worden. Best wel zielig!

 46. De veroordeling van Dino dient een hoger doel en heeft niets te maken met de VS schoonhouden van drugs. Als dat het geval was dan was er al een hoge betonnen muur gebouwd aan de zuidgrens van de Verenigde Staten. Wat Amerika met dit vonnis wil is President Bouterse chanteren (blackmail) als hulp in de strijd tegen Venezuela. Amerika wil het bewind daar ten val brengen en de strafvermindering voor Dino zal afhangen van de steun die zijn vader aan de Amerikanen biedt. Het is niet verwonderlijk dat op de dag van de Unasur vergadering de arrestatie van Dino bekend werd gemaakt. Dat is om een duidelijke boodschap aan de Unasur af te geven.
  De vraag is of Bouterse de vrijheid van zijn zoon ondergeschikt gaat maken aan de soevereiniteit van Zuid-Amerika en dus weigert hand en spandiensten te verlenen aan de Amerikanen, of dat hij tot zwicht en zich door de Amerikanen als stroman laat gebruiken.
  Vreemd genoeg heb ik president Bouterse niet gehoord in de regionale afkeuring van de uitspraken van Obama dat Venezuela een bedreiging vormt voor de Amerikaanse veiligheid. Wellicht begint het chanteren al te werken

 47. @ Frontliner

  Henk Molenaar vertegenwoordigd niet de Nederlandse regering die graag zaken wil doen met Suriname. Het gaat economisch niet goed in Europa en Nederland heeft teveel hinder ondervonden van die Romeo Hoost en consorten. Vandaar dat hij niet eens meer op de radio of tv wordt uitgenodigd. Hij is simpelweg niet meer belangrijk. Daarom wordt Gerard Spong ingezet om toch nog het vuur brandend te houden maar is een aflopende zaak
  Was met veel bombarie aangekondigd dat de nieuwe combinatie V7 Bouterse verpletterend zou verslaan, inmiddels moeten we constateren dat het einde van de NPS en de rest van de kleine subversieve partijen nadert. Het volk heeft duidelijk de richting aangegeven die men in Suriname wilt. Men is moe van de polariserende krachten die verenigd zijn in V7 die niks met vaderlandsliefde te maken hebben en ook niet met de ontwikkeling van Suriname. Het probleem met V7 is dat zij te lang zijn blijven vastzitten in de haat tegen Bouterse vanwege de decembermoorden. Een onderwerp die de jonge bevolking van Suriname wil vergeten en graag door wil gaan. Met de decembermoorden scoor je geen punten meer in Suriname.

  Wie zijn kaarten had gezet op Santhoki moet nu constateren dat Santhoki het niet gaat worden. Misschien heeft hij (Santhoki) teveel gehoopt en gedacht dat Hindoestanen een blok vormen in Suriname en dus massaal op de VHP gaan stemmen. Santhoki is een Hindoestaan met zijn wortels in India, maar er zijn inmiddels talrijke Hindoestanen met hun wortels in Suriname. Ze voelen zich Surinamer en willen niet gebruikt worden als pion tegen Bouterse omdat Bouterse niet een Hindoestaan is.

  Ik wil zien of Henk Molenaar na 25 mei samen met zijn vrienden hun hobby hier gaan voortzetten of gaan ze het nu over Dino hebben? In dat geval kunnen ze nog 6 jaar hier vertoeven en de vraag is of de rollator en scootmobiel dan niet aan vervanging toe zal zijn?

 48. @ Henk Molenaar

  Al deze klootzakken moeten weer aan de ketting,slaaf of niet het zijn criminelen!

 49. Hallo,
  Die ene meneer van die olifant wil president van het land worden!!!
  Op welke manier?
  Als je president van een land bent dan ben je president van iedereen anders moet je geen president van een land worden.
  In plaats dat deze meneer voor Dino Bouterse opkomt, kraait hij alleen maar onwaarheden.

  Het volk zal hem zeer kwalijk nemen, en hij zal heel hard worden afgestraft.

 50. @ Henkes,

  Heb vorig jaar gereisd naar en van SME, maar had geen last van 100% controle. En de jaren daarvoor ook niet. Maar ik heb nog een vraagje aan jou Henkes: ben je wel eens in Aruba geweest? En op Curaçao? En Trinidad? Jamaica? De Dominicaanse Republiek? St. Vincent, Argentinië, Brazilië, enz..? Wonder boven wonder hebben de meeste huizen in die landen ook diefijzer/dievenijzer. Hoe zou dat toch komen Henkes? Dacht namelijk dat er alleen in SME diefijzer bestond. Totdat ik in het Caraibisch gebied ging reizen. Je weet niet wat je ziet en je valt van de ene verbazing in de andere verbazing. Is een aanrader hoor Henkes: rondreizen door Zuid-Amerika. Er gaat een wereld voor je open.

 51. aah..welke van die zg ministers of staatslieden is recent naar Amerika geweest? Of heeft niemand het nog aangedurfd?

  Want als officiele paspoorten zomaar door clanleden kunnen worden aangevraagd en die worden notabene getekend en verstrekt door ministers dan is er een regionaal risico voor de omringende landen. Die zullen wel een woordje willen spreken met deze zg hooggeplaatsten.

 52. Lackin weet van die grote str0nthoop van verderf toch iets positiefs te maken.
  Knap hè, van ons lackeitje!

  Hezboelen, dat zullen ze doen met dinootje de komende 16 jaar daar in USA prison!

 53. Is het niet de mini-ster van Buitenlandse Zaken die diplomatieke paspoorten uitgeeft en ondertekend ?

  Dus Lackin weet er meer van of zie ik het verkeerd ? Er is wel degelijk iets met de Hetzbola want waarvoor had hij de diplomatieke paspoorten voor nodig ?

  vreemde zaken ! maar de schade en schande voor Su kan niet meer terug gedraaid worden .

 54. @ sjang

  Gevangenen VS vaak nog in boeien gedurende bevalling, dit pik ik niet hoor,stel dinootje moet bevallen wat dan moet het ook zo. No mang ik schrijf zo een brief naar Obama en zal hem smeken dinootje een menswaardige behandeling te geven.

  英文官网

 55. wat is dit gvd voor een paars populistisch lulverhaal. Deze levensgevaarlijke draaideurcrimineel gaat voor 16 jaar de bajes in. Duidelijker kan het niet. Weer typisch zo een Surinaams laffe en misplaatste verklaring. Mega-criminelen zijn het in die a-sociale narco-staat.

 56. ECHTE RECHTER : terrorismeaanklacht niet bewezen,

  WEL WAAR is dat presidentszoon DINO :

  “Bin wanni seri a kondre dji dorosei sma” !

  Geldzieke, anti-Surinaamse crimineel !!

  De criminele Bende moet uit het machtscentrum !

 57. Misschien redenen voor een vrije dag om dit te vieren.
  En al was het zo.Neks no fout toch.

 58. @sjang!

  Jij bent zeker een illegale chinees die nonsense uitkraait. Hij heeft een lichte apartheid in zijn reaktie vermeld.Ik vraag me af als chinees komt hij voor Dino op. Geen denken daaraan !!!.Daarom moet hij eerst in zijn eigen ziel kijken dan voor andere verpesten.

 59. @AHE

  Ik moet wel vaak lachen om de onzin die je schrijft. Maar, ga door want het is vermakelijk.

 60. Gaat Dino Green crad krijgen?
  Mogen de vrouwen en kinderen naar de US dan?
  Zullen ze steun krijgen daar?
  Wanneer gaat hij een US paspoort krijgen?
  Na 16 jaar zal dat zeker zo zijn en moet hij dan zich laten naturaliseren in Surime.
  Gaat Suriname hem toelating of visum verlenen om hier te komen.
  Zal hij misschien van geslacht willen veranderen?
  Al deze vragen houden mij bezig, ik leef mee met hem !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.