donderdag, mei 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRuim driehonderd kilo marihuana op Surinaamse haven

Ruim driehonderd kilo marihuana op Surinaamse haven

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 11 mrt – Op de Nieuwe Haven in Paramaribo is ruim driehonderd en vijftig kilogram marihuana in beslag genomen. Dit meldt het Korps Politie Suriname, KPS. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Het betreft de zogenaamde Yami weed of geperste marihuana. De partij is in beslag genomen en er wordt een justitieel onderzoek ingesteld. Onder meer wordt nagegaan hoe zo een grote partij op de haven terecht is gekomen. De marihuana was verpakt in ruim honderd en dertig pakjes. De pakjes zaten in zeventien tassen.

De drugs zijn eerder op de dag ontdekt en waren klaarblijkelijk bestemd voor export. De vangst is een van de grootste voor dit jaar. In een haven van buurland Guyana is eerder dit jaar ruim honderd kilogram cocaïne ontdekt op een boot. Het vaartuig bleek uit Suriname afkomstig. Tot nog toe zijn in die case geen aanhoudingen verricht.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. de vraag moet zijn zat het tussen groenten voor export van onze hardwerkende telers met hun inkrimpende Toko. Dit noemt men een mislukte adrenaline shot toedienen om de sluitende buitenlandse toko ’s tegen te gaan! Men vraagt zich af hoe het op de haven terecht gekomen is wat een domme vraag kijk naar de groente transporteur en zie de netwerk!


  Maak melding
 2. Nederland is zelf grootverbouwer en exporteur van marihuana, dus voor export naar Holland zal het niet zijn bedoeld. Voor welk land dan wel?


  Maak melding
 3. Wat ik dus altijd schandalig vind van het openbaar ministerie en de Surinaamse Politie is dat er altijd drugs in beslag worden genomen maar dat er niemand wordt aangehouden.

  Ligt dit aan het openbaar ministerie en politie die dan corrupt zijn, aan de politiek of de lange arm van de drugsmaffia?

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES