‘Kiezers gaan niet stemmen op NDP, ondanks smeekbede’

43

PARAMARIBO, 4 feb – De publieke smeekbede met knieval van minister Rabin Parmessar is niet bepaald in goede aarde gevallen. Menigeen gniffelt of brult zelfs, hoewel sommigen het buitengewoon gênant vinden. Parmessar smeekt de kiezer om vooral zijn politieke partij NDP te gedenken.

Dat moet dan op vijf en twintig mei, wanneer Surinamers voor een moment de dienst zullen uitmaken. Parmessars opvoering was tijdens een toespraak op de wijkvergadering van de NDP. Zo er al zijn die onder de indruk raakten, geldt het niet iedereen. “Parmessar kan de voetzolen van de kiezers likken, toch gaan zij niet stemmen op de NDP”, zegt parlementariër Mahinder Jogi (VHP) tegenover Dagblad Suriname. De knieval is eerder een zwaktebod.

Als Parmessar wist dat hij kon bogen op goed beleid, had hij niet door het stof hoeven te gaan. “Want anders ga je de mensen niet bedelen dat ze op je moeten stemmen. Het is toch logisch dat de kiezers dan automatisch op je gaan stemmen? De NDP zou namelijk al vijf jaren propageren dat zij goed werk heeft verricht. Maar ondanks vijf jaren regeerverantwoordelijkheid zijn zij niet erin geslaagd enige wijziging te brengen in de leefsituatie van de burgers”, aldus Jogi.


43 REACTIES

 1. Wij hebben niet gepresteerd maar stem alsje blieft op ons zodat we weer 5 jaar kunnen stelen en roven. Aldus de boodschap van de NDP.

  Normaal stemmen kiezers toch op grond van een verkiezingsprogramma?? Of gelden ook hier in Suriname aparte regels???


  Maak melding

 2. Crimineel Bouta moet worden afgewezen door de kiezers. De Hoge Raad heeft 3x in hoger beroep DDB de Crimineel afgewezen. Let op wie in het Kabinet van DDB zitten: Ali Baba, Boerenveen, Linscheer stuk voor stuk CRIMINEEL.

  Ik hoor Ramon roepen op een podium dat het Buitenland Dino zal gebruiken om Crimineel Bouta een hak te zetten. Over Henk Herrenberg wil ik het niet eens hebben. Deze man denkt dat wij in de jaren 80 leven met zijn BEDREIGINGEN.

  25 MEI STEM DEZE CRIMINEEL WEG, STEM DEZE CRIMINEEL WEG.


  Maak melding

 3. Tjuku Rap:
  Ik doe alles voor een tjuku
  De zak van me bruku
  Is bol van de duku
  Die duku van die tjuku
  Kom, neem een luku
  Je hoeft niets meer te suku
  Alles wordt betaald met die duku van die tjuku
  Gooi weg die buku
  Neem nog een kuku
  En geniet van die tjuku!


  Maak melding

 4. Als geld niet helpt en loze beloften mensen aan het denken zet en DDB niet verschijnt omdat hij waarschijnlijk droga in zijn lijf heeft en dan op je knieën vallen en mensen smeken om hun stem!
  Zelfs een hond gaat niet watertanden voor loze beloften (lees een kunst bot) laatstaan de sranang mangs tenzij Para-misser denkt met wezens te maken te hebben die geen moment zelfs kunnen denken.
  Hoe laag kan je zijn gevallen???????????
  Je gaat alleen op je knieën in de kerk en tijdens gebed en tijdens een aanzoek (will you marry me) of tijdens het hebben van seks.
  Maar zowaar gaat de Para-misser voor iets anders op zijn knieën


  Maak melding

 5. Ja, Paraman, RobG, Afu Agu, etc., etc., ect. gaan wel op
  de Nationale Doden Partij stemmen!

  Oh, wacht even, wacht even, wacht even dat kan niet,
  ze wonen in HOLLAND. Daar krijgen ze wekelijks hun
  (a)sociale uitkering.


  Maak melding

 6. We smeken om te voorkomen dat het volk op V7 stemmen, omdat de leiders van V7 krijgsgevangenen,landverraders handlangers,knechten,slaven,ondergeschikten van NL zijn en een combinatie waarvan de Baas boven baas NL is die SU wederom kolonie wil maken en al het rijkdommen op een sluwe manier eruit wil melken om hun schulden af te lossen en hun volk te onderhouden, want SU is de 17ste rijkste land ter wereld.


  Maak melding

 7. “Kiezers gaan niet stemmen op NDP,” “aldus Jogi.”

  Is men echt zo desperate, had men echt niemand anders om te citeren, deze man zou je met een hele grote boog voorbij moeten lopen.

  De naam jogi in je artikel, is een hele grote afgang zoveel is wel duidelijk.


  Maak melding

 8. Duidelijk helemaal uit proportie gehaald… Hij smeekte niet voor nog 5 jaar NDP…

  Hij smeekte voor het niet stemmen voor V7. Omdat ze al hetgeen nu is opgebouwd zullen vernietigen.


  Maak melding

 9. Meneer 6000 vierkante meter gratis grond en een grote rover binnen de VHP na subtiele rover Santhoki doet en zegt van alles om in de picture te blijven. Was het niet dezelfde Jogi die zei dat hij werd achtervolg door donkere geblindeerde auto’s die foto’s van hem maakten. Waarschijnlijk heeft die Yogi nog een paar openstaande rekening van een colombiaanse GROENTEN transport transactie en de geld eisers kwamen hem dat duidelijk maken dat ze weten waar Jogi de Zwerfkat woont. Wanneer Jogi de RoetMop zijn mond opendoet kom er alleen maar leugens uit. Minister parmessar heeft gelijk , wat Parmessars deed is de NDP aanhang vertellen wat de NDP in 4,5 jaar voor het land gedaan hebben. De NDP heeft meer voor elkaar gekregen dan de 15 jaar VHP en NPS en dat zat jogi dwaas dus doet hij wat een goede leugenaar altijd doet , de feiten omdraaien van iemand zijn sterke punten naar zwakke punten veranderen met leugens en hopen dat mensen zoals Ray en andere frontjes op waterkant er een stimulanstoot van krijgen.


  Maak melding

 10. Henk Herrenberg als surinaamse ambassadeur in nederland tijdens de 8 december 1982 moorden op de persconferentie van hem in Den Haag aan Nederlandse journalisten: Er worden hier geen vragen gesteld. Het is mijn persconferentie.

  Henk Herrenberg, de man die geen visum kreeg van de Amerikaanse Ambassade om zijn broer die in de USA woont te bezoeken.

  DBD heeft ook zelf problemen met de USA

  Zie daarom ook zijn stomme reactie tegen Chan Santhokhi.
  Al die mensen die de aanval op de VHP openen, worden gewoon voor schut gezet. Het zijn gewoon lichtgewichten die het volk zand in de ogen willen strooien.

  Volk van Suriname let op.

  DDB noemde u vijanden van Suriname.
  DDB noemde u lui.

  Volk van Suriname, waarom zou u op de NDP stemmen of DDB stemmen als die man jullie vijand noemt en lui.
  Volk van Suriname DDB heeft nooit gewerkt in Suriname en is toch de rijkste man van Suriname. Wie is er dan lui?

  Volk van Suriname DDB is de grootste crimineel en het is de schuld van DDB dat u in heel grote armoede en ellende leeft. Zie de jaren 80 van de vorige eeuw,
  – waar de winkels van Suriname leeg waren,
  – geen medicijnen,
  – ontwaarding van Surinaamsgeld,
  – hongersnood,
  – dozenpost met goederen en medicijnen uit Nederland naar
  Suriname,
  – geld overmaken van Nederland naar Suriname,
  – Suriname was skeer en is hard op weg nu weer skeer te worden,
  aannemers die niet uitbetaald worden voor geleverd werk, zie de
  Carolinabrug/ De aannemer wacht nog steeds op zijn geld, enz
  – remember de jaren 80 van de vorige eeuw: wissel, wissel, wissel,
  beatrix, Reagan,
  – remember moiwana 86, moeders en kinderen, baby’s die werden
  doodgeschoten,
  – remember de strijd van jungle commando en DDB
  – remember Albina die door DDB in marineboten in brand werd
  geschoten en zie hoe Albina er nu uit ziet, vies en vuil, stinkt,
  krotten en heel veel armoede, een grote rotzooi,
  – remember 8 december 1982 moorden
  – de lijfwachren van Brunswijk die werden vermoord,
  – inspecteur gooding die werd vermoord,
  – Roy Horb die werd vermoord,
  – vele marrons uit Marowijne die wegvluchten naar Frans-Guyana
  om hun vege lijf te redden van DDB en daar een veilig
  heenkomen zochten en nu nog steeds in Frans Guyana wonen,
  anderen vluchten naar Nederland, Nederlandse Antillen,
  Nederland, enz.

  DDB en de Gangsters zijn de grootste criminelen die Suriname gehad heeft sinds 25 februari 1980. Hij is een van de rijkste mannen van Suriname, maar deze man heeft nooit in Suriname gewerkt en noemt Surinamers lui en vijand.

  Hoe kunnen Surinamers dan achter zo iemand lopen en voor hem juichen, terwijl hij jullie uitlacht en ziet hoe dom jullie zijn. Jullie in armoede leven en hij met jullie geld in een groot huis, in dure auto’s .rond rijdt, met het SLM-vliegtuig overal naar toe reist en vele passagiers dupeert.

  Surinamers wordt wakker en gebruik u verstand.

  DDB is jullie vijande
  DDB is een vriend van Maduro van Venezuela, die net zo met zijn volk omgaat als DDB met jullie
  Andere landen die dat doen zijn:
  – Equatoriaal Guinee, Obiang.
  – Noord-Korea – Kim Jung -IL
  – Egypte,
  – Syrie
  – Rusland – Poetin
  – Cuba – Fidel en Raul Castro

  Surinamers wordt wakker en kies voor de democratische rechtsstaat en niet voor de dictatuur.

  Ben ik nu zo slim of zijn jullie zo achterlijk?

  Oe gebruik oe tong tong

  Stem op V 7

  God Zij Met Ons Suriname.


  Maak melding

 11. De frontjes op waterkant even diarree bezorgen!
  bron GFC nieuws
  President Bouterse Synoniem voor sociaaldemocraat
  De bevolking van Suriname heeft uiteindelijk een volkspresident die de noden van het volk kent en zich daarom ook focust op het armoedeproblematiek in het gehele land.
  De NDP is een sociaaldemocratische partij. Toen de NDP het roer(tezamen met de overige coalitiepartners) in handen nam, sloot president Desi Delano Bouterse een sociaal contract met het volk van Suriname. De drie ‘sociale wetten’ werden toen aangenomen op vrijdag 29 augustus 2014. En ik heb het ter verduidelijking over de wetten: Algemeen Pensioen 2014, Nationale Basiszorgverzekering en Minimum uurloon. Opgelucht kunnen we nu zeggen dat Suriname een sociaalzekerheidsstelsel heeft, ondanks het werd geboycot door Nieuw Front, BEP en de Pertjajah Luhur. President Desi Delano Bouterse verdient een welgemeende schouderklop van Suriname en we zijn hem vooral dankbaar voor alles wat hij tot nu toe heeft gerealiseerd binnen 4,5 jaar voor land en volk. Wat ik nog graag wil zijn preventieve maatregelen om de criminaliteit in te dammen en het Fiso- system te herstellen.
  Om een paar essentiële verworvenheden van regering Bouterse en Ameerali op te sommen:
  • De ontelbare gronduitgiftes> AAN HET VOLK niet als de NPS en VHP die alle partijleden grond hebben gegeven.
  • Verhoging AOV en kinderbijslag
  • De naschoolde opvang
  • Spoedeisende Hulp Sint Vincentius Ziekenhuis
  • De gouddeals
  • Succesvolle Bigi Sma Dey’s
  • Stadsverfraaiing
  • Elektrificatie
  • De bouw van de Carolina, Uitkijk en Saronbrug
  • Ziekenhuis Wanica in aanbouw
  • Watervoorziening
  • Ziekenhuis Wanica
  • Economische groei
  • Bouw internaat Atjonie
  • Schenking computers en ICT- lokalen aan verschillende scholen in het land.
  • Een buitenlands beleid gebaseerd op Internationale solidariteit
  • Decentralisatie
  • Waterkant
  Volk van Suriname, ik vraag u om productief te zijn en dit mooi land met vereende krachten op te bouwen. Laten we vooral het negatieve elimineren, we hebben de potentie, geloof in eigen kunnen!
  Opo, kondreman un’ opo
  Sranangron e kari un’
  Wans’ ope tata komopo
  Wi mu’ seti kondre bun.
  Strey de f’ strey,
  wi no sa frede
  Gado de wi fesiman.
  Eri libi, te na dede
  Wi sa feti gi Sranan.


  Maak melding

 12. Ay Mi Pappie….Kijk wie nou op de Knieval is geweest bij een Massameeting van NDP. Deze Parmessar wil zeker de nieuwe Pres van Suri worden. Deze Paarse boeven moeten niet meer terugkomen als regeerders. Want ze bedonderen de arme Suri gemeenschap met allerlei beloften,maar niets hebben ze het waar gemaakt. Hup,weg die Rotzooi dan!!!


  Maak melding

 13. “Frontliner en fts”

  Kan ik de fles awarra champagne al ontkurken
  vanwege de overdracht van de 17999 st. Ballast Nedam
  sleutelklare woning?! En nu een geargumenteerd antwoord
  graag.


  Maak melding

 14. @Ray

  Dat je een oerstomme racistische ko-elie bent weten we inmiddels. Dat je werkloze klaploper bent dat weten we ook gezien het grote aantal reacties dat je elke dag hier plaatst. Jij schrijft de meeste reacties omdat je geen flikker te doen hebt. Maar wat ik het meest stuitend vind, is het grote aantal copy


  Maak melding

 15. @Ray

  Dat je een oerstomme racistische ko-elie bent weten we inmiddels. Dat je werkloze klaploper bent dat weten we ook gezien het grote aantal reacties dat je elke dag hier plaatst. Jij schrijft de meeste reacties omdat je geen flikker te doen hebt. Maar wat ik het meest stuitend vind, is het grote aantal copy and paste reacties van jou. Man, kun je niet zelf wat bedenken of heb je daar de hersenen er niet voor. Je komt op me over als een achterlijke ko-elie met een heel klein pikkie maar wel een groot minderwaardigheidscomplex.


  Maak melding

 16. parmessar op zn knieen , op zn hoofd , op zn rug , op zn platte bek.
  het zou niet uitmaken wat hij zou doen, men zou altijd wel wat te zeggen hebben.
  de ndp heeft parmessar en de vhp heeft mansaram.
  de ndp heeft doekie en de vhp heeft jogi.
  bouta ……..santhokie. enz .
  in de polatiek moet je toneel kunnen spelen.
  laten we eerlijk zijn , de periode voor de verkiezingen zijn de leukste periodes om mee te maken in suriname.

  just s[h]it back and enjoy the show


  Maak melding

 17. Een grootste nationale partij NDP met de grootste aantal zetels in SU en die dag op dag blijft groeien en waarin alle etnische groepen participeren wil NF/SP/V7 een bundeling van kleine etnische partijen die niet in SU belang, maar voor NL belang een onderlinge strijd voeren is Adharma/Geen Plicht Onrecht/oneerlijk.
  Uitslag verkiezing in 2010 zijn bewijsmaterialen
  NDP =========== 18 zetels = mix alle rassen=eenheid vorme
  VHP =========== 08 zetels = alleen hindoestanen verdeeldh.
  PL ============= 06 zetels = alleen javanen verdeeldheid
  NPS ============ 04 zetels = alleen creolen verdeeldheid
  Deze bovengenoemde 3 partijen(V7) samen zijn het totaal 18 zetels terwijl
  de NDP alleen 18 zetels had.
  Dus niemand kan de NDP breken.
  Surinamers/volk/massa/burgers worden jullie aub wakker en blijf de NDP ondersteunen.
  Ik verwacht meer overlopers van V7 naar de NDP.
  Ik heb geen probleem met NL, ze willen SU helpen met geld, maar willen meer dan 100 x van dat bedrag terug verdienen en ze willen ook hun vijand DDB/NDP uitschakelen/met wortel en tak uitroeien om al die voordelen te bereiken ivm ontwikkelingen van zijn eigen land.


  Maak melding

 18. Hallo Mahinder Jogi jij met je tamil snor en oogkleppen. In 15 jaar Venetiaan regeer operiode wat hebben jullie allemaal gedaan voor het volk, jullie waren de hielenlikkers van de Hollanders. Hoeveel gronden heb jij niet gepikt van de arme mensen op Saramacca. Jij moet je dooschamen dat je zelf de speeltuin heb onteigend. Het VHP huis bestaat alleen uit gierige jaloerse hindoestanen die mekaar beconcureren. Ik ben zelf een hindoestaan maar altijd spijt van ge had dat ik 2 keren op deze partij heb gestemt mede dank door de smeek bede van de wijlen heer Lachmon op een wijk vergadering te leiding 10 bij Jaiwanshop. NDP zit maar 4.5 jaar en heeft toch veel bereikt, maar wat jammer dat corruptie en criminaliteit hoge prioriteit verdiendt bij deze regereing. Bouta mag nog 5 jaar blijven en krijgen we nog 6 bruggen.
  Een ding die we zeker niet moeten vergeten, in de jaren tachtg heeft Bouterse Comm:weytingweg op nieuw laten asfalteren voorzien van straat verlichting en waterleiding. Zijn nog meer van de positieve punten die ik kan noemen vergeleken met de VHP.


  Maak melding

 19. Ik wil alleen een ding opmerken: LAAT DE REGERING NOG 5 jaar regeren en dan doen wat er gezegd is: de grond uitgifte van de afgelopen 15 jaar Echt onderzoeken. Ik vind dat er teveel nieuwe projecten in Commewijne worden gestart door een bepaalde slag mensen die we vroeger niet zoveel daar niet zagen.


  Maak melding

 20. Wat een zielige vertoning van die vent. Hoe vaak heeft hij (Premesar) die dag mevrouw Bouterse niet op de podium gevraagd. Zo zielig en hypocriet allemaal!!!! Hier wordt ik verdrietig van. Suriname is na de komende verkiezingen niet het zelfde.

  Groet,Ram Ram, Goeda Hafies(Veel wijsheid!!!)


  Maak melding

 21. Parmessar is eerlijk en openlijk geweest en geen volksbedrieger als VHP ers.
  Voorzitter van een van de grootste regie organisatie zit ook bij de VHP die nu al proclameerd om te stemmen op de VHP zodat hij minister van OW kan worden.
  Zijn de plaatsen voor de Ministers al bekend ?zoja kan v7 dat presenteren.zoniet waarom wordt dat aan het domme vhp ers dat voorgehouden en wel door een voorzitter.


  Maak melding

 22. beste flexara

  waren alle hindostanen maar zoals jij.
  ruimdenkend en niet racistisch.
  sterker nog , het hele surinaamse volk zou zoals jou moeten denken.
  men is in su etnisch bezig en dat leid tot niets.
  ik ben bang dat het in de toekomst alleen maar erger gaat worden .
  op dit forum kan je al lezen hoeveel haat zaaiers er zijn.


  Maak melding

 23. @ Radjkoemar Rajaram

  U vergeet met uw analyse 1 belangrijk ding. Het aantal zetels is het resultaat van het kiesstelsel. Dat stelsel is niet rechtlijnig en evenredig en vertekend daar door de uitslag.

  Mega heeft in 2010 met 40,22% van de stemmen 23 zetels gehaald
  Front en VA hebben in 2010 met 44,63% van de stemmen slechts 20 zetels gerealiseerd.

  Ofwel door de opsplitsing heeft men met 10% meer stemmen 15% minder zetels gerealiseerd. De kans op de zogenaamde restzetels wordt met een grotere

  Het kiesstelsel heeft rare consequenties omdat in 2000 met 47,5% van de stemmen het Front maar liefst 33 zetels behaalde.

  Daarom is er heel weinig voorspelbaar in Surinaamse verkiezingen. Er gaan door de splinters en het kiesstelsel veel stemmen verloren.
  Kleine verschuivingen in marginale districten kunnen heel grote gevolgen hebben.

  U vergeet tevens dat Front en VA nu als V7 nog een aantal splinters toegevoegd hebben en wat zielen verloren hebben. De grote vraag wat telt het hardste.
  V7 kan met BEP en KPTI en teleurgestelde ankers van de NDP maar zo haar basis uit breiden en weer scoren als in 2000.
  Je weet het niet. Wat ik wel zie is dat Parmesar ondanks bedelen weinig enthousiasme weet te genereren. Ook kunnen Abrahams en de First Lady de teleurstelling over het wegblijven van de voorzitter (vermoeid en oud) niet weg nemen.

  Ik heb geen glazen bol maar de kansen verschuiven hard.


  Maak melding

 24. @Any one
  “Parmessar is eerlijk en openlijk geweest en geen volksbedrieger als VHP ers.”

  Parmessar heeft de angst en etnische kaart gespeeld en dat is verwerpelijk en het volk niet bedriegen naam het volk bedreigen.

  Het bedreigen met buitenlandse inmenging is klinkklare onzin. Welk land heeft enig zwaarwegend belang bij Suriname. Bauxiet komt allang ergens anders vandaan (Iran Yaya en Nieuw Guinea) en 30 ton goud per jaar is een druppel op een gloeiende plaat en 16.000 barels olie per dag zegt ook niet zo veel.
  Alle ingangen en uitgangen zijn goed controleerbaar als Suriname de uitgifte van diplomatieke paspoorten onder controle houdt.

  Alleen Nederland heeft wat met Suriname omdat er in Nederland ongeveer 350.000 ex landgenoten wonen en hun nakomelingen.

  Parmessar en Herrenberg zijn VOLKS BEDREIGERS en dat zij daarmee het volk bedriegen staat dan ook vast.


  Maak melding

 25. “Parmessar heeft de angst en etnische kaart gespeeld en dat is verwerpelijk en het volk niet bedriegen naam het volk bedreigen.”

  moet zijn

  Parmessar heeft de angst en etnische kaart gespeeld en dat is verwerpelijk en het volk niet bedriegen MAAR het volk bedreigen


  Maak melding

 26. “Parmessar heeft de angst en etnische kaart gespeeld en dat is verwerpelijk en het volk niet bedriegen MAAR het volk bedreigen”

  Aldus de pathologische leugenaar en fantast jojo.


  Maak melding

 27. Sabidieri
  Reageer aub met inhoud en niet met wanhopig geroep over pathologische leugenaar en fantasie.

  Uw gebrek aan reactie bevestigd juist het tegen over gestelde van wat u aanvoert. Het zijn geen leugens en het is geen fantasie wat ik aandraag maar de vervelende waarheid.


  Maak melding

 28. Zelfs een Ezel valt niet op zijn achterhoofd!! Maar deze Muilezel is erger dan een blind MOL!!!

  A no fu Wieping uit a politiek! hij moet ad Keizerstraat op de stoepen gaan knielen en smeken voor een broodje!!!


  Maak melding

 29. @E.Hoever.

  Nog 5 jaar, alsjeblief niet zeg!

  Weet je wie die mensen zijn die nu lappen grond krijgen in Commewijne; ex-militairen en ex-militie, velen zoek het uit.

  Bet 100€


  Maak melding

 30. ik denk dat uiteindelijk toch de NDP
  als winnaar uit de bus zal komen ,tenminste met het grootste aantal zetels maar ze zullen geen coalitie kunnen vormen . je weet wat er gaat gebeuren . er zullen partijen losgeweekt worden uit de V7 want geld en positie gaat spelen .

  Toch geloof ik dat Bouterse bij de coalitie onderhandelingen als eerste Sheriff zal uitnodigen voor samenwerking . en als Sheriff dat afwijst dan mag hij weer 5 jaar gaan bankzitten .Bouta weet dat binnen de VHP veel know how en expertise zit en ook in de handel/industrie zijn ze goed vertegenwoordigd.

  wij benne benieuwd !!!


  Maak melding

 31. PASSANT,.joe na.baas weerie, soso kossie jee kossie.jij hoort stemmen in je hoofd zeker van oom Desie Delano Bouterse.!!!!!
  ie broeja helemaal,vandaar dezelfde retoriek en altijd hetzelfde gezeur alles al 100 000 keer geroepen vanuit de woestijn.Bouta e check you.


  Maak melding

 32. De Graaiers en Zakkenvullers moeten door de Nieuwe regeerders flink gestraft worden onder een bekwame en vol takt onafhankelijke rechtvaardige Rechter. Die rechter moet niet uit de Paarse Bende afkomstig zijn. Want deze zal ook een corrupte aanhanger van de Paarse bende zijn. Dus V7 jullie moeten het werk voltooien en de boeven achter grot en grendel zetten . Alle illegale concessies intrekken en een forse boetes geven. Onze Suri is van ons allemaal maar niet van de Corrupte Paarse Bende en Consorten. Bravo!!!


  Maak melding

 33. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha,

  Deze uilskuikens waren zeker niet aan de Waterkant gisterenavond. Wij gaan voor nog 5 punt uit.

  En V 7even is maar voor even!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.