Jeffrey Spalburg’s cabaretshow ‘THUUS’ op TV

0

Zondag 8 februari 2015 is Jeffrey Spalburg’s cabaretshow ‘THUUS’ op TV te zien om16.00 uur op NPO 2. Waar doe je dat?
 Als tropische tukker in Hengelo? 
Als boerenbuitenstaander in Amsterdam? Als pas geworden pappie in Almere? In deze tv-registratie van Jeffrey Spalburg’s derde cabaretvoorstelling ‘THUUS’ gaan we naar drie plekken. De opa plek, de vader plek en de plek van de nieuwgeboren zoon.

Alle goede dingen bestaan in drieën, …of niet? Een ding is zeker, waar je ook gaat; ‘Thuus’ blijft opgeteld nog altijd de beste plek. ‘Thuus’ is de plek waar we allemaal graag komen. Het is er warm, veilig en vertrouwd. Dichtbij om de hoek of uren rijden of vliegen, soms na het sluiten van je ogen ben je er al. ‘Thuus’ is bij wie je wilt horen, soms een keuze, soms aangeboren.

Uit deze cabaretshow is tevens de single ‘Hengelo-o-o’ afkomstig. ‘Hengelo-o-o’ werd in 2013 een echte zomerhit, met miljoenen views, veel media-aandacht en een notering in de Single Top 100. Ook de remix ‘Paramaribo-o-o’, die Jeffrey vervolgens uitbracht samen met reggaeartiest Kenny B., werd een hit in Suriname. Naast vijf weken aan de top van de hitlijsten daar, werd het bij jongerenzender FunX in Nederland ook een nummer 1 hit. Omdat Thuus ook het verhaal verteld van Jeffrey’s ouders die vanuit Suriname in Hengelo terechtkwamen was daarmee de cirkel rond.

‘THUUS’
Zondag 8 februari 2015
16.00 uur NTR op NPO 3


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.