‘Slim Met Stroom’ campagne EBS

4

De NV Energie Bedrijven Suriname heeft vrijdag de Slim Met Stroom (SMS) campagne in Nickerie gelanceerd. Het statschot is gegeven met een twee kilometer SMS-Kidswalk door de straten van Nieuw Nickerie. Duizend leerlingen van vijf basisscholen hebben daaraan meegedaan. De EBS wil met de campagne de burgerij prikkelen om zuiniger om te gaan met elektriciteit. De campagne heeft een landelijk karakter en duurt twee jaar.

SMS-1


4 REACTIES

 1. Horen deze leerlingen niet in klas te zijn ?!
  Waarom wordt er misbruik gemaakt van deze leerlingen voor politieke doeleinden?!!
  De plesjiedent van Nickerie ,doekhie, misbruikt de boel daar.


  Maak melding

 2. Gesproken over labiele doekhie,lees maar.

  NDP-Assembleelid reageert op kritieken op zijn afwezigheid in parlement

  Het NDP-Assembleelid en hoofdbestuurslid van partij lijkt zich niets aan te trekken van kritieken van fractiegenoten en anderen die er moeite mee hebben dat hij vaak afwezig is bij vergaderingen van de Assemblee.

  ‘Ten eerste hebben vier artsen die mij behandelen mij afgeraden om mij teveel te vermoeien. Ik moet vijf dagen per week voor behandeling in het ziekenhuis zijn. Daarnaast heb ik het heel druk met politieke activiteiten in Nickerie. Wij zijn dichtbij de verkiezingen en mijn prioriteit is zoveel mogelijk zetels te behalen in Nickerie. Ik ga echt geen 250 kilometer afleggen om te horen dat er geen quorum is’, zegt Doekhie vandaag, maandag 15 december 2014, op Starnieuws.

  De politicus stelt, dat het voor hem belangrijk is om de verkiezingen te winnen. ‘Dat doe je niet met vergaderingen in De Nationale Assemblee. Als er belangrijke wetten worden behandeld, dan ben ik daar. Dat heb ik bewezen toen de sociale wetten werden behandeld en de begroting. Tot diep in de nacht, ondanks mijn gezondheid, was ik er. Als de begroting van Binnenlandse Zaken op de agenda staat of de treinverbinding, zal ik er zeker zijn.’

  Doekhie weet niet of hij er zal zijn voor de huishoudelijke en openbare vergadering die voor morgen zijn uitgeschreven. ‘Dinsdagavond ben ik wel in Ocer, want dan komen de coördinatoren van alle districten bij elkaar om te praten over de stand van zaken. Nickerie is helemaal klaar en heeft een heel plan uitgewerkt. Wie mij zo graag wil zien en mij mist, is welkom om zeven uur in Ocer’, aldus Doekhie.

  Hij laat verder weten, dat hij Assembleevoorzitter Jennifer Simons en fractieleider Ricardo Panka op de hoogte heeft gesteld over zijn situatie. Hij laat ook steeds via fractiegenoten weten of hij er zal zijn of niet.

  ‘Het was van te voren duidelijk dat er geen quorum zou zijn voor de vergadering van donderdag. Een NDP-Assembleelid lag in het ziekenhuis, terwijl een andere uitlandig was. Nieuw Suriname had al van te voren meegedeeld dat niet meegewerkt zou worden aan quorum. Als je niet zeker weet dat je quorum hebt, moet de vergadering niet worden uitgeschreven, want het kost het land Srd 75.000 per dag. Ik ga echt niet naar een huishoudelijke vergadering om mee te beslissen wie naar Marokko gaat of een ander land. Voor mij is het veldwerk belangrijk. In Nickerie hebben we scholen gebouwd, een ziekenhuis, een apotheek, we hebben Kinderdag gevierd, volgende week is er een pop Jawa, we hebben wijkvergaderingen. Ik ga mijn tijd niet verspillen in de Assemblee als er geen belangrijke wetten worden behandeld die hard nodig zijn voor het volk’, stelt Doekhie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.