Suriname op de Consude Games in Brazilië

0

Suriname wordt tijdens de Consude Games in Brazilië, een scholierentoernooi voor spelers van 12 tot en met 14 jaar, ook door de U-14 Futsalselectie van de Surinaamse Voetbal Bond (SZVB) vertegenwoordigd. Deze selectie bestaan uit: Geronimo Tjon A Meeuw, Donovan Zichem, Aziez Saine, Denzel Co-drington, Leroy Letnom, Shawn Tjokro, Jaïr Antonius, Jaycee Marsidin, Roshan Jawahir en Refferty Amatanom. De coaches zijn: Mike Antonius en Micheal Jawahir. De futsalselectie is woensdag samen met de overige sproters. Suriname doet mee op de onderdelen: atletiek (ook voor jongeren met een beperking), tafeltennis, schaken, zwemmen, basketbal en zaalvoetbal.

De meisjes van het Special team wonnen gisteren hun eerste gouden medaille bij het onderdeel estafette.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.