Suriname op de Consude Games in Brazilië

0

Suriname wordt tijdens de Consude Games in Brazilië, een scholierentoernooi voor spelers van 12 tot en met 14 jaar, ook door de U-14 Futsalselectie van de Surinaamse Voetbal Bond (SZVB) vertegenwoordigd. Deze selectie bestaan uit: Geronimo Tjon A Meeuw, Donovan Zichem, Aziez Saine, Denzel Co-drington, Leroy Letnom, Shawn Tjokro, Jaïr Antonius, Jaycee Marsidin, Roshan Jawahir en Refferty Amatanom. De coaches zijn: Mike Antonius en Micheal Jawahir. De futsalselectie is woensdag samen met de overige sproters. Suriname doet mee op de onderdelen: atletiek (ook voor jongeren met een beperking), tafeltennis, schaken, zwemmen, basketbal en zaalvoetbal.

De meisjes van het Special team wonnen gisteren hun eerste gouden medaille bij het onderdeel estafette.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.