Black Friday in Suriname

13

Klanten druk in de weer op zoek naar sterk afgeprijsde producten in Home Shopping & Delivery Service (HSDS) op vrijdag 28 november. Het was vrijdag Black Friday, een Amerikaans fenomeen, dat steeds meer bekendheid krijgt in Suriname en waarop de handelszaken inspelen. Consumenten laten er geen gras over groeien en als de ‘Zwarte Vrijdag’ eenmaal nadert, dan wachten ze rustig totdat de grote kortingen zijn doorgevoerd.

13 REACTIES

 1. Is dit verschijnsel ook een FENOMEEN geworden in SU.?
  Het kopieergedrag uit de VS heeft thans zijn intrede gedaan in Par’bo-SU.

  Consument denk eerst goed na, voordat u zomaar de SRD’s gaat uitgeven.


  Maak melding

 2. BLACK FRIDAY IN SURINAME?!

  Lol, klik eens op de foto – check het onderschrift, kijk naar het plaatje…

  Ja – “black” zijn ze wel, in Suriname 🙂


  Maak melding

 3. Toch wil ik even opmerken dat spullen in verhouding met wat de gemiddelde Surinamer verdient in Srd’s best wel prijzig zijn, sparen is een must wil je iets kopen… en met de BlackFriday gaat men zeer zeker nuttige spullen kopen met veel voordeel, dus de Suries denken wel degelijk na hoor, vergeet niet hier in Su gaat alles snel kapot, alsof we alleen B kwaliteit of slechter kunnen kopen hier… of je moet 2x de hoofdprijs betalen, valt gewoon tegen joh, so welcome Black Friday 🙂

  Jaaaa heee van die kant hadden jullie nog ni gecheckt heh 😉


  Maak melding

 4. @Vanity!
  Waarom geen nieuwe naam b.v. RED-Friday in SU.?
  Maar wees prijsbewust.

  Maar kennen jullie deze nog?
  Google even naar Afbeeldingen van buy one and get one free!


  Maak melding

 5. Vanity heeft helemaal gelijk als ze stelt dat producten als witgoed in verhouding met het gemiddelde inkomen van de Surinamer erg hoog zijn, in mijn ogen zelfs achterlijk hoog, en dat om die reden goed gebruik gemaakt wordt van zo’n black Friday, helemaal als je in ogenschouw neemt dat inderdaad de spullen van B-kwaliteit, en dan heb ik het helemaal nog niet over en heleboel Chinese zooi, sneller kapot gaan, gelijk hebben ze in Suriname, soortgelijke dingen gebeuren toch ook in NL., vanmiddag nog even bij IKEA geweest, de meeste mensen hebben aan het eind van de maand hun geld binnen en IKEA haalt 20% van de prijzen op keukenapparatuur, af normaal is het daar druk, maar nu kon je echt over de koppen lopen, dus niets nieuws onder de zon, gelijk hebben ze,
  vraag niet hoe het kan maar profiteer er van of dat nu in Nl. is of in Su.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.