Lekker snoep en ook nog vegetarisch en halal: Goody Good Stuff

0

Lekker snoepen voor mensen die bijvoorbeeld vegetarisch of halal eten zit er vaak niet in. In veel snoep zit namelijk gelatine verwerkt, dat dierlijk eiwit kan bevatten. Goody Good Stuff ontwikkelde in 2010 snoep gemaakt zonder gelatine. Sinds dit jaar zijn deze vegetarisch en halal gecertificeerde snoepjes ook in Nederland verkrijgbaar.

De Goody Good Stuff snoepjes, die vooral echt lekker zijn, worden gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Ze zijn verder vrij van veelvoorkomende allergieën zoals gluten en lactose en zijn bovendien vegetarisch en halal gecertificeerd.

Goody Good Stuff is verkrijgbaar in het snoepschap van vrijwel alle landelijke supermarkten. Naast de losse zakjes is er ook een Uitdeelmix, ideaal om zorgeloos snoep uit te delen aan familie, vrienden of als traktatie op school. Verkrijgbaar in het snoepschap van vrijwel alle landelijke supermarkten; oa. Albert Heijn, Jumbo, C1000, Plus en Dirk vd Broek.

Kijk voor meer informatie ook op de Goody Good Stuff Facebook pagina.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.