Politie geïnteresseerd in auto minister na verkeersongeval

9

PARAMARIBO, 21 jun – De politie heeft minister Falisie Pinas van Transport Communicatie & Toerisme, TCT, gevraagd om zijn dienstauto af te staan. Een justitieel onderzoek moet uitwijzen welke van de auto’s uit de colonne van de minister betrokken waren bij een dodelijk verkeersongeval.

Een fietser overleed kort nadat over hem heen gereden was. Het ongeval deed zich voor op de Oost West verbinding. De minister en volgauto waren op weg naar Paramaribo. De Forensische Opsporing van de politie is vooral geïnteresseerd in de zijspiegel van het ministeriële voertuig, meldt de Times of Suriname. Waarom precies is niet duidelijk. Aanvankelijk werd de volgauto onderzocht. Maar bij het technisch bleek er niets aan te mankeren.

De politie vermoedt dat de vervolgauto met een voorwiel over het hoofd heeft gereden van de fietser. Ook moet een achterwiel over ’s mans borst hebben gereden. De bestuurder zegt de man niet gezien te hebben, die al op de weg lag. Hoe de fietser er terecht kwam, wordt nog onderzocht. Op het moment van de aanrijding zat Pinas in de auto. Hij had in het voormalige bauxietdorp Moengo een familie bezocht, wier woning door brand is verwoest.

9 REACTIES

 1. Is minister Falisie Pinas in morele zin naar een niveau afgedaald, dat hij niet uit zichzelf contact met de politie heeft opgenomen om te melden over een mens heen gereden te zijn? Of was de minister soms met zijn dronken kop op de achterbank aan het n..ken, waardoor hij de schok niet gevoeld en niet uit het achterraam gekeken heeft om te zien waarover zijn auto gereden heeft?


  Maak melding

 2. Deze minister is dol op opleidingen en certificaten behalen; maar hij doet er zo weinig mee. hij zou bijvoorbeeld de dienst verlening in eigen land kunnen bevorderen of verbeteren, maar zit liever een top salaris als minister te verdienen…de opleidingen zijn vooral gefinancierd door de Surinaamse regering en vonden vooral plaats in het buitenland…Als je kontakt zoekt met de minister, dan neemt hij nooit de moeite om daarop te reageren; zelfs niet per email…..deze waardeloze man kun je in person tegenkomen op het bus kantoor van veerplein Ansoe..


  Maak melding

 3. PARAMARIBO – Gisteravond verklaarden ooggetuigen tegenover de politie dat de chauffeur van minister Shirley Sitaldin van Onderwijs en Volksontwikkeling door rood licht reed en daardoor een aanrijding veroorzaakte op de hoek van de Fred Derbystraat en de Dr. Sophie Redmondstraat

  PARAMARIBO – De dienstauto van de minister van Regionale Ontwikkeling was gistermiddag betrokken bij een aanrijding op de Helena Christinaweg. In een S-bocht kwam het ene voertuig op de rijhelft van het andere waardoor er een frontale botsing ontstond. De bewindsman was niet in de auto.

  Twee personen raakten gewond en moesten per ambulance vervoerd worden naar de afdeling Spoedeisende Hulp. Beide voertuigen zijn overigens zwaar beschadigd

  ….regeren is besturen….besturen is chaufferen

  ai boi


  Maak melding

 4. Geloof me , er wordt geen spoor meer gevonden. Dit kan alleen in su.
  Denk je nou echt dat deze idioten iets kan schelen wie er leeft of dood gaat. Ik ben benieuwd wat het resultaat is.


  Maak melding

 5. Wat ik vreemd vind is dat de politie nu geïnteresseerd is in de auto van de minister is deze dan doorgereden ma de aanrijding dit heet verlaten plaats van ongeval zonder melden en is strafbaar. Hoe zit dat nu dan onschendbaarheid ofzo. Nee de minister mocht weg maar niet de auto en de bestuurder daarbij moet de minister gehoord worden over de toedracht en gelijk even vragen waarom de minister op familiebezoek gaat met een delegatie, of was het een feestje op kosten van de gemeenschap.


  Maak melding

 6. Ik heb het al vaker gezegd: Surinamers zijn hele slechte chauffeurs. Ze weten dat de Surinaamse wegen niet deugen en toch rijden ze als gekken, met alle gevolgen van dien.


  Maak melding

 7. Ze dachten zeker dat het een hond was toch , in Su is dat heel normaal om dieren dood te rijden en als kadavers te laten liggen… offe huh misschien geldt dat nu ook voor mensen ???


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.