maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentGordon naar Suriname i.v.m. overlijden Thea Valk

Gordon naar Suriname i.v.m. overlijden Thea Valk

-

Does Travel - naar Suriname

De populaire Nederlandse zanger Gordon is naar Suriname vertrokken in verband met het overlijden van de Surinaams-Nederlandse mediavrouw Thea Valk begin deze week. Valk overleed afgelopen dinsdag vermoedelijk aan een hartstilstand. De twee waren dik bevriend meldt RTL Boulevard.

“Thea was een bekende Surinaamse die haar eigen show Monday Live had. Niemand had haar dood aan zien komen”, vertelt Gordon aan De Telegraaf over het verlies van de vrouw die hij als zijn beste vriendin beschouwde. “Ze is in haar slaap overleden. Suriname rouwt en verliest door haar dood een mooie persoonlijkheid. En ik verloor mijn steun en toeverlaat. Ondanks de grote afstand tussen ons, waren we diep met elkaar verbonden.”

Gordon is volgens zijn management vandaag bij het afscheid van zijn vriendin en morgen is hij aanwezig bij de crematieplechtigheid in Paramaribo. Daarna vliegt de zanger weer terug naar Nederland. (Foto: Gordon tijdens een instore optreden (2013) – Richard Broekhuijzen)

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Hi Gordon,
  Fa wa ka!,
  Neem aub nummer 39 met witte rijst mee uit Nederland
  Thanks in advance
  Groetjes
  ReddFoxx, Fatima, Shakoentala en Amoffo


  Maak melding
 2. Welkom Gordon leuk dat je er bent. Geniet van de waterkant die met de gestolen euro’s van Ned is gebouwd. Gordon kom kijken hoe vreedzaam we in Su leven. Gordon hahaha Su is het enig land ter wereld waar er een moskee staat naast een synagoge. Hahaha Gorden kom dat land zien waar je eerste Su vriendin vandaan komt( toen wist je niet zo goed of je op mannen/vrouwen viel, maar geen nood) Welkom Gordon leuk dat je er bent om de leuke en warme mensen in Su te zien; zoals de leuke DiDiBrie leiding van Su. We hebben een leuke min van buitenlandse zaken Winston Liegin leuke kerel man; hij houdt niet van Ned, maar wel van Neds geld/ euro, dit vindt ie allemaal zoooo leuk, lekker en goooooed. Dit zijn echt de leuke dingen in Su, waarmee je het zal moeten doen. Gorden sterkte met het verlies van je beste vriendin. Odiiii.
  Glenny .


  Maak melding
 3. jawel die dame is een persoonlijkheid voor de surinamers daar. dhe lobie haar .
  jij , pero met je schuinepettje op je kale hoofd loop je negetatief te zijn .
  pero blijf maar lekker in het kou


  Maak melding
 4. Ondanks het feit dat ik niets van die Gordon moet hebben, heb ik wel respect voor hem dat hij het lef heeft om naar Su. te komen om een vriendin de laatste eer te bewijzen, en dan niet anoniem zoals de lui hier op de site lekker commentaar lopen te geven, de onbeschofte honden


  Maak melding
 5. En oh ja vergeet aub niet om je goed in te smeren want ga straks niet kleinzerig doen door te zeggen dat in je suriname het zika virus hebt opgelopen. Niet dat het erg is hoor voor de roddel media van nederland want die staan te springen op de een zijn dood is de ander zijn brood. Je bent gewaarschuwd.


  Maak melding
 6. Glenn Pengel: uw reactie is al sterk achterhaald. Er zijn maar liefst vier plekken op de wereld waar een kerk en een moskee naast elkaar staan. Bovendien is dit een uiterlijke facade, een schijn harmonie, want in het echt, achter dat nepgordijn van harmonie, gunnen mensen in Suriname op basis van ras en politiek elkaar het licht in de ogen niet!! Het is allemaal haat, diepe haat en nijd. Daarvoor hoef je alleen maar even rond te kijken op social media. En het is te hopen dat een mislukt iemand als Gordon, die helemaal verzot is op aandacht, deze hondenmishandelaar, de man die met iedereen ruzie heeft, deze arrogante, naast zijn nichterige schoenen lopende mislukking, die zelfs staat te bedelen om een Edison Award, Suriname snel verlaat. Waar hij verschijnt gaat de kwaliteit van het leven omlaag. Niet voor niets heeft hij in 30 jaar showbizz, nooit iets kunnen neerzetten, wat je geniaal, of een mijlpaal kunt noemen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES