Fotografen uit NL delen wederom hun kennis in Suriname

0

De in Nederland wonende Surinaamse fotograaf Raul Neijhorst, komt samen met Remco van Vondelen een workshop (studio)fotografie verzorgen in Suriname. In 2009 en 2011 deden ze dit al met succes op Cola Kreek en in april bieden ze hun kennis weer aan. De workshop Moesje 2.0, the next level, is iets anders van opzet dan de voorgaande keren. Bij de vorige workshops werd de groep over 2 dagen verdeeld en werd op beide dagen hetzelfde gegeven. Het was dan genoodzaakt dat je de hele dag aanwezig was.

Om wat beter in de behoefte te kunnen voorzien van de individu, is de workshop nu opgesplitst in 8 verschillende modules, over 9 blokken. Elke module duurt 2 ½ uur. De deelnemer kan dan nu zelf de modules kiezen welke hij of zij wil volgen. “Maar eigenlijk kiezen veel mensen gewoon alle modules”, geeft Neijhorst aan. De modules die aan bod komen zijn: de basis, je eigen studio inrichten en gebruiken, je 1e fotoshoot, extreme make up en fashion fotografie, strobist/outdoor, low key, high key en Photoshop/Lightroom.

De workshop vindt plaats op 11, 12 en 13 april 2014. “Er zijn al veel aanmeldingen. Op dit moment is de teller op 50”, vertelt Neijhorst. Hoewel ze de groepen niet al te groot willen maken, is er wel nog ruimte om aan te melden. “Maar veel plekken zijn er niet meer” vult Neijhorst snel aan. Een module is er vanaf 75 euro.

Tijdens de workshop zullen er zowel mannelijke als vrouwelijke modellen aanwezig zijn en zullen diverse facetten van de modellen- en studiofotografie worden belicht.
De modules zijn toegankelijk voor een ieder die zijn fotografie wil bijspijkeren. De beginner die graag kennis wil maken met deze vorm van fotografie. De gevorderde die hier en daar wat wil bijspijkeren. Of de professional die graag een opfrissertje wil en toch wil zien hoe een ander het doet. Met de uitspraak: “Investeren in jezelf en je kennis van de fotografie tilt je je als persoon en professional naar een hogere level” hoopt Neijhorst dat een ieder inziet dat je van stilzitten niet vooruit komt.

Meer informatie over de workshop kunt u vinden op: http://www.die2fotografen.nl/zelf-een-workshop-volgen/suriname-2014/

die2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.