Jeffrey Spalburg krijgt ‘stadscompliment’ van Hengelo

1

Jeffrey Spalburg heeft het eerste exemplaar van een ‘stadscompliment’ van de gemeente Hengelo ontvangen. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsreceptie van Hengelo. De Surinaamse Tukker kreeg het compliment omdat hij Hengelo op de kaart heeft gezet met het lied ‘Hengelo-o-o’.

Onlangs besloot de gemeenteraad om een stadscompliment, de Nijverbij, toe te voegen aan de al bestaande stadspenning en het ereburgerschap. Burgemeester Schelberg, die Spalburg al eens de ambassadeur van Hengelo noemde, reikte de allereerste Nijverbij aan hem uit.

De zomerhit ‘Hengelo-o-o’ kreeg tot nu toe bijna 1,2 miljoen hits op Youtube. In december 2013 werd de remix ‘Paramaribo-o-o’ van niemand minder dan de Surinaamse top-reggaeartiest Kenny B. gelanceerd. Samen met Spalburg ging Kenny B. naar de hoofdstad van Suriname en nam onderstaande clip op.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.