Film ‘Bounty’ terug naar roots Amsterdam Zuidoost

3

Op initiatief van twee ouders uit Amsterdam Zuidoost gaan 900 basisschoolkinderen op woensdag 29 januari 2014 naar de film ‘Bounty’, die geselecteerd was voor het Nederlands filmfestival en getoond werd tijdens Cinekid 2013, in het DeLaMar Theater. Alle betrokkenen werken belangeloos mee om deze kinderen een mooie middag te bezorgen. En wat is er dan leuker om met zijn allen naar een film te gaan over een geadopteerd donker jongetje dat op zoek gaat naar zijn roots?

‘Bounty’ gaat over de 11-jarige Tako, een donkere jongen die is geadopteerd door twee witte lesbische vrouwen. Zijn hele leven fantaseert hij over wie zijn vader zou kunnen zijn: misschien wel Clarence Seedorf, Ruud Gullit of zelfs Barack Obama. Als hij zijn zoektocht start, denkt hij het antwoord te vinden in de persoon van rapper Kleine Viezerik. Resultaat: een komische film die je ook raakt, voor jong en oud.

Cabaretier Howard Komproe en Kleine Viezerik werken ook mee aan de middag zodat de kinderen een mooi programma krijgen in het DeLaMar Theater. De lokale organisaties Kansrijk Zuidoost, Swazoom en de basisscholen zorgen voor de werving en begeleiding van de kinderen. DeLaMar Theater stelt kosteloos haar theater ter beschikking en Finbarr Willbrink en Guus Pengel bieden hun film en de organisatie eromheen aan.


3 REACTIES

 1. Tako kan ook een kind zijn Q. Ristie,want hij kijkt altijd verlekkerd naar de wijven als hij een programma presenteert.
  Tako is misschien verwekt achter de coulissen


  Maak melding

 2. Een dikke duim voor de ouders die dit initiatief hebben genomen!
  Een leuk en leerrijk uitje voor de kids!

  En de volgende stap zou mooi zijn als 2 witte ouders de witte kinderen in kennis zouden willen brengen met een film over hún eigen geschiedenis m.b.t. De Gouden Eeuw.
  De film “Hoe duur was de suiker” zou een mooi beginnetje zijn.


  Maak melding

 3. Coming to the different editions in Office 2010, MS is offering four editions (unlike eight editions of Office 2007). There is a vintage free printable Christmas coupon book offered here, the coupons also have pre-printed “gifts” on them.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.