Nationale Partij Suriname: positief naar toekomst

48

PARAMARIBO, 1 jan – De Nationale Partij Suriname, NPS, hanteert een positieve blik “gericht op de toekomst.” Een toekomst die zij als partij mede richting zal geven na de algemene vrije en geheime verkiezingen van 2015. “Door verwerving van regeermacht.”

Voor wat het nieuwe jaar betreft kan alleen maar het beste worden gehoopt. “Het is helaas weer opgevallen dat de huidige regering nog steeds geen serieuze pogingen heeft ondernomen om te komen tot een economie, die met lokale en importgrondstoffen voor de lokale markt en voor de export produceert”, aldus de NPS. Suriname verliest dan ook nog te veel deviezen aan importgoederen. Bij het verwerven van regeermacht behoort de economie dan ook tot de prioriteiten.

Ook de werkgelegenheid krijgen hierdoor een boost. De Nationale Partij Suriname kijkt met belangstelling uit naar de verrichtingen van de regering om duurzame verbetering te brengen in het leven van alle dag. De partij stelt zich constructief op naar elke ontwikkeling die positief is en ten goede komt van het volk. “Zij zet dan ook in 2014 de verdere basis om samen met de bevolking de verkiezingsoverwinning in 2015 binnen te halen.”


48 REACTIES

 1. HALOOOOOO, mr Gregory waar hebt u het over u mag dan mee praten maar wie beslist als NF de regeermacht over zou nemen als zeg het dan tegen uw kiezers dat niet u maar SANTOKHI gaat beslissen wat er gebeurt niet dat het wat uitmaakt maar dan weten de kiezers waar ze voor kiezen want nu is het kiezers bedrog voor plekje in regeermacht voor u maar niet voor hen dus doe niet alsof uw neus bloed.


  Maak melding

 2. @Boegroe,
  Jij bent kennelijk het dictatoriaal optreden van DDB gewend. DDB beslist en de rest beschikt. Maar er is ook een andere manier. Bij de NF gebeurt dat op een democratische wijze. Zij beslissen gezamenlijk. En dat is de manier van regeren en niet dat solistisch optreden van DDB. In de geschiedenisboeken van Suriname zal hij zeker worden omschreven als “onverlicht despoot”


  Maak melding

 3. Als jullie – NPS – tijdens jullie regeermacht maar een fractie hadden gerealiseerd van wat jullie nu beogen, dan zaten wij vandaag de dag niet in deze shit.
  Surinaamse politiek = poppenkast politiek.

  Volk van Suriname, stem in 2015 verstandig; STEM NIET!!!!!!!


  Maak melding

 4. Stem niet!!!, het stomste advies wat er gegeven kan worden, er zijn nl. genoeg domme mensen over die wel NDP zullen blijven stemmen, waardoor zij weer aan de macht blijven, blijf je thuis en ga je niet stemmen


  Maak melding

 5. Hansje pan(s)tje kevertje,

  Ik ben 1 van de – in jouw ogen – stommelingen die tijdens de verkiezingstijd lekker thuis zit en de stembus met het daarbij gepaard gaande feestgedruis altijd vermijd.
  Dit heeft me in al die jaren geen windeieren gelegd.
  Alles op eigen kracht; niet afhankelijk van welke politieke partij dan ook. Ben thans goed gesetteld en kan met gepaste trots zeggen dat ik dit niet te danken heb aan welke quasi politicus dan ook.
  Politiek in Suriname – vanaf de tijd van Pinping – is voor mij NOT DONE.

  By the way, hoe zou jij vanuit Nederland willen stemmen op de partij die je aanhangt? Ook met je PSA-status lukt dat niet.

  T.a.v. Bouta – in de verste verte ook niet mijn mannetje – wil ik je ook nog even dit meegeven:
  Op politiek hoog niveau (o.a. in het ivoren torentje op het Binnenhof) wordt sinds jaren strijd geleverd de man in kwestie te ‘elimineren’. Tot de dag van vandaag lukt het maar niet. Ergo, er worden thans verwoede pogingen ondernomen om de vriendschapsbanden(???) weer te verstevigen.

  Dus Hansje pansje, als het op dat niveau niet is gelukt Bouta klein te krijgen, wie ben jij – waterlul op waterkant – om dat wel te verwezenlijken.
  Ik denk dat de man toch iets slimmer is dan wat jij in gedachten hebt.


  Maak melding

 6. Een stem in 2015 voor de NPS is een stem voor de VHP. NPS stelt niets meer voor.

  Dus weet op wie je stemt in 2015, stem NDP is een verstandige stem.

  Hans, alleen domme mensen stemmen NPS en VHP, dit zijn dus de mensen die weer onder het juk van Nderland willen komen, de verstandige Surinamers onder ons stemmen juist NDP dus voor recht op zelfbeschikking en de-kolonisatie, we willen de baas in eigen huis zijn.


  Maak melding

 7. @2014 EN Sabidirie

  Niet stemmen betekent stilzwijgend stemmen voor de criminele NDP !
  Jullie baasje wilde baasje spelen in Eigen huis en zijn Amnestie liegt niet,Baasje met Amnestie net zo fake als een plastic gangster!
  Kijk zijn zoonlief zit gevangen in Amereika en ‘machtige’ papa durft zijn bek niet open te doen. Hij is bang dat hij per ongeluk zal verklappen dat hij partner in crime is met dinootje.
  Hahahaaaaa…en hij heeft een TREFOE voor de datum 8 Dec 1982.Bovendien houdt jullie baasje alleeen m,aar maties met de armste landen in de wereld en waarvan de helft van de lijders ook criminelen zijn zoals hemzelf.
  In deze wereld is je baasje de enige die denkt te regeren met amnestie voor hem an zijn volgelingen betekent amnestie zogenaamd iets geweldig….hahahahaaaaaaaa….
  Hallo met dinootje weg is jullie baasje al halfdood…hij gaat zijn dagen slijten in pijn zoals de nabestaanden van de Dec 1982 het al 32 jaren lang doen.Hij gaat het voelen tot in zijn botten,en de ‘god’ van steve meye kan zijn pijn niet helpen verzachten, want er is een GOD die machtiger is dan de ‘god’ van bouta en steve meye.
  Wij ,de rest dus,hopen dat wij het jaar 2014 kunnen afsluiten met een bouta en Dino vrij Suriname.
  @2014
  Please,
  geef gewoon toe dat je een grote bouta fan bent want jij hebt geen moeite met het feit dat hij voor eeuwig de lijder kan blijven want je gaat toch eenmaal niks doen om Suriname te helpoen verlossen van hem!
  Elk patriot ziet bouta liever gaan dan komen ,jij wenst het tegenovergestelde en daarom zeggen wij dat jij een trouwe bouta volgeling bent.


  Maak melding

 8. Ray,

  Amnestie is allang een gepasseerd station, heb je nog niet door dat jij de enige bent die het daarover heeft, de Suirnamers in Suriname zijn daar allang mee klaar. Zelfs Santokie praat daar niet meer over, en weet je waarom, hij wil ook graag meeregeren onder leiding van de NDP. Dus bek dicht jij dombo.


  Maak melding

 9. Srafu en Ray leven en geloven in dezelfde werkelijkheid, zoveel is ons wel duidelijk.

  Let wel, een werkelijkheid die ze zelf hebben gecreeerd.


  Maak melding

 10. Sabidirie
  Oh , je denkt dat Amnestie een gepasseerd station is?!!
  Is je’ machtige ‘ lijder in staat amnestie gedag te zeggen?!Ik denk van niet,amnestie is zuurstof voor je baasje!Wat denk jij dat Santokhi en de rest het amnestie ding van je baasje vergeten is alsof het nooit heeft bestaan?!
  Ga jij jezelve rustig door met je zelve voor de gek te houden dagdromer!


  Maak melding

 11. Srafu

  sabidieri heeft gelijk met jou en RAY,jullie maken jou eigen realiteit en probeer het op een ander te weerspiegelen.

  jullie realiteit is geen werkelijke realiteit,maar een fictie,fabel,misleiding om onschuldige slacht offer te te maken.
  droom jij maar lekker in jou fantasie


  Maak melding

 12. @suriname

  Meneer Santokhie een JUDAS?!!
  Hahahaaaaaa…neen hoor toen je baasje hem voor de rechter sleepte over zijn segebai torie,zat Santokhi in de rechtszaal en ZONDER AMNESTIE nog erbij!!!
  Jou baasje kwam met die Segebai torie en toen kon hij niks bewijzen want hij had het allemaal uit zijn grote bloedige duim gezogen en toe moest hij zijn verontschuldigingen aanbieden aan Santokhi en nu komt je baasje weer aandansen met zijn segebai sprookjes!
  Hij noemt de vhp en Santokhi gangsters ….hahahaaaaaa maar bouta zijn zoontje ,de ctu gangster en coke dealer,zelf zit gevangen in Amerika en niet santokhi of iemand anders van de vhp!
  En rararaaaa…Oprechte mensen zoals Santokhi heeft en vraagt nooit om Amnestie en check gangster bouta…je schiet 15 mannen morsdood neer en beloon je zelve met amnestie….


  Maak melding

 13. Ray dat jij denkt dat de Amnestie geen gepasseerd station is, vind ik ook goed.

  Ik zei toch al, je hebt je eigen werkelijkheid gecreeerd en gelooft daar heilig in. Dat het heel ver van de realiteit staat, maakt je toch niets meer uit, jij leeft nou eenmaal buiten de realiteit.


  Maak melding

 14. @suriname

  Kom ons uitleggen dan waar geschreven staat dat onschuldigen amnestie nodig hebben om rond te komen,leg ons uit waarom ‘onschuldig’ dinootje in amerika gevangen zit.Leg ons uit waarom jullie baasje niet gaat protesteren voor de amerikaanse ambassade om de vrijlating van ‘onschuldige’ din ootje te eisen.Leg ons uit Baja…


  Maak melding

 15. RAY
  suriname,sabidieri hebben gelijk.

  ik geef hun gelijk,heb jij daar iets op tegen.
  gaat googelen,en google santhoki met drugs,dan zal jij merken wat zijn relaas met segebal is geweest,het zal jou ook opvallen dat hij met die amerikanen samen werkt om het su volk te verraden.

  hij en de CIA spelen een gevaarlijk spelletje,’hij is toch geen verrader


  Maak melding

 16. @Sabidirie
  De realiteit is dat je baasje een moordenaar is die hoopt dat amnestie ervoor zal zorgen dat hij nooit gevangen genomen kan worden om zijn verdiende straf uit te zitten. In een realistische wereld is er geen plaats voor amnestie ,alleen in de sprookjes wereld van de ndp fanaten en hun lijder is het mogelijk.
  Straks kom je ons vertellen dat dinootje niet gevangen zit in amerika maar ergens met vakantie zit,de realiteit wenst en durf jij niet onder ogen te zien….jij bent een bangerik en als de dood bang voor de Realiteit over je baasje en zijn zoontje!


  Maak melding

 17. Ray nogmaals,

  kan je ons een keer uitleggen hoe die oprechte Santokie aan zijn rijkdom komt met een politie salaris.

  Trouwens met of zonder amnestie, niemand gaat gevangen genomen worden, dat is de realiteit.

  “In een realistische wereld is er geen plaats voor amnestie” , ja in die realistische wereld die jij hebt gecreeerd.
  In werkelijkheid is er weldegelijk plaats voor amnestie, het wordt vaak verleend, zoals in Zuid-Afrika bijv. Dat is nou de echte werkelijkheid.

  Sorry Ray maar je bent echt ziek?


  Maak melding

 18. @Miera
  Sandopie is de naam en Segebai was zijn partner in crime en Sandopie vrouw was gepakt met koffers vol drugs. als je wilt weten de meeste Hindoestanen rijk zijn geworden mijn antwoord DRUGSHANDEL. er is een kleine groep Hindoestanen die op een eerlijke manier is rijk geworden maar die groep kan je op je vingers tellen. Hindoestanen zijn de grootste drugshandelaar van Suriname, ze noemen het succesvolle zaken man zijn en gelijk hebben ze, ze worden bijna nooit gepakt!


  Maak melding

 19. @miera
  je bent nog nat achter je oortjes!
  het is de baasje van jou,sabidieri en suriname geweest die de surinamers verraden heeft! Alleen criminelen die niks geven om land en volk plegen een coup.
  Alleeen landverraders schieten hun landgenoten kapot,
  alleen landverraders willen en eisen amnestie. Hoe durven jij,sabidieri en suriname meneer Santokhi een landverrader te noemen?!!
  Hij,meneer Santokhi, heeft zich nooit schuldig gemaakt aan bovenstaande feiten. Die segebai kwestie moest je baasje bewijzen ,toen zat hij met lege handen en had gedacht dat men zijn sprookjes en opgemaakte verhaaltjes zou geloven en meneer Santokhie zou de gevangenis in gestopt worden. Heb jij dan ergens gehoord dat meneer Santokhi om amnestie heeft gevraagd in deze kwestie?
  Hoeveel rijkdom bezit santokhi dan?!
  Voor zover ik het weet bezit hij geen goudmijnen,hij heft geen Eigen terreur club als bv de ctu van de ndp, ,Hij heeft niet gevraagd om rond te rijden in een gepantsterde cedillac,doet bovendien niet aan drugs en wapen handel ala bouta en dino style.Hij rijdt niet rond in een Bently als dinootje. Hij heeft geen staatsbedrijf op zijn naam staan,hoe denk jij dat bouta en zijn bende aan goudmijnen en staatsbedrijven komen?!


  Maak melding

 20. UUR van de waarheid

  Ja,ja,zou dinoiotje niet opgepakt zijn heden en zou hij teruggekeerd zijn met een hele boel drugs en wapen money dan zou jij rondbazuinen …kijk hij heeft het eerlijk verdiend,alsof wij het niet weten…..


  Maak melding

 21. JOHN,doe toch niet zo dom weet je wel wat dictator betekend als die man dat echt was zou GREGORY NOG santokhi hun mond open doen geloof mij maar het is de stempel en het idee dat jullie aan het volk willen geven net als in de jaren 80 dat er werd gezegd dat al onze HINDOESTAANSE broeders en zusters moesten vluchten jullie soort zijn het juist die proberen het volk angst voor niks in te zaaien en waarom en jij weet best dat het regeren niet echt samen zal gaan de NPS word niet gebruikt maar misbruikt om aan regeermacht te komen het zal toch de president zijn die bepaalt en zou het zo zijn dat de NF wint wie word dan de PRESS aangezien de heer GREGORY RUSLAND het zogenaamd niet weet nou weet jij dat dan graag antwoord daarop het wachten is op U kijken hoe eerlijk jij bent vast dank.


  Maak melding

 22. @Miera

  WAT zijn zijn rijkdommen dan? kan je zijn rijkdommen voor ons opnoemen want eerlijk gezegd heb ik nooit gehoord en of gezegd dat Santokhi tot 1 van de rijkste mensen in Suriname behoort!


  Maak melding

 23. UUR van de WAARHEID ik had graag gehoopt dat Ray ons deze waarheid zou komen vertellen.

  Dat ze nooit worden gepakt klopt als een bus, waarom denk je dat ze Juspol en de rechterlijke macht in overvloed zijn en zo gecorrumpeerd hebben. En het laffe is dat deze gasten om de haverklap schreeuwen dat Negroiden criminelen zijn, erger is dat dit ook zijn gaan geloven omdat de grootste criminelen dat zeggen.

  Wie Chan wil geloven op zijn mooie blauwe etnische hindustaanse ogen mag, maar ze zullen van een koude kermis thuiskomen.


  Maak melding

 24. @Sabidieri

  Begin ons uit te leggen hoe je baasje lijder is geworden zonder dat hij voldoet aan de nodige eisen om als lijder gekend te worden,hij heeft wel de titel als moordenaar maar dat is toch geen redden om hem lijder te noemen?!Hoe komt je baasje aan al zijn rijkdommen want voorzover IK het weet heeft die man nooit een baan gehad in Suriname .Hij is een couppleger geweest ,geen echte job dus.Santokhi heeft nog als politie gefunctioneert en je baasje dan wat is zijn job geweest?


  Maak melding

 25. Sabiso Ray,

  Ik weet niet waaruit jij hebt kunnen opmaken dat ik Bouta fan ben.
  Een patriot ben ik evenmin. Wat de politieke ellendelingen in Suriname willen doen zal me aan mijn grote reet roesten. Ik heb ze niet nodig @Ray en verwacht – gezien mijn huidige riante omstandigheden – ook niet dat ik ooit een beroep op deze ratten zal doen.
  Ik doe niet aan persoonsverheerlijking. Noch aan de zijde van NPS, noch aan de zijde van VHP en last but not least NDP.
  Propaganda maken voor deze kwakzalvers is niet aan mij besteed.

  Help jij Suriname maar verlossen van de Bouta-clan; mijn zegen heb je. En als het je lukt, zal het predikaat ‘Madiba2’ jou zeker niet misstaan.

  Overigens, moet je niet vanuit je koud flatje in Nederland onrechtmatigheden die zich in Suriname voltrekken proberen te bestrijden.
  Kom zelf hier en ga op de bres voor Suriname en het Surinaamse volk.
  Jo laffe hond.


  Maak melding

 26. “dat is toch geen redden om hem lijder te noemen?”

  hehe eindelijk een lichtpuntje bij gekke ray.

  Het is inderdaad geen reden om hem lijder te noemen, daar noemen wij hem LEIDER.


  Maak melding

 27. waar gaat deze discussie over tussen al deze reactie .
  De NPS zal iets bakken als hij aan de macht is, en de VHP ook niet , de kloof tussen de groepen zijn tegen strijdig .de partijen zijn geen politieke partijen maar rassen partij ,dat merk ik ook hier, aan al de reactie op deze site, ik merk hier zijn drie bevolking al het uit vechten (NPS/Creolen VHP Hindoestanen en de Hollanders).zo gaat ook in Suriname de partijen zal nooit iets positief strallen .


  Maak melding

 28. Ray, een bevolking krijgt een regering waar het recht op heeft.Men gaat niet kiezen voor de opgepompte politicus Santokhi omdat de man helemaal geen uitstraling heeft.Het zit hem niet in de genen om president te worden.Hij heeft de uitstraling van een plantage politicus.Hij komt niet flexibel over.Hij zit meer opgesloten in de India cultuur dan de multi-Surinaamse-cultuur.


  Maak melding

 29. sabidieri,UUR van de WAARHEID

  DENG MANG E BROEJA

  ik laat hun maar kletsen tot dat zij hun eigen stommiteit gaan opmerken.
  en zulke mensen noemen hun zelf,oprechte surinamers,’jaja,dat zal wel.


  Maak melding

 30. Miera, ik voel me helemaal niet machteloos, ik kan de hele wereld over reizen zonder dat ik bang ben ergens voor opgepakt te worden ik ben en voel me vrij, ondanks allerlei regeltjes en maatregelen die de diverse overheden en groeperingen me proberen op te leggen, iets wat je van een heleboel hier op deze site en Bouterse helemaal niet kunt zeggen


  Maak melding

 31. Miera,

  Ik denk niet dat ze hun stommiteiten zullen opmerken, daar zijn ze veels te dom voor.

  Ze zijn niet oprecht en ook geen Surinamers zoveel is nu wel duidelijk.

  Dit zijn gewoon front ratten, neem nou hans, die moet een kruising zijn tussen een ezel en een varken. een geboren hypocriet, erger dan deze soort zal je waarschijnlijk niet zien.

  Zodra je deze lui met de waarheid confronteer worden ze kwaad en gaan ze schelden


  Maak melding

 32. oja,RAY

  ik heb ook een antwoord voor jou.

  jij hebt gevraagd wat pres BOUTERSE zijn werk is geweest,mijn antwoord is;’vraag dat maar aan de nederlandse regering,zij weten dat beter dan jou.

  jij hebt ook gevraagd om aan te tonen hoe jou baasje,snekie thoki,rijk is/geworden,’mijn antwoord is;’dat weet jij zelf best wel,of niet,.


  Maak melding

 33. sabidieri

  dat is hun aard,zij bestrijden alles wat een hogere iQ waarde heeft en begrijpen alleen hun fantasie wat zij als werkelijkheid zien en proberen andere van hun leugenachtig fantasie te overtuigen.


  Maak melding

 34. hans

  dus jij voelt jou machtig,omdat jij de hele wereld mag rondreizen.
  noem jij dat machtig.
  dus jij voelt jou vrij,ondanks die regels.
  hans,wie probeer jij voor de gek te houden.


  Maak melding

 35. Arme Ray; die denkt, he dat is Hans, die is blank en moet het voor hem opnemen.

  Troost je Ray; ik heb bij m’n zoon 2 gratis consulten voor je kunnen regelen om van het syndroom onderdanigheid/nederigheid af te komen.
  Laat maar weten wanneer je deze behandelingen kunt ondergaan.


  Maak melding

 36. Waarheid is ook positief ondergang van de NPS! De NOS heeft geen jongbloed slechts een aanhang van harde kern oudjes en ze worden met de dag minder!


  Maak melding

 37. Een Zigeunerin heeft eens voorspeld dat Bouterse in 2015 de pijp uit gaat. Hoogstwaarschijnlijk door longontsteking waarop antibiotica niet goed zal reageren.
  Ik ben benieuwd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.